24 haziran ve özellikle kabine sonrası ekonomi şahlandı resmen
sizi gidi troller görün eserinizi
bu halkın aktrol olmayanları hiçbir zaman sizi affetmeyecek
Printable View
24 haziran ve özellikle kabine sonrası ekonomi şahlandı resmen
sizi gidi troller görün eserinizi
bu halkın aktrol olmayanları hiçbir zaman sizi affetmeyecek
garan satım varantı olan biri şu düşüşte 5e katlamıştır tahminim. dünden beri içimden dürtüyordu. gittim alım aldım 1 kademeye geri verdim ona da şükür. yaronda devam bence 80 li rakamlar gecek 89.** yarın yeşille başlarsak ne ala hafif kırmızı giderek kızaran kırmızı bu ne yav Allah sabır versin yüklü girenlere bizim etimiz budumuz ne ki kaybetsek.
Güçsüz olsun alanlar dert mi
Daha aşağıdan alanlar güçlü olur
noolmusss yani :)
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
olum get başka yerde oyna adamlar sana ayar çekiyor sen trol muhabbetindesin. Bu olanların şu anki ekonomi ile icraatle alakası yok. yeni sistemi beğenmediler.İstedikleri gibi at koşturamayacak nemalanamaycaklar. Eski Türkiye ye alıştılar. Şimdi dicem İnce seçilseydi borsa rekora giderdi neden acaba elinde sihirli değnek mi var. Ama adamların huzurunu mamasın kesmezdi başka.
Yalnız baya baya kürtaj yapıyorlar...
Aslında eyi oldu...
Hiç uzatmadan...
Çıkın gezin hayat borsadan ibaret değil stres cabası. Bir daha kuruş koymam olurda çıkarsa piyangodan çıkmış gibi olsun. üzüleceğim parayı koymam borsayadışarıda borsa oynamayanlarla sohbet edin kırlara çıkın.
Gitmez di
Eğer incenin seçileceğini düşünseler di önceden buraya dalarlardi
Onlar ne anasının guzusuuuuuu :)
Garanti, son 7 yıllık en büyük en sağlam desteği kırdı gözüküyor. Hemde rekor hacimle. Yani ucuz denilecek rakam olarak gözükmüyor şuan.
X30 da 75 bin elbet gorulecek
yazik ettiler bisttin içine ettiler resmen. . bu düşüşün mantikli bir sebebi olmalı. herzamanki gibi en son biz duyariz...
geçmiş olsun.
Garantide bi sikinti var herhalde 1-2 haftaya aciklar, buyk kredilerden biri batmis olabilir mi
İlk defa mi düşüş goruyon bozi yaaa
Ayıp etme yaaaaa
Bu borsanin içine sen bile edemedin başkası mı edecek yaaaaa :kahkah:
Elbet başka bir sebep de vardır da adam ülkedeki bütün suyu aynı boruya bağlayıp musluğun başına da son-in-law ını koydu. Ekonomi hakkındaki dahiyane fikirlerini biliyoruz zaten sayın Erdoğan'ın. Biz içeride alıştık her şeye de dışarıdan bir yabancı olarak bakınca çok yeterli bir sebep bu.
Abka nickname’li kullanıcı daha önce yazdıklarım hakkında beni burada rezil etmeye çalışmıştı. 9 temmuz. Borsa 100k, dolar 4,55.
Arkadaş bende engelliydi fakat herkes borsa tepki verdiğinde yaptığım yorumları yorumlayıp beni zan altında bırakıyordu. Teknik analizden bir haber arkadaş. Repaint indikatör dayayıp buralar orta vade için uygun demekle olmuyormuş bu işler değil mi Abka efendi. Dolar bazlı ucuz ucuz diye millete kaktırdığınız hisseleri herkes yer ben yemem.
Neden aç grafiği ne lop lopler var teyyyy
Safa yatma bozi
Neymiş bunun mantıklı bir sebebi olmaliymis
Alem adamsın :kahkah:
Sana uydururlar bi sebep aç tiiiviiiii yi yamarlar bir sebebe sen hiç merak etme :kahkah:
Troller yazıyor dolar çıkıyorsa ülke iyiye gidiyor kıskanıyolar hülooooğ
Geçin geçin ekran başına
Düşüşün şu kadarı bundan ama bu kadarı sundan
Yaaaaaa
Dinleyin ogrenirsiniz :kahkah:
Şubat kuru:3,73
Bugün: 4,81
Reel sektör NET döviz borcu: 223 milyar$
Kur farkı zararı (bir kısmı realize oldu): (4,81-4,73)*223= 241 milyar TL
ISO En Büyük 500 firma 2017 faiz amortisman vergi öncesi kar:
97 milyar TL
Para oradaysa hesap burada...
Mali kriz, reel krize dönüyor...
Peki bu kadar borc alanla bu kadar borç veren bankaların hic mi suçu yok!
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Peki zamanında bu bankalara "neden kredi vermiyorsunuz?" diyenin suçu ne olacak...
KGF çıkaranın suçu... Kredi vermek istemeyen banka yöneticisini görevden aldıranın suçu...
Onlar ne olacak...
Ha bi de bu bankaları izleyen arkadaşlar vardı di mi?... onların da suçu yok mu...
Birak bu işleri
Devlet su işleri bozi
dolar 384........................
meerry dolar alıyyoooo
485...................bastırıooo
Bunlar daha iyi günlerimiz
Hiç üzülmüyorum çoğunluk böyle istiyorsa bana komaz
merkez bankası bir hamle yapar mı acaba? yaparsa ne gibi bir hamle olabilir...
Mb ilk toplantısında faiz artırmazsa bu dolar ne olur ?
Benim çocuk bile bilmiyor