Bist100 bu sefer 10400 leri kırar mı, Sn. Esozcan, bir yorum, bir grafik paylaşsaydı, keşke. :)
Printable View
Bist100 bu sefer 10400 leri kırar mı, Sn. Esozcan, bir yorum, bir grafik paylaşsaydı, keşke. :)
Sn bigdata 10.209.69 üzerinde 10.708.98 seviyesi aktif duruma gelir... seans sonu grafik atarım..
endekste 10.109.96 (turkuaz) her ne kadar direnç olarak görünse de ana direnç 10.209..69.. bir defa denendi ama geçilemedi.. bu geçiş esnasında yeşil ile beyazın birleşmesi ve bu yükselişin onaylanması gerekir.. şimdilik leylak renkten ayrılan turkuaz bu yükselişi kontrol ediyor..
https://i.hizliresim.com/nmfaekj.png
yeşil ve beyaz her ne kadar bir birleşme gerçekleştirmese de, leylak ve rozanın çember hareketini devam ettirmesi.. kırmızı ve lacivertin aşağı çaprazı, hareketin yukarı yönlü olma olasılığını daha yüksek tutuyor.. bu nedenle bir önceki tepe olan, 10.276.73 seviyesinin geçilmesi 10.708.98 seviyesini aktif hale getirebilir.. dönüş için 10.276.73 mutlak stop çalışır..
https://i.hizliresim.com/31xeblw.png
halen yeşil beyaz birleşmesi gelmedi.. genelde bu yeşil altında gerçekleşir.. yarın 10.708 e çarparsa birleşme gelir ve pazartesi yada salı olası düzeltme beklenebilir.. 10.708 dönüş için stop çalışır..
https://i.hizliresim.com/ce51mqn.png
bilanço sanırım bu gün açıklanacaktı.. bilgisi olan var mı..
Ne oldu da böyle satış yedi.. Yarın döner alırlar sa bu testere piyasası sıktı artık..
#TTKOM 2024/12 Aylık
10.03.2025
Piyasa Değeri : 173.670.000 Artmış
Net Kar (Ana Ort.) : 8.456.145 49% Azalmış
Yıllık Satışlar : 161.650.927 61% Artmış
Faaliyet Kârı : 25.284.520 620% Artmış
FAVÖK : 59.035.951 81% Artmış
seneye toplam yıllık geliri 300 milyarı aşar.geçte kalınmış olsa da faturalara yapılmayan zamlar yapılınca gelirlerin nasıl katlayıp arttığını görüyoruz.iyi yönetilse darphane bu şirket. son çeyrek 2 milyar beklenen kar 4,5 geldi.bankof bugün inadına basarak bilanço kötü gelecek algısı oluşturdu.şimdi sattıklarını yerine koysun bakalım.gerçi ben sattığına zerre inanmıyorum. sattıklarını diğer kurumlardan fazlasıyla almıştır zaten.
Türk Telekom ( #ttkom ) 2024 yılı son çeyrek bilançosuna göre, brüt kar, faaliyet karı, favök büyümesi pozitiftir. Net karda düşüş görünmektedir. Net kardaki düşüşün en büyük sebebi, geçen sene son çeyrekte 24.54 milyar TL ertelenmiş vergi geliri varken, bu sene 10.48 milyar TL ertelenmiş vergi gideri bulunmaktadır.
Uzun zamandır telekomu takip ederim, gönderdiği en iyi bilanço olabilir. Satışlarda artık tcell i geçiyor, artık ulkenin en buyuk telekom Şirketi olma yolunda ilerliyor ve içinde sürekli zarar eden togg gibi bir iştiraki yok ayrıca genel yönetim giderleri pazarlama giderlerinde bir düşüş eğilimi başlamış.. Tüm bu olumlu tarafların yanında bir muhasebe hilesi ile karı, vergiye yedir ve fk yı 20 lere çıkar.. 😁
Bir ben mi kaldım?
😋
Şirketin geri alım yapması lazım böyle zamanlarda. Açığa satanlar kiralık hisse bende var. Günlük yüzde 5 le😁
9.884 çalışmalı..
kumarhaneden son görüntüler..kurpiyer kızlar çok açık saçık giyinmişlerdi, fotoğrafa dahil etmedim..:kahkah:
endeks , ttkom ve birkaç senette ilginç görüntüler var... bekleyip göreceğiz..
iyi çalışmalar..
https://i.hizliresim.com/j22kv9s.png
Hadi bakim yönetim. Spk dan emir geldi. Hisse geri alımına başla. Şu imtiyazıda açıklayın artık. Ayrıca spk nın açığa satışıda yasaklaması lazım.
İnsan bir lot alım açıklar be. Neyi bekliyorsunuz hala. İmtiyaz haberi , üstüne alımlarla yakın gitsin şu açıkçıları...sizin gibi yönetimin...
bu gün 9.660 denendi.. yarında yukarıdaki kirli turkuaz 9.630 a dokunurlarsa umarım bu düzeltme kısa süreliğine son bulur... turkuaz kırılırsa yeni senaryolar gerekebilir... ttkom günlükler belki ama haftalıklar saldım çayıra mevlam kayıra.. elle tutulabilen sadece aylıklar var..
https://i.hizliresim.com/k2hub51.png
bide iktidarın yönetiminde olacak. böyle zamanda tek lot almıyorlar. imtiyazı yıllardır oyalayıp uzatmıyorlar. bunlara ne denir ki...
Yönetim böyle zamanda niye alım yapmıyorsun.niye imtiyaz uzatımını yapmıyorsun. Bütün suçlu şuan iktidar ve yönetim. Böyle ülkede şirkette yönetilmez.
Allah belanızı bersin yönetim.
Bu nasıl bir sorumsuzluktur. Bütün bu olanlara nasıl kayıtsız kalıyorsunuz. Kimsenin katır inadıyla hareket edip halkı perişan etmeye hakkı yok.
Bu ülke kimsenin satranç oynama yeri değil. Halka yüz çevirenlere halkda yüz çevirecektir.
sekiz ay önce satmış olduğum malların bir kısmını tahtacıdan tabandan geri aldım.
diğer kalanını bir dahaki tabanda verir gibi hissettim.
Hani erken açan ağaçları don vurduya. İşte borsamızda inşallah öyle olur. Dökülen dökülmüş olsun. Biz geriye kalan çiçeklerle devam edelim. 21 mart bir dönüm olsun. Spk açığa satışı yasakladı. Bu çok olumlu olur. Bide şirket geri alım açıklarsa ve şu imtiyazı uzatırsa o zaman işte önümüz açılır.
Varlık fonunun şirketi ama tek lot almadı bugün. Şirketin kasası nakit dolu şirkette tek lot almadı. Heryerde satan bankof alıcı oldu. Bıyıklılar yurt dışından kaçırdıkları paralarla topladılar. Yeterince toplasınlar imtiyaz haberini yollayıp uçururlar tahtayı millete çakmak için..turbun büyüğü asıl burda bence...
bugün yine bankof 3.7 milyon aldı. varlık fonu yada şirketten tek lot alım yok. temettü yok.imtiyaz uzatımı yok.hisse geri alımı yok.siz ne ye yarıyorsunuz ey yönetim.heryerde satıcı olan bankofun burada alıcı olması 2 gündür ilginç.neden acaba.
Tcell 8,5 milyar geri alım açıkladı. Üstüne net 3 tl temettü kararı aldı.
Ttkom anca izliyor. Geri alım yok.temettü yok.imtiyaz uzatımı yok. Yönetim anca seyrediyor.