Sayfa 558/1223 İlkİlk ... 584585085485565575585595605686086581058 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 4,457 - 4,464 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by beta_ Yazıyı Oku
    Bence bu piyasa buralarda kapanırsa yarın sabah 1000-1500 puan eksi görüp oradan artıya geçer ve bir süre için 92.××× ler dip olarak kalır. Dönüşler genelde böyle oluyor, ama yarın artı açarda tekrar satış gelirse uzak durmak lazım. Ytd sadece fikir beyanıdır
    Dusunduğüm gibi minimumda kapattı endeks. Yarın sert satışla başlayıp artı kapanış bekliyorum. 90 lar civarına kadar vermeleri lazımki millet yandım anam satışı yapsın. Tepkininde 94 lere kadar sürmesini bekliyorum

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    yazik ettiler bisttin içine ettiler resmen. . bu düşüşün mantikli bir sebebi olmalı. herzamanki gibi en son biz duyariz...
    geçmiş olsun.
    İlk defa mi düşüş goruyon bozi yaaa

Ayıp etme yaaaaa

Bu borsanin içine sen bile edemedin başkası mı edecek yaaaaa
    hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Abka omaha denen iki trolu sokmayin buraya artik
    Alibabaya dokunmayın o iyi çalışıyor

4.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    Çıkın gezin hayat borsadan ibaret değil stres cabası. Bir daha kuruş koymam olurda çıkarsa piyangodan çıkmış gibi olsun. üzüleceğim parayı koymam borsayadışarıda borsa oynamayanlarla sohbet edin kırlara çıkın.
    Ne borsası alibaba dolar dolar

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    yazik ettiler bisttin içine ettiler resmen. . bu düşüşün mantikli bir sebebi olmalı. herzamanki gibi en son biz duyariz...
    geçmiş olsun.
    Elbet başka bir sebep de vardır da adam ülkedeki bütün suyu aynı boruya bağlayıp musluğun başına da son-in-law ını koydu. Ekonomi hakkındaki dahiyane fikirlerini biliyoruz zaten sayın Erdoğan'ın. Biz içeride alıştık her şeye de dışarıdan bir yabancı olarak bakınca çok yeterli bir sebep bu.
    Never test the depth of river with both the feet!
    W.B.

6.  Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    İlk defa mi düşüş goruyon bozi yaaa

Ayıp etme yaaaaa

Bu borsanin içine sen bile edemedin başkası mı edecek yaaaaa
    hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    düşüş gördük te böyle löp löpünü görmedik, nedir bu yaa
    garan yüzde 12 nedir,utanmasa taban yapicakti...(aslinda yapicakti ben müsade etmedim )
    keske yapaydi sktimin borsasina cok gicik oldum bugün
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    düşüş gördük te böyle löp löpünü görmedik, nedir bu yaa
    garan yüzde 12 nedir,utanmasa taban yapicakti...(aslinda yapicakti ben müsade etmedim )
    keske yapaydi sktimin borsasina cok gicik oldum bugün
    Taban da olacak... taban olmadan bitmez bu iş...

Daha durun yav... İşin başındayız...
    Beş sene beraberiz....
    Kaçacak, gidecek yer yok...

Çok eğleneceğiz, çooook...

8.  Alıntı Originally Posted by berryforeva Yazıyı Oku
    O yorumumu komple buraya atarsan sevinirim. Zira zan altında bırakıyorsun bu şekilde. Dümdüz çizgi halinde gidecek hali yok. Grafik bu. Elinde sonunda gideceği yer 60k dedim. Ve hala arkasındayım.

Benim önceki yazdıklarımda burada. Sen 130k 140k sevinirken, ben doların çıkacağını, borsanın düşeceğini belirtiyordum. Dolar 3.4 iken grafikle sistemin al da olduğunu belirtmiştim ki, hala al da.
    Abka nickname’li kullanıcı daha önce yazdıklarım hakkında beni burada rezil etmeye çalışmıştı. 9 temmuz. Borsa 100k, dolar 4,55.

Arkadaş bende engelliydi fakat herkes borsa tepki verdiğinde yaptığım yorumları yorumlayıp beni zan altında bırakıyordu. Teknik analizden bir haber arkadaş. Repaint indikatör dayayıp buralar orta vade için uygun demekle olmuyormuş bu işler değil mi Abka efendi. Dolar bazlı ucuz ucuz diye millete kaktırdığınız hisseleri herkes yer ben yemem.

Sayfa 558/1223 İlkİlk ... 584585085485565575585595605686086581058 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •