spot kapanış.
X30 arttı X70 düştü
Vade sonu hareketi olduğunu düşünüyorum
![]()
spot kapanış.
X30 arttı X70 düştü
Vade sonu hareketi olduğunu düşünüyorum
![]()
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
en baştan olsaydı bunlara şimdi gerek kalmazdı, halk reğbet etmez reyting almazdı bu programlar...veya cemaatler, zira islamda ruhban sınıfı yoktur, halk bunu öğrenir prim vermezdi hiç olmazsa...Atatürk ünde kapattıkları tekrar yaşatılmak için uğraşılmazdı vs..vs..baskı ve uzaklaştıma politikaları ters tepti, zararı topluma oldu....
Şu ülkenin değeri en az 10 trilyon dolar, içindekiler ile belki 100 trilyon dolardan fazladır.
Birileri örgütleniyor ve ülkeyi yönetmeye çalışıyor.
Eskiden yurttaşlık bilgisi diye bir ders vardı, partileri seçimi anlatılıyordu, şimdi nasıl bilmiyorum.
Öte yandan üniversitelerde bu sektörde çalışacak olanlara yönelik bölümler açılabilir. Yani bu işin de bir operasyonel tarafı var, il ilçe merkez teşkilatı yönetmek, propaganda, ilgili kanunlar vs. Mezun olan mevcut veya ilerde kurulacak partilerde düzenli çalışılabilecek görevlerde iş bulabilir denir.
Uzun yol otobüs kaptanlığı bölümü bile var.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Dostum
Bunlar din bezirganı. Kendi dinlerini bilmezler .
Okumazlar , görmezler .
Hani üniversite sınavında derece aldım diyen akbaba var ya
Adam daha Müslümanlıkta türban ya da başörtüsü diye bir şey olmadığını bilmez . Orada geçen örtüdür . Ve Göğüsler için söylenmiştir .
İmam diye bir şey olmadığını bilmez .
Dininden haberi olmayanlar
Sanki islamın merkezinde
Örtü Ve imam hatiplinin Katsayısı varmış gibi
Siyasi sömürü için öterler.
Reza rüşvet verdim der , kimse sormaz .
Yolsuzluk var denir , çalıyor ama yapıyor derler
13 yaşındaki çocuğa tecavüz ederler , Adalet bakanı olacak zat çoçuğun rızası var şey
Kadına tecavüz ederler , Hamile kalır , kürtaj istet , aaa olur mu bebek öleceği yere anne ölsün derler
Ve ne acıdır ki
Bu insanlar Kendilerini dinln temsilcisi
Kendi gibi Allah ile aldatan tipleri , reklam için gösteriş için namaz kılanları , oruç tutup 250 tl lık iftar sofrasında oruç tutan tipleri
Müslünam ,
Diğer kim varsa bu Bezirganlar’a dur diyen onları da ateist alllahsız dinsiz niye nitelerler .
Bre gafiller Allah şüphesiz her şeyi görendir .
Yer İmleri