yürü be tosunum kim tutar seni iyi baskıladın yürü şimdi afferin34 üstü kapat kırma bizi
Printable View
yürü be tosunum kim tutar seni iyi baskıladın yürü şimdi afferin34 üstü kapat kırma bizi
namusuz mery teyze yine tahtada .100 000 lot işlem yaptı 20 000 artıda çökertirse mery çökertir yoksa yukarı
katarla imkb bizim bist anlaşma yapmış hisse alınıcak buda imkb 30 ve 50 birde 100 yansır bankalar holdinler en basta bence aselsana olumlu yansır çok baskı var aselsanda bu arada trabzon limanına etkisi ola bilir unutmamalı
katarlı bir ortak harika olurdu .işte o atıp tutanlar tek tek çıkarlardı ben demiştim ben yazdım uzaya çıktı bak
hayırlı olsun tavan gözüktü katar haberi de güzel yaradı faydası olmasada ama ola bilir gerçekleşirse ben iyi bir sey beklerim bundan
büyük bir savas var biri çıkışa oynuyor biri basmaya çalışıyor 128 000 lot tavan hayırlı uğurlu olsun bereketli olsun
144 988 lot
arkadaslar bu hafta derb var biliyorsunuz fener beşiktaş sizce ne olur ama taraf tutmadan cevap verin yoksa ben beşiktaslıyım mesela beşiktaş yener demiyorum oynayan kazansın sizce maçın galibi kim olur
çok aceleleri vardı şirketten olumlu bir haber düşermi dersiniz harika olurdu
bu gurubun ortalama maliyeti 31 ve ya 32 gibi bakalım bunlar nerde ters köşe yapacak işte şimdi ucuz kaldık ucuz kaldık diyelim mallar el degiştirdi inşallah sağlam güçlü guruptur digerleri kabayı görünümlü zavallılardı hadi hayırlısı bu arada ...
İstinye Park Hisselerinin Devrine Dair Anlaşma
İstanbul Haliç Altın Boynuz Projesi'ne Yapılacak Potansiyel Ortak Yatırıma İlişkin Mutabakat Zaptı
İstanbul Menkul Kıymetler Borsasından Hisse Senedi Alımına Dair Mutabakat
Global Liman İşletmeleri ve QTerminals W.L.L Arasında Ortadoğu Antalya Liman İşletmeleri AŞ'nin Hisse Devrine ve Satın Alımına Dair Anlaşma
Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı ve Katar Devleti Serbest Bölgeler İdaresi Arasında Serbest Bölgeler Alanında Ortak Tanıtım Faaliyetleri Hakkında Mutabakat Zaptı
Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı ile Katar Devleti Ticaret ve Sanayi Bakanlığı Arasında Ortak Ekonomik ve Ticaret Komisyonu Kurulmasına Dair Ortak Deklarasyon
Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ve Katar Devleti Hükümeti Arasında Su Yönetimi Alanında İşbirliği Mutabakat Zaptı
Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Katar Devleti Maliye Bakanlığı Arasında Geliştirilmiş Ekonomik ve Mali İşbirliği Alanında Mutabakat Zaptı
Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Katar Devleti Hükümeti Arasında Aile, Kadın ve Sosyal Hizmetler Alanlarında İşbirliğine İlişkin Mutabakat Zaptı
Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Diplomasi Akademisi ile Katar Devleti Dışişleri Bakanlığı Diplomasi Enstitüsü Arasında Diplomat Değişimine İlişkin Niyet Beyanı
katarlılar hisse alıcakmış ve globalin antalya limanına talipler ulaştırmayı severler katarlılar borsada liman olarak tek hisseyiz trabzon limanı devlet destekli her sey ola bilir .yabancı satışı blok satıştı zaten dikkat ettiyseniz isteseler 35 ve ya 37 e çekerek verirlerdi .on yirmi kademede işi bitirdiler blok satış yaparak hayırlısı diyelim izlicez görücez .katar bereketi esicek hissemizin üzerinde her kese bol kazançlar.
Katarlilar in iki liman alıp yatırım yapması liman işletmeciliğinin karlı olduğu ve onlerinin açık olduğunu gösteriyor.unutmayin ki borsa bir yıl sonrasını satın alır..daha yol uzun..ytd
katarlılar hisse alıcak mış ve globalin antalya limanına talipler ulaştırmayı severler katarlılar borsada liman olarak tek hisseyiz trabzon limanı devlet destekli her sey ola bilir .yabancı satışı blok satıştı zaten dikkat ettiyseniz isteseler 35 ve ya 37 e çekerek verirlerdi .on yirmi kademede işi bitirdiler blok satış yaparak hayırlısı diyelim izlicez görücez .katar bereketi esi cek hissemizin üzerinde her kese bol kazançlar.
borsadan yüzde 10 hisse katara bu hisselerin içinde biz oluruz çünkü borsada tek limanız alacakları liman bile halka arz degil antalya limanı.yarını atlatırsak haftaya güzel bir hafta yasarız inş
Arkadaşlar fenerbahçe beşiktaş maçı için bir şeyler söyleyin ....nasıl biter sizce
hedefi vardı flama yaptı üçgen yaptı destek dirençler çalıştı şimdi 3.temasta hacimli yukarı çıkması kaldı. Katar geldi durduk yere aklıma limana ortak mı olacaklar veya direk satın mı alacaklar düşüncesi geldi bu düşünce sadece bnde mi var acaba Yatırım tavsiyesi değildir
hedefi vardı flama yaptı üçgen yaptı destek dirençler çalıştı şimdi 3.temasta hacimli yukarı çıkması kaldı. Katar geldi durduk yere aklıma limana ortak mı olacaklar veya direk satın mı alacaklar düşüncesi geldi bu düşünce sadece bnde mi var acaba Yatırım tavsiyesi değildir
aynen dostum doğru diyorsun ..çanak bekliyorum bende .çanakta zirve ve dip çalışması ortalama şu an. 62 80 i gösteriyor nasip diyelim orda bir çaarpışma gevşeriz eski zirveyi dip yaparız 45 leri .sonra ortamda muhteşemse güzelde haber olursa beklenti bizi desteklerse .bir çanak ta orda yaşarız inş bu temenni sadece görüşüm yanlış anlaşılmasın bol kazançlar..her kese.......
Ege Gübre de kârı nı nemrut körfezindeki limanı sayesinde yapıyor ispanyollardan almışlardı yani borsada tek liman şirketi bu değil Ege Gübre de bu iş kolunda büyüyor.
muhterem borsada tek liman trabzon limanı .ege gübrenin iştiraki bağfaşında limanı var iştirak isterlerse bunu halka arz edebilirler kazanç ordan gelebilir o ayrı yanlış anlamayın limanı olup da borsada olan bir kaç firma daha var çimento şirketide dahil. Mesela kola anadolu efesin iştiraki ve borsa da hatta anadolu efesten degerli borsa da normalde efes 10 katı yüksek olmalıydı ama borsa burası. ege gübre nin de iştiraki bilanço ordan geliyor katkısı çok .ama ege gübre halka arz edilmiş gübre işi yapıyor yıllardsır sadece limandan gelir elde ediyor .trabzon limanı borsada ulastıırmada tek liman iştiraki var hatta borsaya acsalar bize yarar saygılar dostum
Katar bütün limanları alma taraftarı herhalde s.gökçene de ortak buradaki limana da mutlaka yanaşacaklardır.
limancılar nerde ya sakın döküldük demeyin bizi yalnız bırakmayın.limancı kardesler fener beşiktaş macını sorduk cevap alamadık dün bu gün zar zor 317 den bindik trene dün 303 den kıvırdık sağa sola binemedik burası borsa ani karar çok önemli al dada sat dada bu arada CUMANIZ MUBAREK OLSUN İNŞALLAH HAYIRLARA VESİLE OLUR......
Maşallah tahtamızda bir lot bir lot alış ve satışlar muhteşem ..38 kapatırsak üzerinde durmayı başarırsak ik üç gün orayı dip yaparsak maşallah deriz .yola devam .uzun vadeciler kayıp gerçi iki tavan daha yapsın oooooo tahtamız şenlenir .uzayamı merdiven dayarız yosa bodrum katına dikinemi inmeye çalışırız yorum çok olur olsun tahtamız şenlensin ..twıtırda 4000 olurmu diyen var sonrada olur diyor vay vay vay .diyorum
8 300 000 bin lot olan hisse de şu ana kadar 4 700 000 bin lotluk işlem yapıldı ..akşama kadar halka arz kadar işlem olacak gibi hele tavan yaparsa .35 ler artıık burda dip olmalı .direncimiz 38 kırıp üstünde kapatmalıyız bir kaç gün yön belirlemesi için .....
Hedefim belli, satmadim henuz. Besiktas Fener 3-1 Fener alir.