söyleyinde buraya galip öztürkü getirsinler.göreyim o zaman onları. donlarını ıslatmıyorlar mı?bir zamanlarda metro aynı bunun gibi hareket ediyordu.ky kalmayınca 3-4 ayda 1 lerden 3,24 leri gördü.
söyleyinde buraya galip öztürkü getirsinler.göreyim o zaman onları. donlarını ıslatmıyorlar mı?bir zamanlarda metro aynı bunun gibi hareket ediyordu.ky kalmayınca 3-4 ayda 1 lerden 3,24 leri gördü.
catur cutur 2 günde nasıl 92 den 86 düştü.% 7 kayıp endekste ise %1,5 endeksin 4 katı ne dedim size catur cutur
Zarar da etse karda etse bu gunden itibaren halk bank larımla vedalastım ve son parama kadar ihlas holding aldım bakalım elmi yaman beymi yaman.2.40 buraya gelecek 2.tl uzerinden ihlasların amiral gemisi ni verecegim
Elbet hakettiği 2 tl gorecek
Yorumlarımın tamamı hayal ürünüdür asla al sat yada tut tavsiyesi degildir...
Sözlerin etkili ve ağzından bal akıyor [emoji1]
Sende sağolasın
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir hayalim var, hissenin(farketmez hangi hisse olduğu) dalgalarında sörf yapmak, bu güne kadar tam anlamıyla yapamadım, bu ihlasda az buçuk güzel yerlerde girdim çıktım ama hepsinde değil misal ilk mart ayında yakaladılar öylece kala kaldım, sonrasında az biraz ipuçlarını(iş bilmez klavye emekçilerinin de hakkını vermek lazım) takip ettim, eğer bu hisse güzel bir ralliye başlayacaksa elin mahkum yapman gerekenler var sevgili spek..., ama bunu yatayda nasıl yapacaksın?
misal bak 0.3x lerden beri buradayım, gittim mi biryereher daim gözüm üstünde oldu yeri geldim anında başka hisseyi boşalltım buraya gömdüm...
Sana güveniyorum hislerimi boşa çıkartmabirde erteleyip durma ömrü billah burda mı olacaz ver salık gidelim.
Sn Siren bana Halkbank taki Sadıktan üstadı hatırlatıyorsun
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yatırım Tavsiyesi Değildir
Yer İmleri