Sayfa 562/1000 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,489 - 4,496 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Nizamı var, yettim!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Açlık sınırının 2000 tl olduğu bir ülkede 2020 tl asgari ücret ,alanların analarının ak sütü kadar helaldir...
    Nokta...
    Bu konu tartışmaya açık bir konu değildir...

saygılar/başarılar
    sen bir parti kur barajı kesin aşarsın

3. Daha sefte bismillah sahaya inmeden ulufeler dağıtılmaya başlandı...
    Turpun büyüğü heybededir herahalde
    Seçime yaklaştıkça hazine de ne var ne yok dağıtalacaktır..
    Gerekirse borçlanılacaktır...
    Bozulan bütçe dengeleri doları zıplatmaz mı?

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

4. Ula asgari ücrete % 26 yaptılar diye ben de % 25 zam alabildim...Yoksa nerdeeee...Yerdi bunnar bizi...

5. Sever böyle şeyleri Reis bilirsiniz/biliriz
    Kanal İstanbul için kazma vurma töreni yapsalar dolar 8-9-10 tl olmaz mı?
    Turpun büyüğü Kanal İstanbul mu?

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Nizamı var, yettim!
    Hocam bu kavga yeni değil.Diğer topikten kalan kavga,asgari ücret kavgası,ordan kovulduk,demek burda devam ediyor)))))))))Bu arada ben tengri nin tarafıydım,valla bu sefer tengri haklı )))))))

Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Ben Bimeksde tabanlar görülebilir diye o günden beri benden nefret eden eziğim gelmiş..
    Ahanda Bimeks de parasını hatta donunu kaybetmiş başarısız yatırımcı gelmiş...

saygılar/başarılar eziğim...
    Sana diyecek bir lafım Yok , her mesajın maalesef cahilce .. Sen bu başlıkta anket yaptın ve insanlar senin bu başlıktan gitmeni istemedi mi? Kendi yaptığın anket sonucu hemde . Yahu insanda utanma olur gelmez bir daha ama diğer başlıklarda da kavga ettiğinden gene donup dolaşıp geliyorsun . Bunun dışında hayatımda bimeks hissesi aldıysam senin gibi olayım ... Daha Ne diyeyim sana .. Bu mesajından sonra anladım ki bimeks başlığında yapılan yazışmalarımızı bile anlamamışsın .. Çok yazık ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sana diyecek bir lafım Yok , her mesajın maalesef cahilce .. Sen bu başlıkta anket yaptın ve insanlar senin bu başlıktan gitmeni istemedi mi? Kendi yaptığın anket sonucu hemde . Yahu insanda utanma olur gelmez bir daha ama diğer başlıklarda da kavga ettiğinden gene donup dolaşıp geliyorsun . Bunun dışında hayatımda bimeks hissesi aldıysam senin gibi olayım ... Daha Ne diyeyim sana .. Bu mesajından sonra anladım ki bimeks başlığında yapılan yazışmalarımızı bile anlamamışsın .. Çok yazık ..
    sana saygılarda yok başarılarda

Sayfa 562/1000 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •