Sayfa 576/583 İlkİlk ... 76476526566574575576577578 ... SonSon
Arama sonucu : 4662 madde; 4,601 - 4,608 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1. Bist100 bu sefer 10400 leri kırar mı, Sn. Esozcan, bir yorum, bir grafik paylaşsaydı, keşke.

Sn bigdata 10.209.69 üzerinde 10.708.98 seviyesi aktif duruma gelir... seans sonu grafik atarım..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

endekste 10.109.96 (turkuaz) her ne kadar direnç olarak görünse de ana direnç 10.209..69.. bir defa denendi ama geçilemedi.. bu geçiş esnasında yeşil ile beyazın birleşmesi ve bu yükselişin onaylanması gerekir.. şimdilik leylak renkten ayrılan turkuaz bu yükselişi kontrol ediyor..

yeşil ve beyaz her ne kadar bir birleşme gerçekleştirmese de, leylak ve rozanın çember hareketini devam ettirmesi.. kırmızı ve lacivertin aşağı çaprazı, hareketin yukarı yönlü olma olasılığını daha yüksek tutuyor.. bu nedenle bir önceki tepe olan, 10.276.73 seviyesinin geçilmesi 10.708.98 seviyesini aktif hale getirebilir.. dönüş için 10.276.73 mutlak stop çalışır..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

4.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    endekste 10.109.96 (turkuaz) her ne kadar direnç olarak görünse de ana direnç 10.209..69.. bir defa denendi ama geçilemedi.. bu geçiş esnasında yeşil ile beyazın birleşmesi ve bu yükselişin onaylanması gerekir.. şimdilik leylak renkten ayrılan turkuaz bu yükselişi kontrol ediyor..

yeşil ve beyaz her ne kadar bir birleşme gerçekleştirmese de, leylak ve rozanın çember hareketini devam ettirmesi.. kırmızı ve lacivertin aşağı çaprazı, hareketin yukarı yönlü olma olasılığını daha yüksek tutuyor.. bu nedenle bir önceki tepe olan, 10.276.73 seviyesinin geçilmesi 10.708.98 seviyesini aktif hale getirebilir.. dönüş için 10.276.73 mutlak stop çalışır..

Teşekkürler Üstadım. Ben buraya grafik atamıyorum ama telekomda da güzel bir oluşum var. Saatliklerde TOBO, gunlukte bayrak falan görülüyor. Bakalım bu grafikleri pazartesi gelecek bilanço ile süsler mi

halen yeşil beyaz birleşmesi gelmedi.. genelde bu yeşil altında gerçekleşir.. yarın 10.708 e çarparsa birleşme gelir ve pazartesi yada salı olası düzeltme beklenebilir.. 10.708 dönüş için stop çalışır..

7.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Teşekkürler Üstadım. Ben buraya grafik atamıyorum ama telekomda da güzel bir oluşum var. Saatliklerde TOBO, gunlukte bayrak falan görülüyor. Bakalım bu grafikleri pazartesi gelecek bilanço ile süsler mi
    Benim gördüğüm tobo lar bile çalışıyor ) bilançoyu yüksek fiyattan karşılayacak anlaşılan..

bilanço sanırım bu gün açıklanacaktı.. bilgisi olan var mı..

Sayfa 576/583 İlkİlk ... 76476526566574575576577578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •