Heee RED LIGHT STREET in olduğu yer...:he:
Printable View
spot kapanış.
X30 arttı X70 düştü
Vade sonu hareketi olduğunu düşünüyorum
https://resmim.net/f/ntbfqM.png
en baştan olsaydı bunlara şimdi gerek kalmazdı, halk reğbet etmez reyting almazdı bu programlar...veya cemaatler, zira islamda ruhban sınıfı yoktur, halk bunu öğrenir prim vermezdi hiç olmazsa...Atatürk ünde kapattıkları tekrar yaşatılmak için uğraşılmazdı vs..vs..baskı ve uzaklaştıma politikaları ters tepti, zararı topluma oldu....
Şu ülkenin değeri en az 10 trilyon dolar, içindekiler ile belki 100 trilyon dolardan fazladır.
Birileri örgütleniyor ve ülkeyi yönetmeye çalışıyor.
Eskiden yurttaşlık bilgisi diye bir ders vardı, partileri seçimi anlatılıyordu, şimdi nasıl bilmiyorum.
Öte yandan üniversitelerde bu sektörde çalışacak olanlara yönelik bölümler açılabilir. Yani bu işin de bir operasyonel tarafı var, il ilçe merkez teşkilatı yönetmek, propaganda, ilgili kanunlar vs. Mezun olan mevcut veya ilerde kurulacak partilerde düzenli çalışılabilecek görevlerde iş bulabilir denir.
Uzun yol otobüs kaptanlığı bölümü bile var.
Dostum
Bunlar din bezirganı. Kendi dinlerini bilmezler .
Okumazlar , görmezler .
Hani üniversite sınavında derece aldım diyen akbaba var ya
Adam daha Müslümanlıkta türban ya da başörtüsü diye bir şey olmadığını bilmez . Orada geçen örtüdür . Ve Göğüsler için söylenmiştir .
İmam diye bir şey olmadığını bilmez .
Dininden haberi olmayanlar
Sanki islamın merkezinde
Örtü Ve imam hatiplinin Katsayısı varmış gibi
Siyasi sömürü için öterler.
Reza rüşvet verdim der , kimse sormaz .
Yolsuzluk var denir , çalıyor ama yapıyor derler
13 yaşındaki çocuğa tecavüz ederler , Adalet bakanı olacak zat çoçuğun rızası var şey
Kadına tecavüz ederler , Hamile kalır , kürtaj istet , aaa olur mu bebek öleceği yere anne ölsün derler
Ve ne acıdır ki
Bu insanlar Kendilerini dinln temsilcisi
Kendi gibi Allah ile aldatan tipleri , reklam için gösteriş için namaz kılanları , oruç tutup 250 tl lık iftar sofrasında oruç tutan tipleri
Müslünam ,
Diğer kim varsa bu Bezirganlar’a dur diyen onları da ateist alllahsız dinsiz niye nitelerler .
Bre gafiller Allah şüphesiz her şeyi görendir .
Şu an ülkedeki insanların ekseriyatnı evde oturtup 3 öğün besleyecek ve TV ile oyalayacak imkan olduğuna inanıyorum, yoksa bile ileride olur.
İnsanlara anlamlı hedef vermek lazım. Ortaokulda Türkçe hocası Kemalttin Tuğcu'nun kitaplarını okumayın demişti, sonra Polyanna okuduk.
Şimdi okutulacak konular mesele Steve Jobs'ın hayatı vs olabilir.
Yahu MÜSLAMAN insan yAlan söyler mi ?
Üstat naçizane düşüncemi yazıyorum tabi ki siz daha iyisini yapıyorsunuzdur.
Çıkın uzaklara gezin THY kampanyaları var uçak biletleri çok makul.
Amsterdam Dom meydanında espresso yanında 1 fırt duman çekin her şeyi kararında tecrübe edinin derim. :)
Phukete aktarmasız gidiş geliş THY de 409 usd (30 haziran son biletleme tarihi)
Bangla streeti gezin.
https://www.youtube.com/watch?v=QiG4M-9afSA
Mehmet Ali ÇELEBİ..
Teğmen çelebi yani..
Kara Harp okulundan 2. Likle mezun olup Fetocular ve yandaşlarının sahte delillerle 5 yıl hapiste tuttuğu kara pşlot teğmen Çelebi.
İzmir 5. Sıradan milletvekili seçildi.
Seçim günü oy kullanmayıp internetten örgütelediği gönüllülerle urfa da sandık güvenliği çalışması yaptı..
Bu adamı unutmayın. Kısa sürede CHP veya o cizgideki bir partide lider olacak vasıflara sahip bir genç..
Ben kimseye örnek olmak istemem yoksa Matirks dünyasına döneriz veya taş devrine gideriz.
Baku'de Targovi meydanında o şekilde cafe'de oturup insanları izliyordum.
Yabancı memlekette işine gelmediğinde sory ı can't speak deyip çamura yatabiliyorsun. Türkiye'de merhaba dedin mi iş görüşmesindeki detaydan daha detaya iniyor insanlar. Doğrusu ben de çok yüzeysel sohbetleri faydasız buluyorum.
Peki batılı ülkelerde bile alkol serbestken esrar neden yasak biraz düşünün isterseniz.
Hangisi insan sağlığına daha zararlı? (Daha derken ikisininde zararlı olduğunu söylemek istemiyorum. Lafın gelişi öyle)
Hangisinin neden olduğu hastalıklar daha fazla ve devlete yük oluyor. Sigorta sağlık vb. Giderlerle..
Hangi üründen en fazla vergi alınıyor veya alınabilir..
Bu ve benzeri sorular kafamda dönüyor..Cevap bulamıyorum. !!!
Bence İkisi de kötü.... 😂
Son zamanlarda sigaranın canvastan daha zararlı olduğu tartışılıyor Uruguay da serbest,ABD nin bazı eyaletleri serbest bıraktı hatta bu dağıtımı yapan şirket borsada halka açıldı kısa zamanda çok büyük prim yaptı.
https://www.outsiderclub.com/why-im-...h-warrior/2778
26 Haziran Salı 16:02 MEB LGS SONUÇLARINI "WWW.SONUC.MEB.GOV.TR" ADRESİNDEN AÇIKLADI
Var mıydı liseye giriş sınavına giren tanıdıklarınız ? Yeni sınav zor diyorlardı ?
26 Haziran Salı 18:35 ABD, MÜTTEFİKLERİNE İRAN'DAN PETROL İTHALATINI 4 KASIM'A KADAR BİTİRME ÇAĞRISI YAPTI - BN
Bizim ülke giriyor mu bunun içine ?
Fatih portakal geçti yayına bakalım bugünde verecekmi odunu
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz die yayını açtı
Halkın parasından Bireysel emeklilik fonları , varlık fonları ile kozal kardemir aselsan Thy alıyorlar
İhlaslar malum .
Korkudan dolar alıp kaçmayı planlayan yandaş müteaahitler dolar bozup malum kağıtlara girdi
Bireysel emeklilik sistemi araştırılsa pöh
Malum kağıtlara giriş yaptı
Arincin oglu akp den meclise secildimi
4.6165 USD/TL ve 5.3915 EURO/TL...Bayağı çaktılar bugün...
Ulaştırma Bakanı MV olmuş. THYAO ve 3.havalimanını takip edecek adam henüz ortada yok zaman sıkışık.
Fatih portakal k.k ya yükleniyor şuan . Seçimi kaybeden nasıl ak partidir diyor ? Senin oyun düşmüyor diyor veriyor da veriyor odunu
Gürsel Erol oturma eylemine başlıyormuş CHP önünde istifa etmesi için k.k nın