Sayfa 577/583 İlkİlk ... 77477527567575576577578579 ... SonSon
Arama sonucu : 4662 madde; 4,609 - 4,616 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    bilanço sanırım bu gün açıklanacaktı.. bilgisi olan var mı..
    Aynen akşam 10 gibi yollarlar. Genelde o saatlerde yollanıyor diye kaldı aklımda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    " Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "

2. Ne oldu da böyle satış yedi.. Yarın döner alırlar sa bu testere piyasası sıktı artık..

3.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Ne oldu da böyle satış yedi.. Yarın döner alırlar sa bu testere piyasası sıktı artık..
    Bilançoyu beğendim..

4. #TTKOM 2024/12 Aylık
    �� 10.03.2025
    �� Piyasa Değeri : 173.670.000 �� Artmış
    �� Net Kar (Ana Ort.) : 8.456.145�� 49% Azalmış
    �� Yıllık Satışlar : 161.650.927 �� 61% Artmış
    �� Faaliyet Kârı : 25.284.520 �� 620% Artmış
    �� FAVÖK : 59.035.951 �� 81% Artmış
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

5. seneye toplam yıllık geliri 300 milyarı aşar.geçte kalınmış olsa da faturalara yapılmayan zamlar yapılınca gelirlerin nasıl katlayıp arttığını görüyoruz.iyi yönetilse darphane bu şirket. son çeyrek 2 milyar beklenen kar 4,5 geldi.bankof bugün inadına basarak bilanço kötü gelecek algısı oluşturdu.şimdi sattıklarını yerine koysun bakalım.gerçi ben sattığına zerre inanmıyorum. sattıklarını diğer kurumlardan fazlasıyla almıştır zaten.

6. Türk Telekom ( #ttkom ) 2024 yılı son çeyrek bilançosuna göre, brüt kar, faaliyet karı, favök büyümesi pozitiftir. Net karda düşüş görünmektedir. Net kardaki düşüşün en büyük sebebi, geçen sene son çeyrekte 24.54 milyar TL ertelenmiş vergi geliri varken, bu sene 10.48 milyar TL ertelenmiş vergi gideri bulunmaktadır.

7.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    seneye toplam yıllık geliri 300 milyarı aşar.geçte kalınmış olsa da faturalara yapılmayan zamlar yapılınca gelirlerin nasıl katlayıp arttığını görüyoruz.iyi yönetilse darphane bu şirket. son çeyrek 2 milyar beklenen kar 4,5 geldi.bankof bugün inadına basarak bilanço kötü gelecek algısı oluşturdu.şimdi sattıklarını yerine koysun bakalım.gerçi ben sattığına zerre inanmıyorum. sattıklarını diğer kurumlardan fazlasıyla almıştır zaten.
    Dunkof hedef fiyatı 43 tl endeks altı getiri demiş,
    😋

8.  Alıntı Originally Posted by HAYMATLAS Yazıyı Oku
    Dunkof hedef fiyatı 43 tl endeks altı getiri demiş,
    😋
    Ertelenmiş vergi gideri ile fk yı 20 lere yükseltme, bofa-hsbc nin düşük hedef fiyatlar firması, bakan beyin imtiyaz ile ilgili arada olumsuz konuşması.. Sanki bu işlerin ardında supriz bir kap, haber bir şey gelir mi?
    Bilemiyorum, Altan, bilemiyorum)

Sayfa 577/583 İlkİlk ... 77477527567575576577578579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •