Sayfa 563/1000 İlkİlk ... 63463513553561562563564565573613663 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,497 - 4,504 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sana diyecek bir lafım Yok , her mesajın maalesef cahilce .. Sen bu başlıkta anket yaptın ve insanlar senin bu başlıktan gitmeni istemedi mi? Kendi yaptığın anket sonucu hemde . Yahu insanda utanma olur gelmez bir daha ama diğer başlıklarda da kavga ettiğinden gene donup dolaşıp geliyorsun . Bunun dışında hayatımda bimeks hissesi aldıysam senin gibi olayım ... Daha Ne diyeyim sana .. Bu mesajından sonra anladım ki bimeks başlığında yapılan yazışmalarımızı bile anlamamışsın .. Çok yazık ..
    Yemin et Bimeks de paranı ciddi miktarda kaybetmediğine senden herkesin içinde özür dileyeceğim...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Ben "Bimeksde tabanlar görülebilir" dedim diye (ki görüldü) o günden beri benden nefret eden eziğim gelmiş..
    Bimeks de ciddi miktar da parasını hatta donunu kaybettiğin tahmin ettiğim başarısız yatırımcı gelmiş...
    Ezik ezik sana kimse inanmaz....

saygılar/başarılar ...
    Sen daha korkundan yazdığın mesajları değiştirip baska hale getiriyorsun .. Biraz aklı başında seyler yaz insanlarla kavga ederek bir yere varılmaz .. Millete kasparovla satranç oynadım diye Mesajlar yazıp resim gönderdin ve resimler başkasın ait çıktı hala gelip burada yazabiliyorsan saba söylenecek bir laf olmaz .. Devam et sen ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Hocam bu kavga yeni değil.Diğer topikten kalan kavga,asgari ücret kavgası,ordan kovulduk,demek burda devam ediyor)))))))))Bu arada ben tengri nin tarafıydım,valla bu sefer tengri haklı )))))))
    Farketmez, nizanın eskisi yenisi olmaz, niza nizadir!

Biz benzinimizi dökelim yatıştırmak icin, Kasparovu yenen Slovak hanginiz?

Yoksa Macarmiydi!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Yemin et Bimeks de paranı ciddi miktarda kaybetmediğine senden herkesin içinde özür dileyeceğim...

saygılar/başarılar
    Daha Ne yazayım hayatımda bimeks hissesi aldıysam senin gibi olayım dedim .. Ben öyle hisse alacak kadar parayi yolda bulmadım . Bu arada ozurdileme boyle oyunlar yapanın özüründen birsey olmaz . Sen git millete kasparovla satranç oynadim modellik yapıyorum diye gezin dur . Haydi ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sen daha korkundan yazdığın mesajları değiştirip baska hale getiriyorsun .. Biraz aklı başında seyler yaz insanlarla kavga ederek bir yere varılmaz .. Millete kasparovla satranç oynadım diye Mesajlar yazıp resim gönderdin ve resimler başkasın ait çıktı hala gelip burada yazabiliyorsan saba söylenecek bir laf olmaz .. Devam et sen ..
    Profosyonel satranç sporcusuyum,aynı zamanda mankenlik yapıyorum ama gelirimin büyük kısmını para piyasalarından kazanıyorum...
    Bunun nesi seni rahatsız ediyor?

Dip Bilgi:Kasparovla bir kaç olduğu doğrudur...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Farketmez, nizanın eskisi yenisi olmaz, niza nizadir!

Biz benzinimizi dökelim yatıştırmak icin, Kasparovu yenen Slovak hanginiz?

Yoksa Macarmiydi!
    Bu başlıkta herkes bilir bu dengri dungru han kasparovla oynan modellik yapan arkadaşımız (yerseniz) .. Resim paylaşmış onun olmadığı ortaya çıktı hatta anket yaptı kim gitsin başlıktan diye kendisi çıktı ankette Bu başlıktan bir çok arkadaş bilir olayı .

Modellik ney yahu, onu unutmusum!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Profosyonel satranç sporcusuyum,aynı zamanda mankenlik yapıyorum ama gelirimin büyük kısmını para piyasalarından kazanıyorum...
    Bunun nesi seni rahatsız ediyor?

Dip Bilgi:Kasparovla bir kaç olduğu doğrudur...

saygılar/başarılar
    Yalan söylemen rahatsız eden .. Eski yazdıklarını çıkarttırma bana , millete gönderdiğin resim başkasına aitti bunu burada herkes gördü ve sen kendi yaptığın anketinle kovuldun buradan ama hala geliyorsun . Daha Ne yazayım ?

Sayfa 563/1000 İlkİlk ... 63463513553561562563564565573613663 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •