haberin içeriğini bilmiyorum ama gelişine çok pis kitleyecek gibi.
şort mu? tövbeler tövbesi.
Printable View
bankalara inceden tekrar satış geliyor......halkbank ile satışları örtüyorlar.........
:cevap vermeyecen dimi ?
: yok hocam
https://www.tiktok.com/@repliklisesi...70503789350149
:kahkah: :kahkah:
bu sefer essahtan yarıldım :oleyo:
aynı şeyi ben sana sorayım hadi evrimin aklı yok vs vs..
insanlar en mikemmel yaratıksa. neden kuşlar gibi uçamıyorsun aynı zamanda. ? aynı zamanda neden balıklar gibi hızlı yüzemiyorsun. aynı zamanda şahin gibi 3 5 km de tavşanı seçemiyorsunda burnunun dibini bile zor görüyorsun.
hiç bir aklı olmamasına ve gücü olmamasına rağmen tüm mükemmel tasarımı evrimden bekliyorsunda.
koskoca kainatları yaratandan sonsuz gücü olandan neden yabmamış bunları ?
cvp vermicen demi :he:
:drunk:
Çıtak dayı şu İzmire ilk gelişindeki denize girme olayını bir anlatsana çocukların güldüğü.
Ben 2 - 3 sene evvel mi ne markette iki dayı muhabbet ederken denk gelmiştim pandemi bitimine yakındı. Biri diğerine bu durumlar geçici, 6 ay dayanalım sonrası çok güzel olacak demişti. Dolar 8 TL, ekmek 2 lira idi. Öteki dayı da her şey daha beter olacak kim kandırıyor sizi diyordu. İnşallah ikisi de hayattadır da bu güzel günleri görüyorlardır.
Petkimden Bozkurt suya girince zannediyorki kimse o tahtada kazanamıyor
Çok tokatlamışlığım vardır ayıptır söylemesi :)
Sana faydası olurmu bilmem İçin rahat olsun Reyiz :)
Tokatlayan tokatlıyor odunlayan bile vardır
Ha bir gerçek varkı zor bir tahta ,,fakat yeni değil yıllardır bu böyle
Çok tavsiye etmem bulaşılmasını
dayıııı
2,5 trilyon tl açık veren, 50 milyar dolar cari açık veren bir ekonominin rezervi nasıl artar ?
bunu bana bir açıklayın.
9 trilyon gelir... 11,5 trilyon gider var
hangi para ile dolar alıp mb rezervini artırabiliyorsun ?
rezerv işinin aslı buymuş meğer... bende yeni örgendim
İHRACATÇININ parasını Merkez Pangası'nın rezervi deye gösteriyollarmış meğer
vay amokaçi... :oleyo: kimin aklına gelir
yazmıştım... daron hocaya 1 malzeme daha :yahoo:
türk telekom ulusal 30'un tepesine oturdu. %4,43
senin hikayen ne? anlat da dinliyek gardaş :cool:
TCMB:
-Yurt dışı yerleşikler hisse stoku haftalık net değişimi (piyasa fiyatı ve kur/parite hareketinden arındırılmış) 27 Aralık itibarıyla: -101 milyon USD
-Yurt dışı yerleşikler DİBS stoku haftalık net değişimi (piyasa fiyatı ve kur/parite hareketinden arındırılmış) 27 Aralık itibarıyla: -241,6 milyon USD
hangi para ile dolar alıp mb rezervini artırabiliyorsun ?
rezerv işinin aslı buymuş meğer... bende yeni örgendim
İHRACATÇININ parasını Merkez Pangası'nın rezervi deye gösteriyollarmış meğer
vay amokaçi... :oleyo: kimin aklına gelir
yazmıştım... daron hocaya 1 malzeme daha :yahoo:[/QUOTE]
Günaydın hocam
TCMB:
-Yurt içi yerleşiklerin yabancı para mevduat ve fonları (mevduat+katılım bankaları) 27 Aralık itibarıyla 163.28 milyar dolar (Önceki hafta: 162.52 milyar dolar
Ereğli temel sebepler ile hareket edebilen bir şirket.
Söz meclisten dışarı, Grafiğe 2 çizgi attım ahanda çok ucuz diye alım yapılmaz..Demir cevheri fiyatı belli. Çin liman stokları belli...
Petkim-tüpraş-ereğli vs alıyorsan marjları sıkı takip edip dönüşlerde alım yapman lazım...
Zaten uzun vade grafikleri de marjlar ile orantısaldır .
Tüpraş neden gitmiyor diye de yazılıyor. 2 sene önceki marj ve yarattığı kar yok çünkü şu an..Enerji şirketi dönüşümü için uzun vade sabrın varsa tut...Yoksa şu an trade hissesi bence sadece
hadi garan neyi bekliyon geç tarihi zirveyi artık . yab şu haraketini.:drunk:
xbank önemli direnci kırmak üzere..
:drunk:
Aynen devam...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aralık ayında ihracat 23.5 milyar dolar, ithalat 32.3 milyar dolar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2024 yılında dış ticaret açığı 82.2 milyar dolar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2024 yılının üçüncü çeyreğinde yüzde 2,1 oranında büyüme kaydeden ekonomimiz tam 17 çeyrektir kesintisiz büyüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023 yılında 13 bin 243 dolar olan kişi başına gelirimizin 2024'te 15 bin doları aşmasını, 2025'te ise 17 bin dolar seviyesinin üzerine çıkmasını bekliyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2025 yılı için net ihracat ve sabit sermaye yatırımlarının da desteğiyle yüzde 4 büyüme oranına ulaşmayı hedefliyoruz
Bişi büyüyor emme epeydir, rahatsız olanda yok maşşallah:he:
2024 enflasyon oranları...Bayağa farklı...Kim hangisine inanmak isterse ona inanır artıkın...
TUIK %44,38
ENAG %83,40
ITO %55.27
Alibaba hatunları neden çok ğüzel yaw:he:orta Asya galiba
bullish yönde güzel bir gün oluyor..endeks çok şişmeden dengeli gidiyor .. hisselere yansıması açısından iyi yani (banka dışı hisselere) .. ...fakat gündem can sıkıcı .. pek tadım yok ...ytd..kısmet..
berk erdemir takası yollayabilir misin?
olay ilginçleşmeye başladı.