ciğersiz kediler sizi...çalı arkasında berkosanı izlemeye devam edin bakalım...berkosan elinize düşmeyecek...boşuna avucunuzu ovuşturmayın...siz bakmaya devam edin....
Printable View
ciğersiz kediler sizi...çalı arkasında berkosanı izlemeye devam edin bakalım...berkosan elinize düşmeyecek...boşuna avucunuzu ovuşturmayın...siz bakmaya devam edin....
Hele soytarıya bak piyasanın piri derlermiş.. 10 yılı aşkın hisse net teyim.. Belki 50 tane saygıdeğer temelci sayarım bu soytarrının adını ilk defa bu başlıkta kuyruk acısıyla keko ya saldırırken duydum..
Keko senin gesan da neredeyse 20 kat teknosa da 3 kat brlsm de 3 kat kcaer de 3 kat atatp de 4 kat yaptığına hem de sınırlı zamanda ben şahidim.. Ayı piyasasında tüm yan kağıtlar düşerken kenarda saldırmak için bekleyen çakallar çok olur.. Yarın boğa piyasası başlar alayı defolup gider inlerine girer..
çok arzu ediyorsanız 50 lerden nasıl düştüğünü de teknik anlatayımda keko ve avaneleri ders almış olur
KEKO VE TAYFASI BEDAVA TEKNİK ANALİZİ KAPTINIZ HA ! BAKIN BURADA NEGATİF UYUMSUZLUK YAPTI SONRADA 47 DE ÖNEMSEDİĞİM ORTALAMALAR AŞAĞI KESİNCE UYARIMI YAPMIŞTIM AYNEN KY DOSTU SENSİN KEKO :kahkah:
teknik öğrenin paranız erimesin sevgili yurttaşlar
https://i.hizliresim.com/hu7rvfk.jpeg
Olm sen ekmeğe pepe derken buradakiler milimetrik kağıtlarla trend line atıyordu.. Üssel hareketli ortalamayı casio hesap makinasıyla hesaplıyordu.. Teknik ne lan 5000 liraya satıyor üstatların.. Sen o kadar gerizekalı Bir adamsın ki 5000 lira verip öğreneceğin teknikle para yapacağını sanıyorsun. Adam 6 yıl tıp okuyor Bir o kadar yıl uzmanlık için çalışıyor para kazanmak için bu embesiller kurtlar sofrasında 5000 liraya satılan teknik analizle para yapacağını sanıyor.. Bunlara nasıl laf anlatabilirsin ki.. Mümkün mü? Değil kardeşim bunlara küfür edeceksin geçeceksin.. Adam sanki çok büyük bir sır çok büyük bir meziyetmiş gibi iki trend line ve hareketli ortalamayla 50 den buraya nasıl geldiğini anlatacakmışş. Biz de vay bee diyeceğiz.. Beynini s2ktiğim senin..
Kcaer de keko pozisyon aldığında yaz aylarıydı neredeyse tüm hisseler ralli yapıyor kcaer yerinden oynamıyordu.. Paralelde brlsm her gün coşkuyla yükseliyordu kcaer kımıldamıyordu.. Keko o zaman da hissesine sahip çıkıp övüyordu.. Zaten meziyet inandığın hissede düşerken dik durmaktır, çünkü piyasa önünde sonunda fiyatlar.. Keko milletin cebine resmen para koyarkem ağam paşam diyenler yan tahtalarda genel bir düşüş varken hisseyi neden övüyorsun diye saydırıyorlar.. Ayı piyasalarında iyi hisseler de para çıkışından etkilenir.. Değerlemeler düşer ama hiç bir trend sonsuza kadar devam etmez.. Elbet dönüşü de olacaktır.. Bu arada keko ve kazanç kapısı gibi bayağı Bi temelciyi takip ederim.. Tek kelime muhabbet etmişliğim yoktur ama.. Öyle müridlikle falan da işim olmaz ama sezarın hakkını sezara verin adam asgari ücretle çalışırken alayınızı üst üste koyacak para yaptı. Son beş yılda 50 milyon yapamayan burda artistlik yapmasın.. Karşınızdaki adam yapmış bir adam.. Ayı tuzağı boğa tuzağı stop oldum kanki %8 de kar aldım diyenler de çıkarsın göstersin ne yapmışlar..
sen 50 diyorsun kekonun kendisi 100 m 'um var diyor beraber yatıp kalkıyorsunuz galiba rakam telafuz ettğine göre :) olm para herkesi adam edemez zaten para öven varoştur bastırılmış duyguları vardır 100m'u olan adam tahta yapar varsa maçası o kadar parası tahta yapsın berkosanda da görelim takasta parasını yalova'ya devam et sen cenk parası güzeldir umarım
tlgrm'da 21 haziranda bugün aldım dediğin hissede aylarca yatırımcı gibi takılıyorsun dağ laleesi seni bıdı bıdı yapmayın ses kesin olm milleti etkiledi yok 32-36 dan yok 47 den yüklü ekledim diye
YouTube bedavaya öğreneceğin teknik analizle zengin olacağını sanan aptallar sürüsü.. Hisse senedi yatırımı yapan milyonlarca insan ne duruyorsunuz teknik analiz öğrenin ve zengin olun.. En fazla altı ay sürer binlerce grafikle antrenman yapmanız.. Bu kadar kolay..
aynen bi marlboro touch blue alsana şurdan :kahkah: olm altı üstü 5m luk malı var o kadar hisseyi övdü kocaer atatp çok uzun bir tarihte değil geriye git fotoları attım görürsün sizler at gözlüğü takmış birer müridsiniz olm zevk için mi yapıyorsunuz la bu yalova işini 5-6 ay öncede atatp övüyordu şöyle güzel olacak böyle haberler geliyor kulağıma dedi sattı kaçtı biz burada bir duruştan bahsediyoruz karakterden falan anlamamanız normal kapasite meselesi ? yoksa şirketi karalayan yok aha burayada yazıyorum biraz nefes alsınlar hissede burdan da kaçacaklar
git bu piyasada yıllardır işlem yapan ahmet mergen selçuk gönençler izlede adamların lafları kulağına küpe olsun teknik analizi yok sayan bu dönemde kaybetmeye mahkum olacak acı acı öğreneceksiniz
Ekim kasım aylarında tüm hisseler dayak yerken 35 liradan aldığı ve 35 liradan alırken ben atatp aldım arkadaşlar dediği hisseyi 6 içinde ayı piyasasında 125 liradan sattı.. Lan ne utanmaz adamsınız adam gelip cebinize para mı koysun ******lar. Sanki 35 liradan alıp kar yaptığınızda sağol keko bu da senin hakkın mı diyorsunuz.. Adam başka hissede daha büyük fırsat görür satar sizden mi icazet alacak ******lar. Bak atatp hala 125 liranın üzerinde hala 35 in 4 katında.. Hayatınızda kaç kere 6 ayda 4 kat para yaptınız da adamı suçluyorsunuz..
Adam arsa alacak ev alacak araba alacak başka hissede fırsat gördü hisse alacak ve bunun için hisse satması lazım ama uzun vadede atatp nin 1 milyar dolar piyasa değerinde olmasını bekliyorum dediği için hissesini satamayacak öyle mi.. Ya Bi s2ktirin gidin burada 2 kademe için millet birbirini s2kiyor.. Adam 4 kat kazandırmış yok senin beyanın var 10 kat kazandırmaya zorunlusun yoksa hakkında forumlarda saydırırım diyor..
Madem bu çocuklarda bu kadar para var, hepi topu 300K sattım, sabah akşam zırladılar burada hemde günlerce...:) Baktılar şeyhlik gitti, şimdi de taktik değiştirmişler "bizde para çok" ayakları...Başka türlü motive edemeyecekler çünkü kitlelerini...47 lerden "yüklü" ilave yapıyordun, kağıt 35 lerde yüklensene...:kahkah:
ulan osrk kimde ne para var bilemezsin atatp yi de berkosanı da brlsm'i de bunların aldığı fiyatın çok altından aldık x'de atatp etiketi yap 16'dan 10x yazan hesabı gör boş boş konuşma satma konusuna gelince istediği zaman satar
ama önce hisseyi övüp yaatırımcı geliyor şöyle haberler kulağıma geliyor yatırımcı geliyor diyip arkasına satınca biraz karakter eksikliği oluyor bunu kavramanız için kafanıza mı vurmamız lazım terlikle kendini bu kadar rezil eden bir topluluk görmedim alayınız gelin olm ben doğru bildiklerimi yazacağım aldıkları her hissede bundan sonra gazlamalarına mavi boncuk dağıtmalarına engel olacağım yok öyle deyneksiz köy buldunuz !
dün gün boyu bu ciğersiz kediler takımını bekledim de gelmediler ama mesaim bittikten sonra akşam damlamışlar buraya...:kahkah: ben iyi günde de kötü günde de hissemin arkasındayım...ama siz kötü günde leş kargaları gibi ortaya çıkıyorsunuz iyi günde ise toz olup gidiyorsunuz..biraz omurgalı olun yahu...
ben fuul maldayım ..borsa dışına çıkardığım sermayem ancak bir yıl sonra tekrardan nakit olarak elime geçebilir...o vakte kadar ALLAH kerim...bakarız duruma...bu aralar gelmesini de beklediğim küçük bir borcum var...gelirse gerekirse onu da buraya gömerim...ama en sağlıklı olanı piyasanın yön vermesidir...yoksa taşıma su ile değirmen dönmez...piyasa eninde sonunda kaliteli hisseye gereğini yapar...boşuna su akar yolunu bulur dememişler...
agresif çok çabalıyorsun ama gol atamıyorsun...kaliteli yatırımcı geliyor dediğimde atatp 150-170 aralığında idi..kendim de yeni bir atak olur 200 lerin üzerine gider umudu ile satmamıştım...ardından haftalar sonra 123 ten satmak zorunda kaldım...
çok ilginç bir şekilde aldığım tüm hisselerde pozisyonunuz varmış....kusura bakma ya ben haberim olmadan sizi takip ediyorum ve sizin müridiniz olmuşum yada siz...iki taraftan biri yalan atıyor...
kendi ağzınla ben çok kaliteli arkadaşları takip ediyorum demedin mi ?? şimdi sen de mürid mi oldun ?? mürid olduğun yer iyi ise bize de söyle bizde gelelim...:kahkah:
ciğersiz kediler takımı akşamları ortaya çıkmayı seviyorlar...kasap dükkanı acaba kapıyı açık bırakmış mı ?? belki içeri sızıp bir iki tane ciğeri hüpletiriz diye düşünüyorlar...:kahkah: ama size ciğer yok..cezalısınız...siz dışarıda camekanın arkasında izleyeceksiniz....:kahkah:
agresif sen ikide bir tekniğim de tekniğim diyorsun...önce sen şunu söyle teknikte ne kadar iyisin..bize bir ölçüt ver...teknik ile ilgili bir kitabın mı var....eğitim vermişliğin mi var...çok tanınan ve değer gören bir teknikçi misin ?? teknikte sen kimsin ? başarı oranın nedir ?? bunları bize söyle ona göre bizde sana bir şey diyelim...
bu kedilere ciğer vermek yok...:kahkah: onlar camekanın karşısında ciğerleri izlemeye devam edecekler..
ben hisseme her fiyat seviyesinde yazmaya devam ederim...19 tl iken de 56 tl iken de bu gün 35 tl iken de aynı şekilde bir değişiklik olmadan yazmaya devam ederim...başkası gibi iyi günde ortaya çıkıp ,kötü günde kayıp olanlardan değilim...acaba ciğersiz kediler de bu gün kötü günde ortaya çıktıkları gibi berkosanın iyi gününde de şimdi konuştukları gibi konuşmaya devam edebilecekler mi ?? o omurga o ahlak onlarda olabilecek mi ?? :yes:
keko mercimek kadar aklınla nasıl cambazlık yapıyorsun öyle o kadar yazmışsın alayı bomboş benim teknik bilgim emin ol seni havaya hoplatır ne bebe ne hocayım ama sen tam bir hokkabazsın benim kitabım yada eğitimim var demedim teknik tecrübelerimi ilettim zaten teknik bilen bunları görür ama siz gram teknik bilmeden sözde temelci olmanıza rağmen berkosana teknikler çizdiniz elinizde de patladı dur alıntılama yapayımda bu cüreti nerden buldunuz onu açıkla hokkabaz keko
seni
Keko bu yav$ağa cevap verirsen sabah akşam bu Forumu sabote eder, gerçekten işsiz Bir yav$ak.. Bak kazançkapısı hiç s2ikine takıyor mu bu ipneyi..
sen yalova'ya devam et taksimdelisi mi buse mi hangisini kullanıyorsun cenk ? :D
olum takmıyor değil cevap verecek yürek yok onunn hakkında yazdıklarımda a'dan z'ye doğru delikanlı olsa çıkıp cevap verir kaç yıldır bu platformda madem şeffaf olurdu ama olamıyor niye senin gibi avanelerine nasıl aldıracak yeni hisse aldığı zaman
daha okuduğunu anlayamayacak akla sahipsin...teknik analizi iyi okusaydın orada aynen şöyle yazıyor :
berkosan geçmişte güçlü tepkiler verdiği teknik diplerine ulaşmış...bakalım piyasa neye karar verecek ??
önemli dip o sıralarda 42 tl yükselen trend desteği idi...ve gerçekten de bir iki gün sonra oradan 47,50 ye kadar tepki verdi...yalnız tepkisi sınırlı oldu..zaten kesin çıkacak dememişim...sadece her zaman tepki verdiği yerdedir demişim..bakalım piyasa neye karar verecek ?? de diyerek soru işareti koymuşum...
sen bu grafiği ya hiç okumadan yada o kıt aklın ile yanlış anladın...:yes:
senin hangi teknik bilgine saygı duyacakmışız...:kahkah: iki tane çizgi çiziyorsun aylarca o çizginin ekmeğini yiyiyorsun....tutmayınca da sesin soluğun çıkmıyor...tek bildiğim sen teknik olarak amerikada senin gibi bebelere teknik dersi veren ve 1980 den beri teknik analiz kitaplarının tümünü hatım etmiş ışık öktenin cücüğü olamadığındır...bak ışık ökte pirin bu videoda neler söylüyor...o kıt aklın ile anlamaya çalış...https://www.youtube.com/shorts/xjoAaKYqTEk
ışık ökte kısaca teknik analiz ile kafanızı yormayın...bunu söylüyorsam bir bildiğim var diyor...teknik analiz ile sadece sermayenizi eritirsiniz diyor...en doğrusu temeli iyi olan bir hissede pozisyon almaktır diyor....bunu ben değil ışık ökte gibi bir duayen söylüyor...o küçük aklına bunu sok artık...
ha kendim de yıllarca teknik analiz ile para kazanacağımı sandım ama bu gayretim ile bir arpa boyu yol gidemedim...ardından da temel analize değer vererek kısmetimin açık olması ile de çok çok kazandım...çok çok bir asgari ücret ile çalışan biri için ne anlama geldiğini az çok tahmin edebilirsiniz...şu anda da hem EYT den emekli maaşı alıyorum hem de asgari ücret ile çalışmaya devam ediyorum...bazen bir günde kazandığım bir yıllık tüm maaşımdan fazla olabiliyor...sabit ve düzenli bir gelirim olduğunda da bu borsayı artık bırakmak istiyorum...çok da uzak olmayan bir zamanda inşALLAH bunu başarıp kenara çekileceğim...kazandıklarım bana ve belki de çocuklarıma da yeterdir...bazen bu forumlar o kadar kirleniyor ki gerçekten de çekilmiyor...yaş da 50 ye dayanınca artık bazı tartışmalar anlamsız gelmeye başlıyor bana...