Sayfa 739/999 İlkİlk ... 239639689729737738739740741749789839 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 5,905 - 5,912 arası.

Konu: Viop - XXI

1. Bakkalı geç
    30bin taneye yakın Bim şok a101 var zaten
    Ticaret hep zordu
    Daha zorlaştı
    Hepte daha zorlaşıyor

2.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    bozgurt kısaları kapattın nı*
    düşmüy, heran kapatabilürüm.
    ticaret büüüle bişii
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ticaret hikaye olur mu
    Para ticarette
    sansın varsa ve ticaretten anlıyorsan ufak bir bakkal ile sende ticarete başlayabilirsin, Sattığın ürünler halkın cok rağbet ettiği şeyler olsun.
    çorap satarak başlayıp zengin olan biliyorum
    o eskidendi reis şimdi çorap satmaya kalkış bakalım ya zabıta biner tepene yada akşam evine aç gidersin

Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Gerçek enflasyon artıyor maaşlar günden güne reel olarak eriyor. Sadece emeğiyle para kazanan insan gitgide fakirleşiyor.

Aynı anda enflasyon nedeniyle varlık fiyatları artıyor. Zengin olanın zenginliği de malı mülkü de aynı oranda artıyor. Aslında şaşılacak bişey yok. PAra parayı çekiyor. Altta kalanın canı çıkıyor.

Ekonomik eşitsizliği gösteren Gini katsayısı vardır. Onu inceleyince durumumuz anlaşılıyor zaten...
    doğru bir yaklaşım aslında

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Tartışmayı yeni gördüm. Net bilgileri vereyim ve sonlandırayım.
    Fen lisesinde görev yapan öğretmenim. (sözel branş)
    Eş emekli temmuz maaşım 5.370 civarı. Uzman Öğretmen farkı içinde. (uzman Öğretmenlik sınavı sadece 2015 yapıldığı için 1998 sonrası mesleğe başlayan hiç bir öğretmen bu farkı alamaz. 293.48 TL. )
    Ek dersim pek yok. Pansiyon nöbeti tutarak ek ders ücreti alıyorum. 56 saat en fazla alınabilecek toplam pansiyon ek dersi. Temmuz zammı ile saati net 18.22 TL. Gelir vergisi oranı %15 ise. Genelde son 5-6 ay GVO %20 olur. O zaman ek ders net 17.14 TL.
    bende alsa alsa 7.000 alır dedim 7.000 bile etmiyor
    oys abenim iki gö.üm dağdaki çobana 10.000 öğretmenlere 15-20.000 dağıtıp duruyordu
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    o eskidendi reis şimdi çorap satmaya kalkış bakalım ya zabıta biner tepene yada akşam evine aç gidersin
    O zaman bu senin dediğin bmwlere audilere binen kesim memur yada işci sınıfı mı
    Hamdım Piştim Yandım

Hepinize mutlu haftalar Sağlıklı trade için trend yönünde ve h4 grafikle işlem yapılmalıymış. H4 deki bolinger bantlar dikkate alınmalı. Bir yandan da m1 ve m5 ler izlenmeli ki trendin ters hareketlerindeki gidebileceği noktaları bize göstermeli. İşleme bu noktalardan girilmeli. Mesela benim aşağıdaki hedefim 132.900. Olası bir düşüşte işleme en erken oradan giricem. Long yönünde. Palaya bir adım daha yaklaştım bugün

Şu an elinde 1 adet short var ama kapattıktan sonra sadece trend yönünde işlem yapıcam

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    O zaman bu senin dediğin bmwlere audilere binen kesim memur yada işci sınıfı mı
    memur işçi yandaş ise olabilir

ama

yalaka
    dolandırıcı
    ve şanslı ( buna pek inanmıyorum )

nettir.

Sayfa 739/999 İlkİlk ... 239639689729737738739740741749789839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız