Boztancu otobüzü kalkmadıki daha.
Zen hangisine bindin?
Şöföre iyi bak,
pala
bıyık mı? :he:
Printable View
He he kaka pıyık.
Azcık jetonlayın bu fırsat kaçmaz bence. Öncekini kaçırdın bu kez kaçırma bence.[emoji173]
güccük mü güccük bir ayı olarak mücadeleye bende devam ediyorum
https://i.hizliresim.com/IhEX7J.jpg
ağustos vadeli ons longladık bakalım hedef 1860
Bu bademler ayuları heç sevmiii.
bu hafta içi teminatlar yenilenecek
ekgyo kaldıracı 12'ye ulaşmış.
yüksek ihtimal teminatı 25 tl yapacaklar kaldıracı düşürmek için
bundan 2 ay önce 15 tl'di
ytd.
Turizm bu ülkenin en önemli can damarı bu sene boşa gitti borsada hiç fiyatlanmadı , 17 Marttan beri sürekli yükseliyoruz böyle borsa olmaz , gına geldi artık yeşil görmekten banka dışı hisseler aşırı pahalı 100 bine kadar düzeltme şart , sadece Halkbank trade devam ben....
Yıllardır 135 binde dusmuyo çıkmıyor. **dumun viobu
Tartışmayı yeni gördüm. Net bilgileri vereyim ve sonlandırayım.
Fen lisesinde görev yapan öğretmenim. (sözel branş)
Eş emekli temmuz maaşım 5.370 civarı. Uzman Öğretmen farkı içinde. (uzman Öğretmenlik sınavı sadece 2015 yapıldığı için 1998 sonrası mesleğe başlayan hiç bir öğretmen bu farkı alamaz. 293.48 TL. )
Ek dersim pek yok. Pansiyon nöbeti tutarak ek ders ücreti alıyorum. 56 saat en fazla alınabilecek toplam pansiyon ek dersi. Temmuz zammı ile saati net 18.22 TL. Gelir vergisi oranı %15 ise. Genelde son 5-6 ay GVO %20 olur. O zaman ek ders net 17.14 TL.
Öğretmenlik kariyer sınavı bir kez 2005 te yapılmıştır.
Yukarıda yanlışlıkla 2015 yazmışım. Özür.
Aselsan'ın grafiğide yürümeye hazır.
arkadaş çevremde lüks bmvler mercedesler jipler görüyorum deliriyorum kıskançlığımdan değil aynı yerde işsiz o kadar çok dolaşan insan var ki. bu fark nasıl oluyor diye kafayı yememek elde değil.
nereden kazanıyorlar bu parayı
yalakalıkla mı ?
dolandırıcılıkla mı?
borsa-iddia-şans oyunlarıyla mı?
ticaret çalışmak hikaye
milyonluk araçlar sonuçta
adam kiracı çift işle çalışıyor geçinmek için ya diğerleri bu ne biçim iş yaa anlamış değilim
bende hemfikirim
borsa diyeceğim 3-5 kağıtla hadi tutturdu 10-15 tavanı
iyide arkadaş 100 kişi var dersek en az 20-30 kişi lüks tesadüf olamaz farklı bir durum var kesin
belkide malum şahısa lazım olan ( seksen milyon değil ) 1 milyon kişilerin bulunduğu yerde olduğumdan dolayımı diyeceğim yok değil.
arka taraftan beslenen çok var tetikçi misali bence
bozgurt kısaları kapattın nı* :he:
Gerçek enflasyon artıyor maaşlar günden güne reel olarak eriyor. Sadece emeğiyle para kazanan insan gitgide fakirleşiyor.
Aynı anda enflasyon nedeniyle varlık fiyatları artıyor. Zengin olanın zenginliği de malı mülkü de aynı oranda artıyor. Aslında şaşılacak bişey yok. PAra parayı çekiyor. Altta kalanın canı çıkıyor.
Ekonomik eşitsizliği gösteren Gini katsayısı vardır. Onu inceleyince durumumuz anlaşılıyor zaten...
Bakkalı geç
30bin taneye yakın Bim şok a101 var zaten
Ticaret hep zordu
Daha zorlaştı
Hepte daha zorlaşıyor
Hepinize mutlu haftalar:yes: Sağlıklı trade için trend yönünde ve h4 grafikle işlem yapılmalıymış. H4 deki bolinger bantlar dikkate alınmalı. Bir yandan da m1 ve m5 ler izlenmeli ki trendin ters hareketlerindeki gidebileceği noktaları bize göstermeli. İşleme bu noktalardan girilmeli. Mesela benim aşağıdaki hedefim 132.900. Olası bir düşüşte işleme en erken oradan giricem. Long yönünde. Palaya bir adım daha yaklaştım bugün:wave:
Şu an elinde 1 adet short var ama kapattıktan sonra sadece trend yönünde işlem yapıcam:yes:
Son dakika… Corona virüsünde son durum: İlaç için tarih verildi
https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/...rildi-5940755/
Başlığa bakınca sanırsın ki yarın aşı piyasada; ama gerçekte verilen tarih gelecek yılın başı; Yani 2021 Ocak-Şubat :kahkah:
Deep Rhythm
@DeepRhythm0
·
1 sa
Suudi arabistan kralı selman hastaneye kaldırılmış,
Tarihi bilemem ama eğer etkili bir ilaç bulunursa corona bir anda tarihe karışır. 2008 yılı Kasım ayında Obama'nın seçildiği başkanlık yarışı döneminde de influenza salgını vardı. Şimdi bu salgını hatırlayan kaç kişi var? Nedeni etkili bir ilacın (Oseltamivir) bulunmuş olması.
Bu saatten sonra ilaç bulunsa bile ekonomilerin ne kadar sürede toparlanacağını tartışırız, ama corona olayı kökünden çözülür.
https://i.imgyukle.com/2020/07/20/SX83jA.png
bantlar ciddi biçimde yakınsamış durumda.. sabitlenmiş bir kur..