hedefi vardı flama yaptı üçgen yaptı destek dirençler çalıştı şimdi 3.temasta hacimli yukarı çıkması kaldı. Katar geldi durduk yere aklıma limana ortak mı olacaklar veya direk satın mı alacaklar düşüncesi geldi bu düşünce sadece bnde mi var acaba Yatırım tavsiyesi değildir
aynen dostum doğru diyorsun ..çanak bekliyorum bende .çanakta zirve ve dip çalışması ortalama şu an. 62 80 i gösteriyor nasip diyelim orda bir çaarpışma gevşeriz eski zirveyi dip yaparız 45 leri .sonra ortamda muhteşemse güzelde haber olursa beklenti bizi desteklerse .bir çanak ta orda yaşarız inş bu temenni sadece görüşüm yanlış anlaşılmasın bol kazançlar..her kese.......
Ege Gübre de kârı nı nemrut körfezindeki limanı sayesinde yapıyor ispanyollardan almışlardı yani borsada tek liman şirketi bu değil Ege Gübre de bu iş kolunda büyüyor.
muhterem borsada tek liman trabzon limanı .ege gübrenin iştiraki bağfaşında limanı var iştirak isterlerse bunu halka arz edebilirler kazanç ordan gelebilir o ayrı yanlış anlamayın limanı olup da borsada olan bir kaç firma daha var çimento şirketide dahil. Mesela kola anadolu efesin iştiraki ve borsa da hatta anadolu efesten degerli borsa da normalde efes 10 katı yüksek olmalıydı ama borsa burası. ege gübre nin de iştiraki bilanço ordan geliyor katkısı çok .ama ege gübre halka arz edilmiş gübre işi yapıyor yıllardsır sadece limandan gelir elde ediyor .trabzon limanı borsada ulastıırmada tek liman iştiraki var hatta borsaya acsalar bize yarar saygılar dostum
Yer İmleri