Sayfa 727/882 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737777827 ... SonSon
Arama sonucu : 7051 madde; 5,809 - 5,816 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. Kcaer de keko pozisyon aldığında yaz aylarıydı neredeyse tüm hisseler ralli yapıyor kcaer yerinden oynamıyordu.. Paralelde brlsm her gün coşkuyla yükseliyordu kcaer kımıldamıyordu.. Keko o zaman da hissesine sahip çıkıp övüyordu.. Zaten meziyet inandığın hissede düşerken dik durmaktır, çünkü piyasa önünde sonunda fiyatlar.. Keko milletin cebine resmen para koyarkem ağam paşam diyenler yan tahtalarda genel bir düşüş varken hisseyi neden övüyorsun diye saydırıyorlar.. Ayı piyasalarında iyi hisseler de para çıkışından etkilenir.. Değerlemeler düşer ama hiç bir trend sonsuza kadar devam etmez.. Elbet dönüşü de olacaktır.. Bu arada keko ve kazanç kapısı gibi bayağı Bi temelciyi takip ederim.. Tek kelime muhabbet etmişliğim yoktur ama.. Öyle müridlikle falan da işim olmaz ama sezarın hakkını sezara verin adam asgari ücretle çalışırken alayınızı üst üste koyacak para yaptı. Son beş yılda 50 milyon yapamayan burda artistlik yapmasın.. Karşınızdaki adam yapmış bir adam.. Ayı tuzağı boğa tuzağı stop oldum kanki %8 de kar aldım diyenler de çıkarsın göstersin ne yapmışlar..

2. al işte keko müridinden ne beklersin lğm frsi seni fazla tevazu vasat adamdan nasihat dinletir !
    olm illa para vererek mi teknik öğreniliyor dllma ücretsiz bir sürü kaynak var he sen temelle çok kazanıyorsun bu dönemde içinde kırdılar berkosanı bak tepeden

Alıntı Originally Posted by cenkbjk Yazıyı Oku
    Olm sen ekmeğe pepe derken buradakiler milimetrik kağıtlarla trend line atıyordu.. Üssel hareketli ortalamayı casio hesap makinasıyla hesaplıyordu.. Teknik ne lan 5000 liraya satıyor üstatların.. Sen o kadar gerizekalı Bir adamsın ki 5000 lira verip öğreneceğin teknikle para yapacağını sanıyorsun. Adam 6 yıl tıp okuyor Bir o kadar yıl uzmanlık için çalışıyor para kazanmak için bu embesiller kurtlar sofrasında 5000 liraya satılan teknik analizle para yapacağını sanıyor.. Bunlara nasıl laf anlatabilirsin ki.. Mümkün mü? Değil kardeşim bunlara küfür edeceksin geçeceksin.. Adam sanki çok büyük bir sır çok büyük bir meziyetmiş gibi iki trend line ve hareketli ortalamayla 50 den buraya nasıl geldiğini anlatacakmışş. Biz de vay bee diyeceğiz.. Beynini s2ktiğim senin..

3. sen 50 diyorsun kekonun kendisi 100 m 'um var diyor beraber yatıp kalkıyorsunuz galiba rakam telafuz ettğine göre olm para herkesi adam edemez zaten para öven varoştur bastırılmış duyguları vardır 100m'u olan adam tahta yapar varsa maçası o kadar parası tahta yapsın berkosanda da görelim takasta parasını yalova'ya devam et sen cenk parası güzeldir umarım

4. tlgrm'da 21 haziranda bugün aldım dediğin hissede aylarca yatırımcı gibi takılıyorsun dağ laleesi seni bıdı bıdı yapmayın ses kesin olm milleti etkiledi yok 32-36 dan yok 47 den yüklü ekledim diye

5.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    al işte keko müridinden ne beklersin lğm frsi seni fazla tevazu vasat adamdan nasihat dinletir !
    olm illa para vererek mi teknik öğreniliyor dllma ücretsiz bir sürü kaynak var he sen temelle çok kazanıyorsun bu dönemde içinde kırdılar berkosanı bak tepeden
    YouTube bedavaya öğreneceğin teknik analizle zengin olacağını sanan aptallar sürüsü.. Hisse senedi yatırımı yapan milyonlarca insan ne duruyorsunuz teknik analiz öğrenin ve zengin olun.. En fazla altı ay sürer binlerce grafikle antrenman yapmanız.. Bu kadar kolay..

6.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    sen 50 diyorsun kekonun kendisi 100 m 'um var diyor beraber yatıp kalkıyorsunuz galiba rakam telafuz ettğine göre olm para herkesi adam edemez zaten para öven varoştur bastırılmış duyguları vardır 100m'u olan adam tahta yapar varsa maçası o kadar parası tahta yapsın berkosanda da görelim takasta parasını yalova'ya devam et sen cenk parası güzeldir umarım
    Fiili dolaşımda 20 milyon lot var patrondan habersiz 1.5 milyon lotla tahtacılık yap da s2ksinler seni..

7.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    sen 50 diyorsun kekonun kendisi 100 m 'um var diyor beraber yatıp kalkıyorsunuz galiba rakam telafuz ettğine göre olm para herkesi adam edemez zaten para öven varoştur bastırılmış duyguları vardır 100m'u olan adam tahta yapar varsa maçası o kadar parası tahta yapsın berkosanda da görelim takasta parasını yalova'ya devam et sen cenk parası güzeldir umarım
    Adam asgari ücretle gelmiş hepinizi üst üste koymuş diyorum teknikçi fakir laleler.. Başarıyı konuşuyorum var mı sizde?

8. aynen bi marlboro touch blue alsana şurdan olm altı üstü 5m luk malı var o kadar hisseyi övdü kocaer atatp çok uzun bir tarihte değil geriye git fotoları attım görürsün sizler at gözlüğü takmış birer müridsiniz olm zevk için mi yapıyorsunuz la bu yalova işini 5-6 ay öncede atatp övüyordu şöyle güzel olacak böyle haberler geliyor kulağıma dedi sattı kaçtı biz burada bir duruştan bahsediyoruz karakterden falan anlamamanız normal kapasite meselesi ? yoksa şirketi karalayan yok aha burayada yazıyorum biraz nefes alsınlar hissede burdan da kaçacaklar

Alıntı Originally Posted by cenkbjk Yazıyı Oku
    Adam asgari ücretle gelmiş hepinizi üst üste koymuş diyorum teknikçi fakir laleler.. Başarıyı konuşuyorum var mı sizde?

Sayfa 727/882 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737777827 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •