Sayfa 557/1223 İlkİlk ... 574575075475555565575585595676076571057 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 4,449 - 4,456 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    olum get başka yerde oyna adamlar sana ayar çekiyor sen trol muhabbetindesin. Bu olanların şu anki ekonomi ile icraatle alakası yok. yeni sistemi beğenmediler.İstedikleri gibi at koşturamayacak nemalanamaycaklar. Eski Türkiye ye alıştılar. Şimdi dicem İnce seçilseydi borsa rekora giderdi neden acaba elinde sihirli değnek mi var. Ama adamların huzurunu mamasın kesmezdi başka.
    Yav o eski Türkiye'de Reis yoksunuz muydu. 16 sene eski türkiyeyi baban mı idare etti ?

Yanlış anlamayın, size artık en ufak kızmıyorum. Eden bulur. Eden de bellidir. Siz görevinizi yaptınız sadece.

2.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    olum get başka yerde oyna adamlar sana ayar çekiyor sen trol muhabbetindesin. Bu olanların şu anki ekonomi ile icraatle alakası yok. yeni sistemi beğenmediler.İstedikleri gibi at koşturamayacak nemalanamaycaklar. Eski Türkiye ye alıştılar. Şimdi dicem İnce seçilseydi borsa rekora giderdi neden acaba elinde sihirli değnek mi var. Ama adamların huzurunu mamasın kesmezdi başka.
    Yav o eski Türkiye'de Reis yoksunuz muydu. 16 sene eski türkiyeyi baban mı idare etti ?

Yanlış anlamayın, size artık en ufak kızmıyorum. Eden bulur. Eden de bellidir. Siz görevinizi yaptınız sadece.

3.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    Gitmez di

Eğer incenin seçileceğini düşünseler di önceden buraya dalarlardi

Onlar ne anasının guzusuuuuuu

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    garan satım varantı olan biri şu düşüşte 5e katlamıştır tahminim. dünden beri içimden dürtüyordu. gittim alım aldım 1 kademeye geri verdim ona da şükür. yaronda devam bence 80 li rakamlar gecek 89.** yarın yeşille başlarsak ne ala hafif kırmızı giderek kızaran kırmızı bu ne yav Allah sabır versin yüklü girenlere bizim etimiz budumuz ne ki kaybetsek.
    evet çok ocaklar batıyor garan satım varantı GRIZU dün 0.21 kapatmıştı. bugün 43.. 44 kapattı..

5. Garanti, son 7 yıllık en büyük en sağlam desteği kırdı gözüküyor. Hemde rekor hacimle. Yani ucuz denilecek rakam olarak gözükmüyor şuan.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
    X30 da 75 bin elbet gorulecek

7. yazik ettiler bisttin içine ettiler resmen. . bu düşüşün mantikli bir sebebi olmalı. herzamanki gibi en son biz duyariz...
    geçmiş olsun.
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
    Garantide bi sikinti var herhalde 1-2 haftaya aciklar, buyk kredilerden biri batmis olabilir mi

Sayfa 557/1223 İlkİlk ... 574575075475555565575585595676076571057 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •