Sayfa 68/1223 İlkİlk ... 18586667686970781181685681068 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 537 - 544 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by bullcosmos Yazıyı Oku
    İngilizce eğitim uygulanan okullardadamı Türkçe olsun?

başka dilden anlamasın diyorsun yani...
    Evet zşra ilk ve orta okulda o derece kapsamlı metinleri ankayacak düzeyde ingilizce öğretilmemiş oluyor.. Türkçe olursa yorumlar tartışır daha iyi benimser !!! Değil mi? 😉

Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    15 ten fazla dşye biliyorum. Ama alkol konusunda sadece islamiyette bir yasak var. O da sonradan gelmiş. Kuran da var ama..
    Esrar konusunda bir islamiyette bir yasak varsa ben bilmiyorum..
    Her türlü keyif verici madde olarak geçiyor.(yanılmıyorsam)

3. Şu an ülkedeki insanların ekseriyatnı evde oturtup 3 öğün besleyecek ve TV ile oyalayacak imkan olduğuna inanıyorum, yoksa bile ileride olur.

İnsanlara anlamlı hedef vermek lazım. Ortaokulda Türkçe hocası Kemalttin Tuğcu'nun kitaplarını okumayın demişti, sonra Polyanna okuduk.

Şimdi okutulacak konular mesele Steve Jobs'ın hayatı vs olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Yahu MÜSLAMAN insan yAlan söyler mi ?

5.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Her türlü keyif verici madde olarak geçiyor.(yanılmıyorsam)
    Yanılıyorsun...
    Çay kahve ayran falanda girer..öyle olsa.

Bilincin yitirilmesine neden olan madde diye genişletebilirsin belki ama sonuçlarını pek sevmeyebilirsin sonra..

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ben genelde canlı yayın kanallarını programları seyrediyorum dışarı da pek çıkmak gerekmiyor.

Bazen konuklar çay bardağını vs deviriyorlar. Geçen Teke Tek de uzun zamandır çay bardağı deviren olmadı diye içimden geçti ve çay bardağı devrildi.
    Üstat naçizane düşüncemi yazıyorum tabi ki siz daha iyisini yapıyorsunuzdur.
    Çıkın uzaklara gezin THY kampanyaları var uçak biletleri çok makul.
    Amsterdam Dom meydanında espresso yanında 1 fırt duman çekin her şeyi kararında tecrübe edinin derim.
    Phukete aktarmasız gidiş geliş THY de 409 usd (30 haziran son biletleme tarihi)
    Bangla streeti gezin.

https://www.youtube.com/watch?v=QiG4M-9afSA

Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Yanılıyorsun...
    Çay kahve ayran falanda girer..öyle olsa.

Bilincin yitirilmesine neden olan madde diye genişletebilirsin belki ama sonuçlarını pek sevmeyebilirsin sonra..
    Haklı olabilirsiniz iddia etmiyorum ama mutlaka bi yaptırım vardır sanıyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by Whitewalker Yazıyı Oku
    Bu cuma ayın son günü , hükümet traderları doları düşük kapatmaya çalışacak , işleri zor .

Vuruşma olacak perşembe cuma

Kuzu abi tırları doldurdu mu dün ...

Kamu bankaları , hükümet , dolarda satıcı bugün . Ateş ile oynuyorlar . Bakalım Ne cevap gelecek . Mobius dan destek geldi .

Sayfa 68/1223 İlkİlk ... 18586667686970781181685681068 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •