Sayfa 527/571 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537 ... SonSon
Arama sonucu : 4561 madde; 4,209 - 4,216 arası.

Konu: TLMAN - Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.

1. çok aceleleri vardı şirketten olumlu bir haber düşermi dersiniz harika olurdu

2.  Alıntı Originally Posted by spekulator28 Yazıyı Oku
    gizli el felan yok çok deşifre oldu simitçisi çaycısı aldı piyasada çok dağildı o lotları geri almadan götürmezler her gün ileri geri bıktırırlar uzun vade kazandirir ben hergün alıp satıyorum 1000 tl nin altında kazanmadım hiç bereket versin her gün :D Y.T.D
    dostum inşallah malsız kalmamışsındır ....aklıma geldin ozüldüm bir an

3. bu gurubun ortalama maliyeti 31 ve ya 32 gibi bakalım bunlar nerde ters köşe yapacak işte şimdi ucuz kaldık ucuz kaldık diyelim mallar el degiştirdi inşallah sağlam güçlü guruptur digerleri kabayı görünümlü zavallılardı hadi hayırlısı bu arada ...

4.  Alıntı Originally Posted by pamuk01 Yazıyı Oku
    aslında hisse yükselemek istiyor sanki gizli eller izin vermiyor.
    tebrik ediyorum dostum zamanlaman süperdi helal vallahi .bereketli olsun

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    BALIKESİR BURHANİYE ÖREN
    Gönderi
    81
     Alıntı Originally Posted by NEVZATWW Yazıyı Oku
    dostum inşallah malsız kalmamışsındır ....aklıma geldin ozüldüm bir an

yok alamadım gitti 4800 lot saglık olsun

6.  Alıntı Originally Posted by spekulator28 Yazıyı Oku
    yok alamadım gitti 4800 lot saglık olsun
    bunda da bir hayır vardır üzülücek bir sey yok sağlık olsun........

7.  Alıntı Originally Posted by NEVZATWW Yazıyı Oku
    tebrik ediyorum dostum zamanlaman süperdi helal vallahi .bereketli olsun
    nevzat bey daha önce 19 dan alıp 31 den vermişdim tavan serisi olabilirmi tşk

8. İstinye Park Hisselerinin Devrine Dair Anlaşma
    İstanbul Haliç Altın Boynuz Projesi'ne Yapılacak Potansiyel Ortak Yatırıma İlişkin Mutabakat Zaptı
    İstanbul Menkul Kıymetler Borsasından Hisse Senedi Alımına Dair Mutabakat
    Global Liman İşletmeleri ve QTerminals W.L.L Arasında Ortadoğu Antalya Liman İşletmeleri AŞ'nin Hisse Devrine ve Satın Alımına Dair Anlaşma
    Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı ve Katar Devleti Serbest Bölgeler İdaresi Arasında Serbest Bölgeler Alanında Ortak Tanıtım Faaliyetleri Hakkında Mutabakat Zaptı
    Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı ile Katar Devleti Ticaret ve Sanayi Bakanlığı Arasında Ortak Ekonomik ve Ticaret Komisyonu Kurulmasına Dair Ortak Deklarasyon
    Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ve Katar Devleti Hükümeti Arasında Su Yönetimi Alanında İşbirliği Mutabakat Zaptı
    Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Katar Devleti Maliye Bakanlığı Arasında Geliştirilmiş Ekonomik ve Mali İşbirliği Alanında Mutabakat Zaptı
    Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Katar Devleti Hükümeti Arasında Aile, Kadın ve Sosyal Hizmetler Alanlarında İşbirliğine İlişkin Mutabakat Zaptı
    Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Diplomasi Akademisi ile Katar Devleti Dışişleri Bakanlığı Diplomasi Enstitüsü Arasında Diplomat Değişimine İlişkin Niyet Beyanı

Sayfa 527/571 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •