Bugüne kadar hep aşağı devre kesicilere şahit olduk, sanki yukarı devre kesme özürlü Acsel.:)
Brütten çıktığı günün ardından dün bile kesmişti, sondaj yapa yapa bir hal oldu.
Bugüne kadar hep aşağı devre kesicilere şahit olduk, sanki yukarı devre kesme özürlü Acsel.:)
Brütten çıktığı günün ardından dün bile kesmişti, sondaj yapa yapa bir hal oldu.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Yapma hocam sen yeni geldin kerasus paşa ile ben vardım ardından gameover horasanli geldi 1.5 senedir adam yapmadigini birakmadi biz piyasayi belirleyemiyoruz o yuzden ne satiyoruz ne aliyoruz oyle bakiyoruz şimdi millet kızacak yine ama ederi bumu hissenin bu ama 15 16 da olabilir daha yukarısı için ya spekülatif atak yada şirketin büyümesini katlaması lazım yada arsayı satması lazim
Yanı basitçe yazıyorum hissenin sermayesi düşük potansiyeli var fk13 bende link ve ege gübrede var link sermaye 5.5 Kar 2 katı fk 14
Gübre 10 kat fk 13 yanı sermayesi düşükler buralarda fiyatlaniyor tabii sadece sermaye kıyaslaması bu diğer 2 firmada büyüyor yeni yatırımları var yine yazıyorum sadece sermaye düşüklüğü olarak yazdim art niyette aramayin
Bir miktarla yeniden acsel... Sabır etmemiz lazım
Sent from my iPhone using hisse.net
Yer İmleri