Sayfa 591/1223 İlkİlk ... 914915415815895905915925936016416911091 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 4,721 - 4,728 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    o dediklerine baksaydık Yunanistan çoktan batmıştı. Üretim yok israf çok 4 saat mesai yılda14 maaş. Daha neler. sebeb ne bizim ki Müslüman bir devletiz. ABD ve AB çıkarlarına ters hareket ediyoruz. Dünyada bir çok devletin sempatisin i kazanmışsın örnek olmuşsun. Yani sömürgeci devletlerin ayağına taş koymuşsun.Neden Yunanistan ın üzerine gidemediler bu şekilde ya da İspanya İtalya buralarda da kıriz vardı bi ara .
    Kabak tadı veriyorsunuz artık.

2.  Alıntı Originally Posted by ellocu Yazıyı Oku
    Biri su katılmamış iki adet karektersiz kalmış.Espri yapmasını da bilirlermiş.
    Maşallah karekteriniz 10 numara. alışacaksınız yeni Türkiye ye öyle meclistekiler gibi sırtınızı dönün bari. Yada terkedin başka diyarlara. Her tarafından karekter akıyor maşallah
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

3.  Alıntı Originally Posted by orhanozzz Yazıyı Oku
    Asıl siz ve sizin zihniyetinizdekiler kabak tadı veriyor. Siz kimsiniz nesiniz önce bi tartın bakalım. Her tarafınız hakaret küçük görme. ruhsuzsunuz. hangi yorumumumda gördünüz şahsa hakaret küçük düşürme yazık yazık aynı ODTÜ lü ergen gibi yazıyorsunuz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
    La bunlar ülkeden de kovmaya basladi bi yerleri çok kalkmış...

5.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    Asıl siz ve sizin zihniyetinizdekiler kabak tadı veriyor. Siz kimsiniz nesiniz önce bi tartın bakalım. Her tarafınız hakaret küçük görme. ruhsuzsunuz. hangi yorumumumda gördünüz şahsa hakaret küçük düşürme yazık yazık aynı ODTÜ lü ergen gibi yazıyorsunuz
    Kabak tadı veriyorsunuz dedim.

6. Şimdi benim anlamadığım şey şu

Ulan diyorum içimden

Karşımdaki bu üçkağıt ( borsa faiz döviz üçlüsü ) ekomomisinden nemalanan biri olsa diyecegim ki normal

Ne desem boş adamın geçimi bu , her sekil savunur

Ama öyle adamın burada işi ne len

Klasik adamlar burada dimi

Bunun dünyada örneği yoktur

Yani sıradan bir vatandaş kalkıp da forumda deli dana gibi yüksek faizin aslında olması gereken olduğu edebiyatını yapmaz

Ama sonra düşünüyorum 24 saat neden yayın var diye

İşte bundan

Birilerinin beynini doldurmuslar

Her şeyin bir fonksiyonu var

İşlerini iyi yapmışlar vesselam

Kullandıkları temel öğe farklı olma psikolojisi

Ozentilik aslında

Halbuki şimdi olmayacak yaaaaa

Varsayalım çağır IMF i , koy piyasa ne derse o olur diyen bir başkan

Canlarindan bezecekler

Ama olsun ben fatkliyim çünkü hamsoyum psikolojisi

Zor çok zor

Ama imkansız değil olacak

başka çaresi yok

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    Odtü lü ergen seni öpsün, sevsin, pamuklara sarsın... 😉

8.  Alıntı Originally Posted by orhanozzz Yazıyı Oku
    işinize gelmiyor değil mi yeni Türkiye yi kabullenemiyorsunuz Başkanlık sisteminden tutun her şeyi. Aryık gıçınızı da yırtsanız esameniz okunmayacak. Hani mecliste kalan muhalefet gibi. Ne bir ağırlığınız ne bir yaptırım gücünüz. Artık korkuluk gibi geklip gideceksiniz. Salla kafayı al maaşı. Üretemeyen. proje yapamayanlar gibi. Zihniyetinizin iflası. İstediğiniz kadar yazın hakaret edin bittiniz koçum bittiniz.

Sayfa 591/1223 İlkİlk ... 914915415815895905915925936016416911091 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •