Sayfa 268/1223 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368768 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 2,137 - 2,144 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

yıllardır yalanlarla "dark side" 'a bilerek hizmetkar olan troller bakalım ilk ne zaman kazan kaldıracaklar bu hayat pahalılığına..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    abi normal ya anlıyorum evet saçmalık gibi geliyor olur mu böyle şey diyoruz ama %4,5 faizden %19,5 lara gelirsen makasta böyle olur...uzun zaman alıştık 1.000 / 1.500 puan makaslara ama o zaman faiz düşüktü...atıyorum faiz %30 olursa o zaman daha manyak makas olur...görünüşte saçmalık gibi geliyor ama teorik olarak bir anormallik yok...

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    118.465...söylemek istediğim..xu30 farkı.. buna yuh denir yahu..?
    resmen dolandırıcılık..

3.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    abi normal ya anlıyorum evet saçmalık gibi geliyor olur mu böyle şey diyoruz ama %4,5 faizden %19,5 lara gelirsen makasta böyle olur...uzun zaman alıştık 1.000 / 1.500 puan makaslara ama o zaman faiz düşüktü...atıyorum faiz %30 olursa o zaman daha manyak makas olur...görünüşte saçmalık gibi geliyor ama teorik olarak bir anormallik yok...
    Peki faiz 30 olursa makası 10 bine ceker bu normal diye alim yapilir mi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
     Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Peki faiz 30 olursa makası 10 bine ceker bu normal diye alim yapilir mi
    atıyorum faiz %40 olsun onun gerektirdiği makasta 10.000 puan olsun emin ol o seviyeye çeker ve emin ol yine işlemler devam eder...hiç şüphen olmasın...bende yaparım...

(oranları attım hesaplamadım)

5. CDS'ler kritik eşikte, 318 'i aştığı an dalgalar yükselir.

6. Benzine yuklu zam eli kulagindadir
    Fullemek lazim depolari
    Iyiki istikrar var

makas kavramı karışmasın: herhangi bir vadenin alım-satım arasındaki makas anormalse bu bir meseledir..özellikle pay vadelilerde böyle. ama dolar ve endeks için alım-satım makası çok anormal sayılmaz..

faizin %20 ye geldiği günümüzde vadeler arası fark oldukça normal, bunu makas olarak adlandırmak doğru değil.. yanlış anlaşılıyor..

bu arada teorik fiyat sadece bir kılavuzdur fiyatlamada.. kesin bu fiyata göre belirlenmesi gerekir diye bir şey yok.. mesela 6 ay sonra (aralık vade) faizin %5 e düşeceğini kesin bilen birisi için şu anda piyasada %20 civarı faize göre hesaplanmış aralık vade pahalı olacaktır.. ve bu nedenle almaz.. ama satar aralık vadeyi hemen bu kadar yüksek fiyatı bulmuşken (aralık vade %5 faiz senaryosu), ayrıca yakın vadede (veya spotta) uzun pozisyona geçer..

dolayısıyla vadelide fiyatlama faizin ne olacağı algısına dayanır.. zira piyasa faizi temel benchmark.. vadelide oluşan fiyat bu türden bir mekanizmanın sonucu.. alıcı ve satıcılar vadelinin değerlemesine ilişkin bir faizde uzlaştılar diyebiliriz.. yarın faiz hızlı düşecek algısı oluşssun, vadeli - spot farkı azalacaktır..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

bu seans böyle ufak çalımlarla geçer. maç ikinci seans başlar.. şu an için net bir yön yok ama hiç bilmiyorsan şhort fırsatı kolla..
    dursun yarına kadar yolu var..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Sayfa 268/1223 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368768 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •