Sayfa 506/802 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556606 ... SonSon
Arama sonucu : 6410 madde; 4,041 - 4,048 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    SATTIM diye bir kelime kullanmadım nerden çıkardın..?
    fısıltı olarak dolaşan ortalıkta ÇİN ile 400 milyar $ swap anlaşması ve limanlar ve ayrıca akdenizde ortak hareket gibi söylentiler yayıldı bununla birlikte bankalarda %3.00 yakın + iken sadece dogal gaz haberi çıkınca fısıltı haberin birileri tarafından pohpohlandı ve ahberin asbarakas oldugu açıklama ile meydana çıkınca çok sert satışlar geldi ..
    bende ICBCT bank almıştım dün tavan yapıp nerdeyse fili dolaşımdaki pay oranı kadar işlem yapınca şüpelenip aldıgım banka hisselerini sattım ..bugünde saat 15.00 açıklamalar gelince birileri bunu kullanıp iyi para kazandılar..
    SPK yerinde olsam sosyal medyada bu haberi yapanlar veya aracı kurumlara SORUŞTURMA açardım..
    bugün birçok ky magdur olmuştur ...
    ACSEL,e gelince bugünde alımlarıma az az devam ettim bugüne kadar 1 lot satmadım : hiç merak etme gemiyi son terkedenlerden olacagıma eminim :

BOL ŞANSLAR
    güzellll sağlam akıllı bir yatırımcı arkadaş daha

deli olmandan anlamıştım zaten :)

bol kazançlar cümlemize

2.  Alıntı Originally Posted by ank_gfb_06 Yazıyı Oku
    Zonguldak ereğliye 175 km uzaklıktaki tuna-1 adlı kuyuda fatih sondaj gemisi doğalgaz keşfi yaptı.bunun gibi 30-40 tane daha kuyu açılacak aynı bölgede günlük 40 milyon m3 doğalgaz çıkarılması amaçlanıyor.yarin fatih sondaj gemisinden canlı yayınla açıklanacak boruların döşenmesi tesisin kurulması 5 yılı alır.

acselde 3 vardiyeyi kaça çıkarır artık spek düşünsün

döşenecek borulardan defolu 1 tanesini ayırıp bizim speğe göndermelerini rica edeceğim boşa gitmesin
    dün burda yazdığım bilgi sağlam yerden teyitli bilgiydi boşuna yazılmadı

spek bile emin olamadığından bugün ne yapacağını şaşırdı

halada spek yanlış ata oynuyor kendi ayağına sıkıyor ama iş işten geçince bu baskıda işe yaramayacak

şirket artık kabına sığmıyor gitgide bunu patronda spekte okuyamıyor

3. https://www.borsagundem.com/haber/do...anacak/1513983

Hise alımlarında en önemli hususlardan birisi zamanlamanın doğru yapılabilmesidir, bu araştırmada bulunan rezervden daha önemlisi ülkenin moral motivasyonuna katkı sağlamasıdır,kurt kuzyu yakaladığı yeri yedi defa yoklarmış sözünde olduğu gibi bu araştırmaların devam edeceği anlaşılmakta ,yeni rezervler bulunması dileğiyle hepinize iyi bir hafta sonu geçirmenizi dilerim.

4.  Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    https://www.borsagundem.com/haber/do...anacak/1513983

Hise alımlarında en önemli hususlardan birisi zamanlamanın doğru yapılabilmesidir, bu araştırmada bulunan rezervden daha önemlisi ülkenin moral motivasyonuna katkı sağlamasıdır,kurt kuzyu yakaladığı yeri yedi defa yoklarmış sözünde olduğu gibi bu araştırmaların devam edeceği anlaşılmakta ,yeni rezervler bulunması dileğiyle hepinize iyi bir hafta sonu geçirmenizi dilerim.
    Sn Horosanlı bir ihale aldık haberi yeterli. Dört gözle bekliyoruz güzel haberleri 🙏

5. Geçen sene TPAO'da son alınan 2 ihale 16 Ağustos 2019 tarihinde 2.365 milyon TL ve 21 Ağustos 2019 tarihinde 335.625 USD lik ihaleler almıştı.
    Geçen sene toplamda 4.281.284 TL. ihale alınmış TPAO'dan, şimdi tarih geçen sene bu vakit olduğuna göre TPAO yeni ihaleleri açtı mı bilemiyoruz, şimdi ihtiyaç daha da arttığına göre olma ihtimali var.

Bu geçen seneki haber ve ihaleler.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/783546

Geçen sene alınan iş cironun %12 si kadarmış, bunu %20-30'a çıkaracak işleri alabilirse süper olur ayrıca deterjan bölümü ile yarışır belki.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    Sn Horosanlı bir ihale aldık haberi yeterli. Dört gözle bekliyoruz güzel haberleri ��
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Geçen sene TPAO'da son alınan 2 ihale 16 Ağustos 2019 tarihinde 2.365 milyon TL ve 21 Ağustos 2019 tarihinde 335.625 USD lik ihaleler almıştı.
    Geçen sene toplamda 4.281.284 TL. ihale alınmış TPAO'dan, şimdi tarih geçen sene bu vakit olduğuna göre TPAO yeni ihaleleri açtı mı bilemiyoruz, şimdi ihtiyaç daha da arttığına göre olma ihtimali var.

Bu geçen seneki haber ve ihaleler.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/783546

Geçen sene alınan iş cironun %12 si kadarmış, bunu %20-30'a çıkaracak işleri alabilirse süper olur ayrıca deterjan bölümü ile yarışır belki.
    Sayın gameover ve bawer@

belirtmek istediğim anlamı sezmişsiniz ,kağıdı elinde bulunduran arkadaşlar için şimdi sabır ve dayanma zamanı ,çünkü şirket sermaye olarak küçük ancak işlev ve büyüme potansiyeli bakımından bana göre muhteşem bir gelecek vaad ediyor , o yüzden trade edenler egeendüstriden tecrübelerime dayanarak söylüyorum hep yeniden ve daha yukarıdan kağıda giriş yapma durumuna düşebilirler ,egendüstriyi 4 liradan tavsiye ettiğm bir forumda binbir küfür etmişlerdi kağıt geldi 950 lirayı gördü 2019 yılından temettü olarak net 50 liranın üzerinde temettü açıkladı ,demem oki sabreden kazanmış hemde hem dolardan hem altından hem arsadan daha fazla ,ben o dönemde elime geçtikce ama üç ama beş lot ve temettülerimede ege endüstri almıştım ,bütün küçük yatırımcılar benim gibi yapmış olsaydı kağıdın bugünkü fiyatının en az bir kaç katı olabilme ihtimali olurdu diye düşünüyorum.şimdi buradada elime ama üç ama beş geçen parayla aynı egeendüstride olduğu gibi alıp atacağım sakla samanı gelir zamanı.
    ha yeri gelmişken bir konuyuda yazmakta yarar var buda yine egeendüstri forumundan tecrübe ,kağıt çıkınca laf yok ama düşünce ne spek kalıyor ne patron kalıyor basıyorlar hakareti ve dolaylı küfürleri çıkınca hiç teşekkür edeni görmedim bunlar hem hoş şeyler değil hem diğer yatırımcılar üzerinde yılgınlık yaratırki buda kendi ayağınıza balta vurmakla eşdeğerdir sessiz sakin ve sabırla durmak daha olumlu sonuçlar doğrurur görüşündeyim çünkü burada herkesin bir hesabı var ve hepsi ayrıdır hiç biri biribirini tutmaz ancak untulmamalıdırki hedef hep aynıdır ben kazanayım ,bunu düşünerek herkese saygılı bir şekilde davranmak en erdemli olanıdır gerisi birazda kısmettir ,siz övsenizde sövsenizde piyasanın bir rüzgarı,akışı,gidişi vardır yönü o belirler siz boşuna sinir olursunuz ,değermi bence asla değmez hayat yaşamaya değer hemde gülerek yaşamaya her sinir ömrünüze bir milimde olsa gam yükler ,duvarı nem insanı gam öldürür ,tüm aldığınız kağıtlarda yüzünüz gülmesi dileğiyle

7. acaba 2020 yayınlandımı..?
    ZIR-DELİ Y.T.D

8. Hacimli acis olacak gibi. Hareketli hafta olabilir. Edit: Son dakikada eslesen hisse sayisi ciddi degisti

SM-A605F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 506/802 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •