Sayfa 68/907 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 537 - 544 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1. söyleyinde buraya galip öztürkü getirsinler.göreyim o zaman onları. donlarını ıslatmıyorlar mı?bir zamanlarda metro aynı bunun gibi hareket ediyordu.ky kalmayınca 3-4 ayda 1 lerden 3,24 leri gördü.

2. catur cutur 2 günde nasıl 92 den 86 düştü.% 7 kayıp endekste ise %1,5 endeksin 4 katı ne dedim size catur cutur

3.  Alıntı Originally Posted by caturcutur Yazıyı Oku
    söyleyinde buraya galip öztürkü getirsinler.göreyim o zaman onları. donlarını ıslatmıyorlar mı?bir zamanlarda metro aynı bunun gibi hareket ediyordu.ky kalmayınca 3-4 ayda 1 lerden 3,24 leri gördü.
    O zmnlar metro daydim..ayni gun taban tavan yasattiydi bize..

4.  Alıntı Originally Posted by caturcutur Yazıyı Oku
    Ben zarar görmedim ama siz nasıl gördünüz. Zarar olması için 51 milyonun önünde - olması lazım yani - 51.101.130.71 olması lazım bunda 51.101.130.71 yazıyor.gerçi açıklanan bu bilonçonun herhangi bir bağlayıcılığı yok.
    doğru zarar bilançoda parantez içindeki rakkamlar zararı ifade eder.

5.  Alıntı Originally Posted by yesil bursa Yazıyı Oku
    doğru zarar bilançoda parantez içindeki rakkamlar zararı ifade eder.
    Zarar da etse karda etse bu gunden itibaren halk bank larımla vedalastım ve son parama kadar ihlas holding aldım bakalım elmi yaman beymi yaman.2.40 buraya gelecek 2.tl uzerinden ihlasların amiral gemisi ni verecegim
    Elbet hakettiği 2 tl gorecek
    Yorumlarımın tamamı hayal ürünüdür asla al sat yada tut tavsiyesi degildir...

Alıntı Originally Posted by kabile reisi 61 Yazıyı Oku
    Gözlerin hoş ve güzel görüyor.. Eksik olma,ömürlü ol,sağolasın..
    Sözlerin etkili ve ağzından bal akıyor [emoji1]
    Sende sağolasın

SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Bir hayalim var, hissenin(farketmez hangi hisse olduğu) dalgalarında sörf yapmak, bu güne kadar tam anlamıyla yapamadım, bu ihlasda az buçuk güzel yerlerde girdim çıktım ama hepsinde değil misal ilk mart ayında yakaladılar öylece kala kaldım, sonrasında az biraz ipuçlarını(iş bilmez klavye emekçilerinin de hakkını vermek lazım) takip ettim, eğer bu hisse güzel bir ralliye başlayacaksa elin mahkum yapman gerekenler var sevgili spek..., ama bunu yatayda nasıl yapacaksın?
    misal bak 0.3x lerden beri buradayım, gittim mi biryere her daim gözüm üstünde oldu yeri geldim anında başka hisseyi boşalltım buraya gömdüm...
    Sana güveniyorum hislerimi boşa çıkartma birde erteleyip durma ömrü billah burda mı olacaz ver salık gidelim.

8.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    Bir hayalim var, hissenin(farketmez hangi hisse olduğu) dalgalarında sörf yapmak, bu güne kadar tam anlamıyla yapamadım, bu ihlasda az buçuk güzel yerlerde girdim çıktım ama hepsinde değil misal ilk mart ayında yakaladılar öylece kala kaldım, sonrasında az biraz ipuçlarını(iş bilmez klavye emekçilerinin de hakkını vermek lazım) takip ettim, eğer bu hisse güzel bir ralliye başlayacaksa elin mahkum yapman gerekenler var sevgili spek..., ama bunu yatayda nasıl yapacaksın?
    misal bak 0.3x lerden beri buradayım, gittim mi biryere her daim gözüm üstünde oldu yeri geldim anında başka hisseyi boşalltım buraya gömdüm...
    Sana güveniyorum hislerimi boşa çıkartma birde erteleyip durma ömrü billah burda mı olacaz ver salık gidelim.
    Sn Siren bana Halkbank taki Sadıktan üstadı hatırlatıyorsun

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

Sayfa 68/907 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •