Sayfa 589/1223 İlkİlk ... 894895395795875885895905915996396891089 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 4,705 - 4,712 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. Haydaaa

Biz ekrandaki hamsolardan kaçıyoruz adam gelip aynini burada bize satıyor

Bari bi de fon müziği verin

Tin tin tini nini tinnnnnn

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Kılçıksız oh zarar derdi yok götür [emoji3]
     Alıntı Originally Posted by berryforeva Yazıyı Oku
    Geçen ay 20 idi hesaba net yatan 7280tl idi. 1 puan fazla verecekler, 7580tl yatacak. Domuzdan kıl koparsam kardır.
    SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. 1 Yeni Bulgar Levası =
    2,8866415 Türk Lirası

5. Trol takımını fazla ciddiye almayın, art niyetli oldukları belli. Ülke batarken espriler yapıp eğleniyorlar.

Bunları gerçek hayatta kimse, belki de çocukları ciddiye almazken, burada cevap verilmek, ciddiye alınmak vs hoşlarına gidiyor olabilir. Yazdıklarını alıntı yapıp ciddiye almayın.. Laf anlatmaya çalışmayın.. Cahilliklerini ve hadlerini bilsinler...

Unutmayın ki ülkenin bu hale gelmesinde sorumluluk bunlardadır, ne kadar da cahil olsalar, ne kadar da farkında olmasalar bile sorumluluk bunlardadır.

Cahilliklerini ve hadlerini bilmiyorlarsa da, öğrensinler... Kenarda otursunlar..

6. Damat adını duyduğunda piyasa 4,52 lerde idi, 4,98 yakti.
    Tam yüzde 10 ...

Maşallahhh...

7.  Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Kılçıksız oh zarar derdi yok götür [emoji3]

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Valla sorma abi.
    Geçen ay borsadaki bütün varlıkları elimizdeki petkimleri 5,70 lerden bozdurup parayı garanti altına aldım. 75bin tl ayırıp hisse senedinde açığa satışla işleme başladım. Vadeli piyasaya denk gelsin diye 75bin ayırdım. Vadeli piyasayı bıraktım, aynı işlemi görüyor neticede hem seçenek daha çok, fiyat marjı düşük. Onu da 100bin üzerine çıkarttık. Mkk ya açığa satış için kayıt yaptırdım umarım başımıza bela almayız tek korkum o niye açığa satıyorsun diye sormazlar umarım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by surcontre Yazıyı Oku
    Trol takımını fazla ciddiye almayın, art niyetli oldukları belli. Ülke batarken espriler yapıp eğleniyorlar.

Bunları gerçek hayatta kimse, belki de çocukları ciddiye almazken, burada cevap verilmek, ciddiye alınmak vs hoşlarına gidiyor olabilir. Yazdıklarını alıntı yapıp ciddiye almayın.. Laf anlatmaya çalışmayın.. Cahilliklerini ve hadlerini bilsinler...

Unutmayın ki ülkenin bu hale gelmesinde sorumluluk bunlardadır, ne kadar da cahil olsalar, ne kadar da farkında olmasalar bile sorumluluk bunlardadır.

Cahilliklerini ve hadlerini bilmiyorlarsa da, öğrensinler... Kenarda otursunlar..
    Yillardir adam olurlar diye egitmeye calistik ama nato kafa nato mermer. Çoluk çocuklarına ödetecekler bedelini, onlarda bunlardan soracak hesabını...

Sayfa 589/1223 İlkİlk ... 894895395795875885895905915996396891089 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •