Alýntý Originally Posted by kabile reisi 61 Yazýyý Oku
Slmlar,,,sevgili Siren'm haklýsýnýz,doðruda der ve söylersiniz ah bir vurdum duymaz olabilsem yapamýyor,beceremiyorum o iþi adamýn yaptýðý filmleri seyrettikçe,yazdýðý senaryolarý okudukça,çevirdiði dolaplarý,alavere,dalavereleri takip ettikçe sonrada masum yurt sever ayaklarýna yatýp mazlumlarý oynayýp devleti dolandýrýp kullarýn hakkýný yemeye devam ediyor, karda gezip izini belli etmiyor ya çok zoruma gidiyor dostum beynimden kurþun yemiþ gibi oluyorum Sorsanýz Spk ve devlet mercilerine en vefalý en cefalý en maðdur devlete ekonomi manada katký saðlayan iþadamý diye sýrtýný sývazlayýp övgüler yaðdýracaklar iþte bu önemli noktalar beni bitiriyor þevkim kýrýyor..Bir sordun bin ah iþittin kardeþim ama gerçek þuki kimi Ýslamý kimide Atatürk'ü kullanýp ülkemizi ve vatandaþlarýmýzý iç çamaþýrýna kadar soymaktadýrlar ki bu Titan Titana iþi yýllar yýlý beni çok yordu dostum 2006 yýlý kayýp 270 bin tl ben kafami nerelere vuram dostum..Allah ýslah eylesin..Çaylarda demli hani haa sanki ocak kenarýna çekilmiþ külde demlenmiþ kül çayý gibi mübarek elinize saðlýk .. Geçiyordum selam verdim dur hele bir soluklan dedin hal hatýr sordun çay ikram ettin ,saðolasýn..
Adamsýn.

SM-J610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.