Kabak tadı veriyorsunuz artık.
Printable View
La bunlar ülkeden de kovmaya basladi bi yerleri çok kalkmış...
Şimdi benim anlamadığım şey şu
Ulan diyorum içimden
Karşımdaki bu üçkağıt ( borsa faiz döviz üçlüsü ) ekomomisinden nemalanan biri olsa diyecegim ki normal
Ne desem boş adamın geçimi bu , her sekil savunur
Ama öyle adamın burada işi ne len :kahkah:
Klasik adamlar burada dimi
Bunun dünyada örneği yoktur
Yani sıradan bir vatandaş kalkıp da forumda deli dana gibi yüksek faizin aslında olması gereken olduğu edebiyatını yapmaz
Ama sonra düşünüyorum 24 saat neden yayın var diye
İşte bundan
Birilerinin beynini doldurmuslar
Her şeyin bir fonksiyonu var
İşlerini iyi yapmışlar vesselam
Kullandıkları temel öğe farklı olma psikolojisi
Ozentilik aslında
Halbuki şimdi olmayacak yaaaaa
Varsayalım çağır IMF i , koy piyasa ne derse o olur diyen bir başkan
Canlarindan bezecekler
Ama olsun ben fatkliyim çünkü hamsoyum psikolojisi :)
Zor çok zor
Ama imkansız değil olacak
başka çaresi yok
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
işinize gelmiyor değil mi yeni Türkiye yi kabullenemiyorsunuz Başkanlık sisteminden tutun her şeyi. Aryık gıçınızı da yırtsanız esameniz okunmayacak. Hani mecliste kalan muhalefet gibi. Ne bir ağırlığınız ne bir yaptırım gücünüz. Artık korkuluk gibi geklip gideceksiniz. Salla kafayı al maaşı. Üretemeyen. proje yapamayanlar gibi. Zihniyetinizin iflası. İstediğiniz kadar yazın hakaret edin bittiniz koçum bittiniz.
Öğrenme anlama çabası yok, kasıtlı yaygara, bilinçli yapıyor buradakiler.
Yoksa benim her görüşten tanıdığım vardır, oturur tartışırız, her partiyi eleştiririz, öyle olanlara zaten bir şey demiyorum. Herkes her partiyi savunabilir.
Ama akp hic hata yapmamış, ülkeyi sanki chp yönetiyormus gibi davranmak art niyet.
Böyle tiplere haddini bildirmek lazım.
Burayi okuyan, yeni başlayan kişileri de batıracaklar.
Valla almışlar gözaltına ifadesini alıyorlar 25 yaşındaki ergenlerin unutmayın bir gün sizin dekapınızı çalarlar sizin de ifadenizi alırlar. Türkiye de adalet yavaş işler ama mutlaka çalışır. bak Adnan hocaya dokanamıyorlar diye nasıl hava atıyorlardı dokunulmazdı. Bugün ne oldu. hepsi nezarethanede miyavlıyor. adnan Hoca oynasın bakalım TV de oynadığı öttürürler böylece adamı.
yeni türkiyeymiş, sanki araba kaporta değiştirdi bu senenin modelini verelim diyorlar..?
Ulan senin yanlış politikaların faizi yukseltiyor diyoruz zir cahil... Kim ister faizin yukselmesini sirtimizda kambur olmasini. Kim istemez ayda 1500-2000 tl taksitle ev araba almayi. Sen disardan gelen sermayeyi çarçur edersen gösteriş pesinde kosarsan üretim yapmazsan faiz 30 da olur 50 de.
Son khk ile memurluktan atılan şakşakçılar oldu.
Nasıl olsa bunlara da khk sırası gelecek.
Olan ülkemize oluyor maalesef..
Adnan hoca kimin zamaninda palazlandı? Aynen fetö gibi :)
Kabak tadı veriyorsunuz artık troller!
daha düne kadar Mehmet Şimşek vardı milletin arkasından ağladığı faizde yükselir kurda bu hafta olanlar normal diyorsunuz yani bundan 3 ay önce 6 ay önce her şey güllük gülistanlıktı. Yanlış olan nedir sermayeyi çarçur etmek ne demek. Her şeye karşısınız kanalistanbul askeri projeler. Ha daha iyisini yapabilirler mi neden olmasın.En büyük hatayı halkımız yaptı. Parayı betona gömdü. Evi olan 2.3. evi adı.İnşallah bugünler geçecek. Nasıl Ecevit döneminde sıkıntılar yaşandı sonra düzlüğe çıkıldı yine olacak merak etmeyin su akar yolunu bulur. Biz gecelik % 7500 faizleri de gördük şükür yıkılmadık.
Hatırlarsanız başbakanlar pijamalı işadamından gidip icazet alırlardı. unutmadık o günleri hala o günleri özleyen var ama kaçıyorlar şimdi.
1 senede borsada kazandığım 34040 TL'nin 33750 TL sini son 2 günde kaybettim. Ve seans sonunda sermayeden yememek için tüm pozları kapattim... Ana para sadece 10000 TL kaldı..
Çevirin kafanızi 60 senedir üretimden bucak bucak kacanlara bakın bi
Montajcilara bir bakın
onlardan var mı burada
Yoooo
Öyle olsanız tamam bak mantıklı yani kafamda bir yere oturtabilecegim
Yav size ne oluyor kardeşim aklinizi çökelek le mi yediniz
Adamlar Sanki karilar günü gibi toplantı yapıyor
Ne üretim lafı geçiyor , ne katma değer
Millet kiraathenesinde laklak yapanlar bile üretime bunlardan daha çok değinir üretime
En azından sohbetini ederler
Adam montajcı montajcı
Bir de işte böyle degnekcilik yapıyorlar yüksek faiz diye bidi bidi yapıyorlar
İyi de size noooluyoo
Siz kiiiiim yüksek faiz kim
Bunun savunculugunu yapmanız size ne kazandırır
Hayal aleminde misiniz
Kendinizi düşünün yav bi kendinize gelin az
Borsadan kazanaı nadir görüyorum kazanan nasıl kazanıyor teknik yok bilgi yok adam almış 1000 lot ereğli tüpraş 3-5 sene hiç uğramaış işlem yapmamış. Burada bizim gibi çok bildim diyen bugün kazanır yarın fazlasıyla geri verir. Sistem böyle.Yoksa sen kazanacaksan aracı kurumlar spekler neden var. Ben de çıkacağım fazla bişi yok zaten hobi olarak takılıyorum. Hastalık gibi bir şey ama 1000 liranda olsa 100 bin liranda olsa stresi çekilmez. git dışarda çoluğun çocuğun ile ye. Çocuğun oyuncak ister baktın 500 lira bir saat düşünür alamzsın ama burda dakikada 1000 lira kaybedersin ve hiç üzülmezsin sistemi böyle kurmuşlar
Bu sizin içinde geçerli değil mi? Yani ifade vermek....
Odtü lüler gerekmediği halde tutuklandığı için kına yakmışsındır sen. Yakmadıysan söyle göndereyim. Hatta elimle bile yakarım..
O odtü deki mezuniyet pankartlarına laf edenlerin bazıları ertesi gün terör örgütü üyeliği iddiası ile ihraç edildi. Yarın senin ne olacağın ne malum?
Ssnin tehditlerin bana sökmez. Eskiden de doğru bildiğimi söyledim ve yaptım. Şimdi de yapıyorum, yapacağım.
Devlete daha önce de ifade verdim karakolları ve cezaevleri ile tanıştım. Acı verdiler ama teslim alamadılar. Doğru bildiğimi hala söylüyorum..
Beni bozmaz bunlar..
Namuslu bir insan olarak namussuzlardan daha cesurum.
Beni korkutmaya itlerin yüreği yetmez.
Şimdi yürü bakalım.
Ben her görüşten kişilerin yazması taraftarıydım, hala da öyle.
Bilgili, düşünce, fikir üretebilen kişilerle tartışmak faydalıdır.
Ama buradakiler, bahsettiğim gibi değil.
Bilgisiz, ne düşünmesi gerektiğini medyadan öğrenen, papağan gibi ayni şeyleri tekrarlayan kişilerden ne fayda gelir? Faydayı bırakın acemilere zarar da gelir. Garan aldırıp 1 günde adamı batırırlar.
Ben zaten bunları okuyup zaman harcamam, okuyanlar için uyari mahiyetinde yazıyorum.
İtibar veremedim ronin abi, bir an sanki Ahmet kaya konuşuyor gibi geldi :)
Dayı misal sen her şeyi biliyorsun ne kazandın ne kazandırdın. Foruma ne katkın oldu. Son hafta ben görmedim hep palayla aynı pozda devam edeni. Bırakın bu kendinizi yukarda görmeyi gurur kibir gözünüzü karatmış. Bak son yazılarıma hep Hale Türk ü paylaştım 100 bini vurduğunda kaçın diyordu ısrarla. Kim taktı hiç kimse ben de şorta geçtim ama dün karı alıp uzuna döndüm tepkiye olmadı aldığımız karı verdik üstüne bir de eksi yazdık. şu forumda adam gibi pozunu yazan bigşort var. 10bin terse de gelse kıvırmadan yazar sonunda da karla satar.Hani teknik grafikleriniz ne oldu. KOÇ yorum yaoar dalga geçersiniz mohikan ha keza kusurra bakmayın tek akıllı sizsiniz galiba.
Yalniz dun nikinde, rumuzunda kitap kelimesi geçen biriyle muhatap oldum.
Kitap okuyan biri zannettim rumuzundan.
Yanılmışım, onunla da muhatap olunmaz. Zaman kaybı, hem benim, hem başkalarının..
Herhalde yüksek faizden şunu anlayanlar var
Yada cazip faizden
Koydun bankaya
Ohhhhhhhh
Kebap :)
Alacan tıkır faizi bankadan , e faizler yükseldi diye kur da düser zaten
Cennet cennet
Rasyonel cennet :kahkah:
Üretim , büyüme falan salla gitsin yav ne ugrasacan
Yok böyle bir hayat böyle bir mod
Ufaldikca ufalacaksin birey olarak
Ha en sonunda çin e benzersin gideceğin yer orası olur
Üretim yapamazsın ama üretim üssü olursun
İkisi aynı şey değil biliyorsunuz ki
Altında alt beziyle , günde iki kere WC ye gitme hakkini kullanarak yaşarsın
Ama o noktaya geldiğinde faizler düşmüş olur merak etme , kurda düşer haaaaa
Ama sen nirvanaya ulaşmış olursun artık onun dönüşü olmaz
Amaaaaa bak birilerinin yaşam kalitesi ciddi anlamda artar
Ve artması da garanti altına alınır
Yani olan sana olur
Sen birileri misin
Degilsiiiiiin
Öyle olsaydın ne işin var burda bu saatte
O zaman ne diye kendine eziyet ediyorsun be güzel kardeşim
Yaa bir işe girse en fazla asgari ucret alabilecek kapasitedeki adamlar .esnafsa siyaset sayesinde birseylerden nemalaniyordur.siyaset sayesinde kazandigi para ile kendini ticari deha goruyorlar. Esnaf degilse torpille memur oluyor .3000-4000 lira maas aliyor .adama diyorsun aldigin para dolar yukseldikce eriyor. Adam olsun diyor ben yalamasaydim zaten 1600 lira belki alacaktim belki hic is bulamayacaktim .cunku kapasite yok adamda .tek kapasite yalamak