Sayfa 564/1000 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614664 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,505 - 4,512 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Modellik ney yahu, onu unutmusum!
    Hem model hem kasparovla oynamis ama gönderdiği resim başkasına ait okadar Çocukluk işte..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Daha Ne yazayım hayatımda bimeks hissesi aldıysam senin gibi olayım dedim .. Ben öyle hisse alacak kadar parayi yolda bulmadım . Bu arada ozurdileme boyle oyunlar yapanın özüründen birsey olmaz . Sen git millete kasparovla satranç oynadim modellik yapıyorum diye gezin dur . Haydi ..
    Edemeyeceğini biliyordum...
    Bimeks deki kayıpların için bende senin gibi üzgünüm...
    Ama Bimeks deki kayıplarının sorumlusu ben değilim...
    Senin kafanın basmadığı kısım burası...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Modellik ney yahu, onu unutmusum!
    Modellik : Baldır bacak göğüsleri göstermece

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bu başlıkta herkes bilir bu dengri dungru han kasparovla oynan modellik yapan arkadaşımız (yerseniz) .. Resim paylaşmış onun olmadığı ortaya çıktı hatta anket yaptı kim gitsin başlıktan diye kendisi çıktı ankette Bu başlıktan bir çok arkadaş bilir olayı .
    Simdi bir çakacağım, bir de yer çarpacak, burada niza olacak ve Reha GAYA konuya Fransız kalacak?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Edemeyeceğini biliyordum...
    Bimeks deki kayıpların için bende senin gibi üzgünüm...
    Ama Bimeks deki kayıplarının sorumlusu ben değilim...
    Senin kafanın basmadığı kısım burası...

saygılar/başarılar
    Yaşını basını bilmiyorum söylesende inanmam onca lafın sonrası ama hayatımda bimeks hissesi aldıysam senin gibi olayım diyorum yemin etsem daha iyi .. Neyse burada herkes senin önceki yazılarını biliyor uzatacak birsey yok çok merakın varsa gene söyleyeyim hayatımda bimeks hissesi almadım . Ayrıca onca insan aldı ve bu hale geldi olmasaydı keske ama risk burada işlem yapmak onlar aldı ve kaybettiler bu kadar basit . Zaten konumuzda bu değil .. Bak sen keyfine sayın model ve kasparov Fatihi..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Simdi bir çakacağım, bir de yer çarpacak, burada niza olacak ve Reha GAYA konuya Fransız kalacak?
    Bende Reha kaya burda yatıştırıcı kişiliğiyle bir bidon benzin alır gelir dediydim ama doğrudan bir çakarım bir de yer çarpacak olayına girdiniz

7. Çok güldüm yaw
    Neyse başlığı çok fazla meşgul etmeyelim...
    Taraflar söyleyeceklerini söyledi
    Takdir kamuoyunun....

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

8. Bozuk mutfak robotu gibi kek yapmaya çalışıyor ama mutfağın anasını belliyor.

Sayfa 564/1000 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •