Sayfa 594/1223 İlkİlk ... 944945445845925935945955966046446941094 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 4,745 - 4,752 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by mlkcmr45 Yazıyı Oku
    1 senede borsada kazandığım 34040 TL'nin 33750 TL sini son 2 günde kaybettim. Ve seans sonunda sermayeden yememek için tüm pozları kapattim... Ana para sadece 10000 TL kaldı..
    Borsadan kazanaı nadir görüyorum kazanan nasıl kazanıyor teknik yok bilgi yok adam almış 1000 lot ereğli tüpraş 3-5 sene hiç uğramaış işlem yapmamış. Burada bizim gibi çok bildim diyen bugün kazanır yarın fazlasıyla geri verir. Sistem böyle.Yoksa sen kazanacaksan aracı kurumlar spekler neden var. Ben de çıkacağım fazla bişi yok zaten hobi olarak takılıyorum. Hastalık gibi bir şey ama 1000 liranda olsa 100 bin liranda olsa stresi çekilmez. git dışarda çoluğun çocuğun ile ye. Çocuğun oyuncak ister baktın 500 lira bir saat düşünür alamzsın ama burda dakikada 1000 lira kaybedersin ve hiç üzülmezsin sistemi böyle kurmuşlar
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

2.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    Valla almışlar gözaltına ifadesini alıyorlar 25 yaşındaki ergenlerin unutmayın bir gün sizin dekapınızı çalarlar sizin de ifadenizi alırlar. Türkiye de adalet yavaş işler ama mutlaka çalışır. bak Adnan hocaya dokanamıyorlar diye nasıl hava atıyorlardı dokunulmazdı. Bugün ne oldu. hepsi nezarethanede miyavlıyor. adnan Hoca oynasın bakalım TV de oynadığı öttürürler böylece adamı.
    Bu sizin içinde geçerli değil mi? Yani ifade vermek....
    Odtü lüler gerekmediği halde tutuklandığı için kına yakmışsındır sen. Yakmadıysan söyle göndereyim. Hatta elimle bile yakarım..
    O odtü deki mezuniyet pankartlarına laf edenlerin bazıları ertesi gün terör örgütü üyeliği iddiası ile ihraç edildi. Yarın senin ne olacağın ne malum?

Ssnin tehditlerin bana sökmez. Eskiden de doğru bildiğimi söyledim ve yaptım. Şimdi de yapıyorum, yapacağım.
    Devlete daha önce de ifade verdim karakolları ve cezaevleri ile tanıştım. Acı verdiler ama teslim alamadılar. Doğru bildiğimi hala söylüyorum..
    Beni bozmaz bunlar..
    Namuslu bir insan olarak namussuzlardan daha cesurum.
    Beni korkutmaya itlerin yüreği yetmez.
    Şimdi yürü bakalım.

3. Ben her görüşten kişilerin yazması taraftarıydım, hala da öyle.

Bilgili, düşünce, fikir üretebilen kişilerle tartışmak faydalıdır.

Ama buradakiler, bahsettiğim gibi değil.

Bilgisiz, ne düşünmesi gerektiğini medyadan öğrenen, papağan gibi ayni şeyleri tekrarlayan kişilerden ne fayda gelir? Faydayı bırakın acemilere zarar da gelir. Garan aldırıp 1 günde adamı batırırlar.

Ben zaten bunları okuyup zaman harcamam, okuyanlar için uyari mahiyetinde yazıyorum.

Alıntı Originally Posted by mlkcmr45 Yazıyı Oku
    1 senede borsada kazandığım 34040 TL'nin 33750 TL sini son 2 günde kaybettim. Ve seans sonunda sermayeden yememek için tüm pozları kapattim... Ana para sadece 10000 TL kaldı..
    Geçmiş olsun hocam, keşke kapatmasaydınız pay vadeli bankalardaysanız bence çok büyük bir silkeleme operasyonu yiyoruz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
    İtibar veremedim ronin abi, bir an sanki Ahmet kaya konuşuyor gibi geldi

6.  Alıntı Originally Posted by surcontre Yazıyı Oku
    Ben her görüşten kişilerin yazması taraftarıydım, hala da öyle.

Bilgili, düşünce, fikir üretebilen kişilerle tartışmak faydalıdır.

Ama buradakiler, bahsettiğim gibi değil.

Bilgisiz, ne düşünmesi gerektiğini medyadan öğrenen, papağan gibi ayni şeyleri tekrarlayan kişilerden ne fayda gelir? Faydayı bırakın acemilere zarar da gelir. Garan aldırıp 1 günde adamı batırırlar.

Ben zaten bunları okuyup zaman harcamam, okuyanlar için uyari mahiyetinde yazıyorum.

Dayı misal sen her şeyi biliyorsun ne kazandın ne kazandırdın. Foruma ne katkın oldu. Son hafta ben görmedim hep palayla aynı pozda devam edeni. Bırakın bu kendinizi yukarda görmeyi gurur kibir gözünüzü karatmış. Bak son yazılarıma hep Hale Türk ü paylaştım 100 bini vurduğunda kaçın diyordu ısrarla. Kim taktı hiç kimse ben de şorta geçtim ama dün karı alıp uzuna döndüm tepkiye olmadı aldığımız karı verdik üstüne bir de eksi yazdık. şu forumda adam gibi pozunu yazan bigşort var. 10bin terse de gelse kıvırmadan yazar sonunda da karla satar.Hani teknik grafikleriniz ne oldu. KOÇ yorum yaoar dalga geçersiniz mohikan ha keza kusurra bakmayın tek akıllı sizsiniz galiba.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

7.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    Haha kabak lafını ağzınıza iyi doladınız biraz önce bi arkadaşta aynısını söyledi. Başınızda patlamasın aman dikkat edin. çok ağırdır hele balkabağı adam öldürür dikkat.
    trol olduğunu kabul ediyorsun yani!

8.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    Gölge etmen başka ihsan istemez. Bize Reis yeter izle Pazartesi havalar nasıl olacak günlük güneşlik. Katardan gelecek ılık hava ile venezuelladan gelecek hafif sağnak insanlarımızı serinletecek hehehe yanıyonuz dimi cayır cayır
    kardeşim senrobotmusun gerçek mi senin boş yazılarını okumak zorundamıyız
    olağanüstü hal seçimini aldınız işte konuşmayın da Türkiye yi kurtarın

Sayfa 594/1223 İlkİlk ... 944945445845925935945955966046446941094 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •