Sen daha korkundan yazdığın mesajları değiştirip baska hale getiriyorsun .. Biraz aklı başında seyler yaz insanlarla kavga ederek bir yere varılmaz .. Millete kasparovla satranç oynadım diye Mesajlar yazıp resim gönderdin ve resimler başkasın ait çıktı hala gelip burada yazabiliyorsan saba söylenecek bir laf olmaz .. Devam et sen ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Daha Ne yazayım hayatımda bimeks hissesi aldıysam senin gibi olayım dedim .. Ben öyle hisse alacak kadar parayi yolda bulmadım . Bu arada ozurdileme boyle oyunlar yapanın özüründen birsey olmaz . Sen git millete kasparovla satranç oynadim modellik yapıyorum diye gezin dur . Haydi ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Modellik ney yahu, onu unutmusum!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri