Sayfa 578/583 İlkİlk ... 78478528568576577578579580 ... SonSon
Arama sonucu : 4662 madde; 4,617 - 4,624 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1.  Alıntı Originally Posted by HAYMATLAS Yazıyı Oku
    Dunkof hedef fiyatı 43 tl endeks altı getiri demiş,
    ��
    geçen senede ereğliye aynısını yapmıştı.düşük fiyat verip basmıştı.gelen tepkiler üzerine tekrardan hedef fiyatını yükseltmişti.
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

2.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Ertelenmiş vergi gideri ile fk yı 20 lere yükseltme, bofa-hsbc nin düşük hedef fiyatlar firması, bakan beyin imtiyaz ile ilgili arada olumsuz konuşması.. Sanki bu işlerin ardında supriz bir kap, haber bir şey gelir mi?
    Bilemiyorum, Altan, bilemiyorum)
    bu uraloğlu bela oldu şirketin başına. langur lungur konuştu düşürdü hisseyi.birkaç ay dediler 4-5 ay oldu hala ses yok.neyse bende sabit mallar duruyor ve sürekli arttırıyorum. arada kredili işlemlerlede alsat yapıp kafasına çakıyorum bankofun.
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

3.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    bu uraloğlu bela oldu şirketin başına. langur lungur konuştu düşürdü hisseyi.birkaç ay dediler 4-5 ay oldu hala ses yok.neyse bende sabit mallar duruyor ve sürekli arttırıyorum. arada kredili işlemlerlede alsat yapıp kafasına çakıyorum bankofun.
    Uzun zamandır telekomu takip ederim, gönderdiği en iyi bilanço olabilir. Satışlarda artık tcell i geçiyor, artık ulkenin en buyuk telekom Şirketi olma yolunda ilerliyor ve içinde sürekli zarar eden togg gibi bir iştiraki yok ayrıca genel yönetim giderleri pazarlama giderlerinde bir düşüş eğilimi başlamış.. Tüm bu olumlu tarafların yanında bir muhasebe hilesi ile karı, vergiye yedir ve fk yı 20 lere çıkar.. 😁

4.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Uzun zamandır telekomu takip ederim, gönderdiği en iyi bilanço olabilir. Satışlarda artık tcell i geçiyor, artık ulkenin en buyuk telekom Şirketi olma yolunda ilerliyor ve içinde sürekli zarar eden togg gibi bir iştiraki yok ayrıca genel yönetim giderleri pazarlama giderlerinde bir düşüş eğilimi başlamış.. Tüm bu olumlu tarafların yanında bir muhasebe hilesi ile karı, vergiye yedir ve fk yı 20 lere çıkar.. 😁
    https://www.ekonomim.com/kose-yazisi...aklasti/805405

5. Bir ben mi kaldım?

😋

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    Sn bigdata 10.209.69 üzerinde 10.708.98 seviyesi aktif duruma gelir...
    10.727 seviyesinde kapandık... 19 puan kadı kızı....
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

7.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    10.727 seviyesinde kapandık... 19 puan kadı kızı....
    Bu kadar shortçu açıkcı yakalamışken, kolay kolay bırakırlar mı. 😁

Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Bu kadar shortçu açıkcı yakalamışken, kolay kolay bırakırlar mı. ��
    Bayram geliyor.. öpüşmeler sık olur... kim kimi öperse...
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Sayfa 578/583 İlkİlk ... 78478528568576577578579580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •