Originally Posted by bb79 o eskidendi reis şimdi çorap satmaya kalkış bakalım ya zabıta biner tepene yada akşam evine aç gidersin O zaman bu senin dediğin bmwlere audilere binen kesim memur yada işci sınıfı mı
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt O zaman bu senin dediğin bmwlere audilere binen kesim memur yada işci sınıfı mı memur işçi yandaş ise olabilir ama yalaka dolandırıcı ve şanslı ( buna pek inanmıyorum ) nettir.
Originally Posted by bb79 memur işçi yandaş ise olabilir ama yalaka dolandırıcı ve şanslı ( buna pek inanmıyorum ) nettir. bu bakış açısıyla sen yakında yandaş olursun Bende lüks bmw ye binmek istiyorum, yandaş nasıl olunur
Originally Posted by *Bozkurt bu bakış açısıyla sen yakında yandaş olursun Bende lüks bmw ye binmek istiyorum, yandaş nasıl olunur benden yandaş olurmu dost hey hey yaş gelmiş 48'e hala beklentin var senden olsa olsa sabun fabrikasına malzeme olur
Originally Posted by *Bozkurt bu bakış açısıyla sen yakında yandaş olursun Bende lüks bmw ye binmek istiyorum, yandaş nasıl olunur Yandaş olmasanda çaktırmadan yandaşlara yanaş. Çobanlık yaparmisin.[emoji38] 10 bin gayme maaş.Krediyle audide alırsın bmw de. Ikigozume cv ni at.O ayarlar.
Forum Rules
Yer İmleri