Sayfa 525/571 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535 ... SonSon
Arama sonucu : 4561 madde; 4,193 - 4,200 arası.

Konu: TLMAN - Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.

1. citi de 9396 lot kaldı hala tahtada dipten alıyor 20 kademe yukardan çakıyor iyi alıştı

2.  Alıntı Originally Posted by NEVZATWW Yazıyı Oku
    citi de 9396 lot kaldı hala tahtada dipten alıyor 20 kademe yukardan çakıyor iyi alıştı
    2400 lot düşebilirsiniz

3.  Alıntı Originally Posted by NEVZATWW Yazıyı Oku
    ah mery teyze ah şu tahtadan artık uzak kalsan 33 e kadar alım yaparak çektin şimdi de satıcan mı derken çaktı namussuz ne yaparsan yap mery çok sıkıştı tahta çok kime çalışıyorsun patronamı yabancıyamı .
    aslında hisse yükselemek istiyor sanki gizli eller izin vermiyor.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    BALIKESİR BURHANİYE ÖREN
    Gönderi
    81
     Alıntı Originally Posted by pamuk01 Yazıyı Oku
    aslında hisse yükselemek istiyor sanki gizli eller izin vermiyor.
    gizli el felan yok çok deşifre oldu simitçisi çaycısı aldı piyasada çok dağildı o lotları geri almadan götürmezler her gün ileri geri bıktırırlar uzun vade kazandirir ben hergün alıp satıyorum 1000 tl nin altında kazanmadım hiç bereket versin her gün :D Y.T.D

5. baskı büyük bu da doğal trabzon limanı emekleme dönemini yasıyor. borsada bomanti elk 50 kuruştu şimdi 29 tl 60 misli bilanço yok kar yok batmış hisse .bunları alan gece uyumamalı bence ama trabzon limanını alan derin bir uyku çeke bilir her yıl güzel bilanço güzel bilanço gelince artık patron bile önüne taş koyamaz.şimdi yoğun baskı var birde zannnedersem şu anki gurup daha güçlü çakal degil. uzun vade burdayız diyip hissede 40 tl olunca yazdılar her yerde 45 olunca uzaya merdiven dayayacak dediler ve burdan sattılar .şimdi alanlar baskı kuruyor mecburlar hisseye sahip olmak için 32 sağlam direnç oldu yarın mubarek gün bu gün cuma akşamı .güzel olucak güzel yukardan alanlar bence çok döküldü hala liman deniyor ama en az ilgi bizim hissede şu an eli kulagında grafik sıkışmış ikili dip yapmış her bakımdan hava olumlu olursa çanak patlar çanak gözüküyor

6. demin okuyorum 30 hisse yazmış iki tanesi kottan çıkmış düşünün batmış borsa dışında. nisan ayında paylastığı yazıyı paylasmış 15 den alın dedik almadınız 30 tl şimdi yahu hisseler bire on yapmış holding ve banka hisseler onlardada iki üç tanesi hariç hepsi uçmuş hangi akla hizmet etmişsin kasıla kasıla yazıyorsun trabzon limanı çok mu gitti kot dışına çıan hissenide düşün onun için çok dikkatli olmalı günahtır hisse önerilmez ama yorum yapılır tercih alana bırakılır vebal almamalı.burası borsa düşerkende çıkarken bunu tahta yapıcı bilir bizler yakın izler bir seyler çıkarırız sadece evet hissemiz ucuz ucuz ama patronlar hisse sattımı kötü 35yıldır ilk defa borsa böyle oldu şok düşüler oldu ama birde adapazarı depreminden önce borsa tüm hisseler sabah tavan açıp tavan kapıyordu üç hafta gibi sürdü sokakta borsa konuşuldu bilen bilmeyen kurumlarda ayakta tahta izliyorsun düşün kalabalık ama önce yataya bağladı alım devam etti sonra taban taban her gün aşşagı nasıl geldi aman allahım hatırlıyorum nelerini kaybetti insanlar bir yerde durmalı bunu bilmeli yoksa yoksa yoksası yok kötü borsamız ucuz ama bu çıkışlar hoş degil tedbiri elden bırakmamalı ben 2021 de güzel bir düzltme bekliyorum sonrada batık firmalar 20 yıl birdaha hareket etmez günlük oynarlar malı satarlar taşıtırlar uzun süre

7. SPEKULATÖR 28 ....ARKADAS HAKLI ...gazı verenler kayıp birde 45 den tokat lı kabadayı yazışı olan mustafa acar bir aydan fazladır yazmıyor gerek kalmadı çünkü seveni ola bilir şu bir gerçek verdiler malları çıktılar .alan düşünsün guruplarda hisse öneriyorlar dikkat diyorum gaza gelmeyin emeginizi bunlara yedirmeyin defter degeri fiat kazanç bilanço bunlara bakın dip zirve bunlara bakın takip edin üzülmeyin

8. ulaştırmada inceleyin varmı baska ucuz hisse tav zararda hisse gidiyor pegasus zarrarda hisse gidiyor ben bu gidişlere inanmıyorum bunlar sert geri gelicek ellerindeki hisseleri satınca biz yolumuza devam edicez onları yarı fiattan biz alıcaz burdan çıkıncayola devam

Sayfa 525/571 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •