https://www.youtube.com/watch?v=_nGv...ature=emb_logo
Umarım hükümet bu rezalete bir an önce son verir. İhlas finans rezaleti sona erer.
Printable View
https://www.youtube.com/watch?v=_nGv...ature=emb_logo
Umarım hükümet bu rezalete bir an önce son verir. İhlas finans rezaleti sona erer.
Adam rampaya hükümeti koymuş
Teknik açılımı hus yapar artık.
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Faiz 50 baz puan indirildi...Borsamıza hayırlı ve uğurlu olsun...
:oleyo:Slmlar,,,sevgili Siren'm haklısınız,doğruda der ve söylersiniz ah bir vurdum duymaz olabilsem yapamıyor,beceremiyorum o işi adamın yaptığı filmleri seyrettikçe,yazdığı senaryoları okudukça,çevirdiği dolapları,alavere,dalavereleri takip ettikçe sonrada masum yurt sever ayaklarına yatıp mazlumları oynayıp devleti dolandırıp kulların hakkını yemeye devam ediyor, karda gezip izini belli etmiyor ya çok zoruma gidiyor dostum beynimden kurşun yemiş gibi oluyorum:28: Sorsanız Spk ve devlet mercilerine en vefalı en cefalı en mağdur devlete ekonomi manada katkı sağlayan işadamı diye sırtını sıvazlayıp övgüler yağdıracaklar işte bu önemli noktalar beni bitiriyor şevkim kırıyor..Bir sordun bin ah işittin kardeşim ama gerçek şuki kimi İslamı kimide Atatürk'ü kullanıp ülkemizi ve vatandaşlarımızı iç çamaşırına kadar soymaktadırlar ki bu Titan Titana işi yıllar yılı beni çok yordu dostum 2006 yılı kayıp 270 bin tl ben kafami nerelere vuram dostum:vk:..Allah ıslah eylesin..:rtfm:Çaylarda demli hani haa:hah: sanki ocak kenarına çekilmiş külde demlenmiş kül çayı gibi mübarek elinize sağlık .. :bravo: Geçiyordum selam verdim dur hele bir soluklan dedin hal hatır sordun çay ikram ettin ,sağolasın..
Adamsın.
Hızlı toparlanacak gibi duruyor. Ytd.
hani nerde pazartesi yada salı 1 tl yi geçer diyenler.gördünüz mü catur cutur endeksin 3 katı nasıl düşüyor.
spor klübleri trilyonlarca zarar açıklıyor ama hepsi 3-4 ayda %300 gitti.örnek tspor
Dogru diyon basgan..ytd
ben her zaman doğruları yazıyorum.
hisseyi satan yok.kendileri alıp kendileri kademe düşürüp satıyorlar.amaç korkutmak.
bu fiyat aralığından aynı oyunu 2 aydır yapıyorlar.
Biraz yola gel şöyle 0.30 lardan sonra biraz daha mantıklı yorumların iyi olur
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
söyleyinde buraya galip öztürkü getirsinler.göreyim o zaman onları. donlarını ıslatmıyorlar mı?bir zamanlarda metro aynı bunun gibi hareket ediyordu.ky kalmayınca 3-4 ayda 1 lerden 3,24 leri gördü.
catur cutur 2 günde nasıl 92 den 86 düştü.% 7 kayıp endekste ise %1,5 endeksin 4 katı ne dedim size catur cutur
Zarar da etse karda etse bu gunden itibaren halk bank larımla vedalastım ve son parama kadar ihlas holding aldım bakalım elmi yaman beymi yaman.2.40 buraya gelecek 2.tl uzerinden ihlasların amiral gemisi ni verecegim
Elbet hakettiği 2 tl gorecek
Yorumlarımın tamamı hayal ürünüdür asla al sat yada tut tavsiyesi degildir...
Sözlerin etkili ve ağzından bal akıyor [emoji1]
Sende sağolasın
Bir hayalim var, hissenin(farketmez hangi hisse olduğu) dalgalarında sörf yapmak, bu güne kadar tam anlamıyla yapamadım, bu ihlasda az buçuk güzel yerlerde girdim çıktım ama hepsinde değil misal ilk mart ayında yakaladılar öylece kala kaldım, sonrasında az biraz ipuçlarını(iş bilmez klavye emekçilerinin de hakkını vermek lazım) takip ettim, eğer bu hisse güzel bir ralliye başlayacaksa elin mahkum yapman gerekenler var sevgili spek..., ama bunu yatayda nasıl yapacaksın?
misal bak 0.3x lerden beri buradayım, gittim mi biryere:oleyo: her daim gözüm üstünde oldu yeri geldim anında başka hisseyi boşalltım buraya gömdüm...
Sana güveniyorum hislerimi boşa çıkartma:kahkah: birde erteleyip durma ömrü billah burda mı olacaz ver salık gidelim.
Sn Siren bana Halkbank taki Sadıktan üstadı hatırlatıyorsun
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Sadıktan ? sonu hayırlı olmuştur inşallah :kahkah:
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmini +158, ortalama tahmin ise +49 oldu.
Foreks'in 35 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +441 puan olurken, en düşük beklenti -960,25 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 35 analistin 22'si pozitif, 13'ü negatif açılış
tahmininde bulundu.
BIST100 Endeksi, dün günü 378,01 puan düşüşle 119.196,09
puandan tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım
uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili
gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +158
Ortalama : +49
Maksimum : +441
Minimum : -960
Katılımcı: 35[(+22)(-)13]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(20/02/2020 - 09:22:26)
Biri 81 mi dedi:whistling:
Daha da indirsen uzmezdin beni spek kardesim
bu hic iyi olmadi
Husum oyle deme bazen olmasi gerekenler silsilesinde olur boyle seyler, muhim olan dogru yerde dogru zamanda ... simdi bunun daha dusecegi yerlerde olabilir, kim bilebilirki neler olup bitecek, cikacakmi dusecek mi...lakin herkesin bir beklentisi var...
Fena silkeliyorlar....
Bence silkeleme degil
Bunların ki soy kırım. "özel izinli" sayın ortağım.
ihlas cephesinde değişen bir şey yok
Ekran izleyen dostlar bakabilir 0.73 de şuan 6390 lot var bende alacağım miktarı yazıyorum ama döneceği yerde spek efendinin tepesine bineceğim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi