Sayfa 69/1223 İlkİlk ... 19596768697071791191695691069 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 545 - 552 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. Mehmet Ali ÇELEBİ..
    Teğmen çelebi yani..
    Kara Harp okulundan 2. Likle mezun olup Fetocular ve yandaşlarının sahte delillerle 5 yıl hapiste tuttuğu kara pşlot teğmen Çelebi.
    İzmir 5. Sıradan milletvekili seçildi.
    Seçim günü oy kullanmayıp internetten örgütelediği gönüllülerle urfa da sandık güvenliği çalışması yaptı..

Bu adamı unutmayın. Kısa sürede CHP veya o cizgideki bir partide lider olacak vasıflara sahip bir genç..

2.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Üstat naçizane düşüncemi yazıyorum tabi ki siz daha iyisini yapıyorsunuzdur.
    Çıkın uzaklara gezin THY kampanyaları var uçak biletleri çok makul.
    Amsterdam Dom meydanında espresso yanında 1 fırt duman çekin her şeyi kararında tecrübe edinin derim.
    Ben kimseye örnek olmak istemem yoksa Matirks dünyasına döneriz veya taş devrine gideriz.

Baku'de Targovi meydanında o şekilde cafe'de oturup insanları izliyordum.

Yabancı memlekette işine gelmediğinde sory ı can't speak deyip çamura yatabiliyorsun. Türkiye'de merhaba dedin mi iş görüşmesindeki detaydan daha detaya iniyor insanlar. Doğrusu ben de çok yüzeysel sohbetleri faydasız buluyorum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Peki batılı ülkelerde bile alkol serbestken esrar neden yasak biraz düşünün isterseniz.
    Hangisi insan sağlığına daha zararlı? (Daha derken ikisininde zararlı olduğunu söylemek istemiyorum. Lafın gelişi öyle)
    Hangisinin neden olduğu hastalıklar daha fazla ve devlete yük oluyor. Sigorta sağlık vb. Giderlerle..
    Hangi üründen en fazla vergi alınıyor veya alınabilir..
    Bu ve benzeri sorular kafamda dönüyor..Cevap bulamıyorum. !!!
    Bence İkisi de kötü.... 😂

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ben kimseye örnek olmak istemem yoksa Matirks dünyasına döneriz veya taş devrine gideriz.

Baku'de Targovi meydanında o şekilde cafe'de oturup insanları izliyordum.

Yabancı memlekette işine gelmediğinde sory ı can't speak deyip çamura yatabiliyorsun. Türkiye'de merhaba dedin mi iş görüşmesindeki detaydan daha detaya iniyor insanlar. Doğrusu ben de çok yüzeysel sohbetleri faydasız buluyorum.
    Türk insanın özelliği pek değişmiyor yurt dışında da merhaba deyince(ingilizce) sonrasında ne iş yapıyorsun diye sorarsa sen Türkmüsün diyorum.(bende onlardanım galiba )

Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Peki batılı ülkelerde bile alkol serbestken esrar neden yasak biraz düşünün isterseniz.
    Hangisi insan sağlığına daha zararlı? (Daha derken ikisininde zararlı olduğunu söylemek istemiyorum. Lafın gelişi öyle)
    Hangisinin neden olduğu hastalıklar daha fazla ve devlete yük oluyor. Sigorta sağlık vb. Giderlerle..
    Hangi üründen en fazla vergi alınıyor veya alınabilir..
    Bu ve benzeri sorular kafamda dönüyor..Cevap bulamıyorum. !!!
    Bence İkisi de kötü.... ��
    Son zamanlarda sigaranın canvastan daha zararlı olduğu tartışılıyor Uruguay da serbest,ABD nin bazı eyaletleri serbest bıraktı hatta bu dağıtımı yapan şirket borsada halka açıldı kısa zamanda çok büyük prim yaptı.

https://www.outsiderclub.com/why-im-...h-warrior/2778

6.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Türk insanın özelliği pek değişmiyor yurt dışında da merhaba deyince(ingilizce) sonrasında ne iş yapıyorsun diye sorarsa sen Türkmüsün diyorum.(bende onlardanım galiba )
    Şimdi rahatım emekliyim diyorum.
    Eski evlilik yüzüğümü takıp bir kaç kültür turuna takılsam mı diye düşünüyorum. Geçen hata ettik bekarım dedim bana çok pahalıya mal oldu.

Evli insan daha rahat oluyor toplumda.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. 26 Haziran Salı 16:02 MEB LGS SONUÇLARINI "WWW.SONUC.MEB.GOV.TR" ADRESİNDEN AÇIKLADI

Var mıydı liseye giriş sınavına giren tanıdıklarınız ? Yeni sınav zor diyorlardı ?

8. 26 Haziran Salı 18:35 ABD, MÜTTEFİKLERİNE İRAN'DAN PETROL İTHALATINI 4 KASIM'A KADAR BİTİRME ÇAĞRISI YAPTI - BN

Bizim ülke giriyor mu bunun içine ?

Sayfa 69/1223 İlkİlk ... 19596768697071791191695691069 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •