Telefonu açmayan bizmişiz
https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/...virdi-3036017/
Printable View
Telefonu açmayan bizmişiz
https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/...virdi-3036017/
Ziraat Bankasına nasıl bulaşabiliriz acaba?
Seçime kadar herkese ulufe dağıtacak anlaşıldı...
Bir ucundan bizde sebeblensek fena mı olur?
saygılar/başarılar
Bu tür politikalarla özel kesim borcu kamuya transfer ediliyor.
her yazdığı yazının altına saygılar başarılar yazan birinden daha depresif bir insan olamaz
Nizamı var, yettim!:oleyo:
Daha sefte bismillah sahaya inmeden ulufeler dağıtılmaya başlandı...
Turpun büyüğü heybededir herahalde
Seçime yaklaştıkça hazine de ne var ne yok dağıtalacaktır..
Gerekirse borçlanılacaktır...
Bozulan bütçe dengeleri doları zıplatmaz mı?
saygılar/başarılar
Ula asgari ücrete % 26 yaptılar diye ben de % 25 zam alabildim...Yoksa nerdeeee...Yerdi bunnar bizi...
Sever böyle şeyleri Reis bilirsiniz/biliriz
Kanal İstanbul için kazma vurma töreni yapsalar dolar 8-9-10 tl olmaz mı?
Turpun büyüğü Kanal İstanbul mu?
saygılar/başarılar
Sana diyecek bir lafım Yok , her mesajın maalesef cahilce .. Sen bu başlıkta anket yaptın ve insanlar senin bu başlıktan gitmeni istemedi mi? Kendi yaptığın anket sonucu hemde . Yahu insanda utanma olur gelmez bir daha ama diğer başlıklarda da kavga ettiğinden gene donup dolaşıp geliyorsun . Bunun dışında hayatımda bimeks hissesi aldıysam senin gibi olayım ... Daha Ne diyeyim sana .. Bu mesajından sonra anladım ki bimeks başlığında yapılan yazışmalarımızı bile anlamamışsın .. Çok yazık ..
Sen daha korkundan yazdığın mesajları değiştirip baska hale getiriyorsun .. Biraz aklı başında seyler yaz insanlarla kavga ederek bir yere varılmaz .. Millete kasparovla satranç oynadım diye Mesajlar yazıp resim gönderdin ve resimler başkasın ait çıktı hala gelip burada yazabiliyorsan saba söylenecek bir laf olmaz .. Devam et sen ..
Daha Ne yazayım hayatımda bimeks hissesi aldıysam senin gibi olayım dedim .. Ben öyle hisse alacak kadar parayi yolda bulmadım . Bu arada ozurdileme boyle oyunlar yapanın özüründen birsey olmaz . Sen git millete kasparovla satranç oynadim modellik yapıyorum diye gezin dur . Haydi ..
Modellik ney yahu, onu unutmusum!:notr:
Yaşını basını bilmiyorum söylesende inanmam onca lafın sonrası ama hayatımda bimeks hissesi aldıysam senin gibi olayım diyorum yemin etsem daha iyi .. Neyse burada herkes senin önceki yazılarını biliyor uzatacak birsey yok çok merakın varsa gene söyleyeyim hayatımda bimeks hissesi almadım . Ayrıca onca insan aldı ve bu hale geldi olmasaydı keske ama risk burada işlem yapmak onlar aldı ve kaybettiler bu kadar basit . Zaten konumuzda bu değil .. Bak sen keyfine sayın model ve kasparov Fatihi..
Çok güldüm yaw
Neyse başlığı çok fazla meşgul etmeyelim...
Taraflar söyleyeceklerini söyledi
Takdir kamuoyunun....
saygılar/başarılar
Bozuk mutfak robotu gibi kek yapmaya çalışıyor ama mutfağın anasını belliyor.
10 Dakikaya gadar çıkıyorum, nizayi yatistirdim her halde?:oleyo:
Dolar kahvesi gergin, garson çayları ya çok demli verdi yada dolar düşecek [emoji3]
Suriyeli 'lerin elektrik faturası da bize girdi arkadaş.
Esad ' tan rica etsek bizi Suriye vatandaşlığına alsa ondan sonra geri dönsek Türkiye 'ye harika olur ya .
Bi düşündüm de gerçekten mantıklı ya , bu işe yoğunlasalim aga.
ytd
Kaldırdı geliyo yine :he: 5.50
Şu Bloomberg e o kadar gıcık kapıyorum ki:Çoğu zaman iktidarın politikalarını allayıp pulluyacak adamları çıkarıyorlar ekran
Kredi kartı borçlArının Ziraat Bankasının üstlenmesi "SOSYAL ADALETİ" sağlıyormuş...
Kerameti kendinen menkul, at hırsızı kılıklı bir konuk öyle diyor
Ben size diyorum bu ülkenin cahil sorunundan daha çok AYDIN SORUNU vardır...
saygılar/başarılar