Originally Posted by *Bozkurt biraz uykumuz acıldı 5 dakkada 800 puan deptürdü. gücü bu kadarmış sanırım 10 kaplan gücü 5 kaplana düşmüş belli Şort siftahımızı yapalım 135.650 den bi dene Boztancu otobüzü kalkmadıki daha. Zen hangisine bindin? Şöföre iyi bak, pala bıyık mı?
Yatırım tavsiyesi değildir.
He he kaka pıyık.
Originally Posted by şahit Boztancu otobüzü kalkmadıki daha. Zen hangisine bindin? Şöföre iyi bak, pala bıyık mı? Tam şır şır lık bi gün
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt biraz uykumuz acıldı 5 dakkada 800 puan deptürdü. gücü bu kadarmış sanırım 10 kaplan gücü 5 kaplana düşmüş belli Şort siftahımızı yapalım 135.650 den bi dene helal olsun reis set çektin endexin önuneama tikkat et kurban bayramı yaklaşıyor
Originally Posted by *Bozkurt Tam şır şır lık bi gün Şaka mı yapıyon? dax zincirlerini gırmış, eski zirvesine yol tutmuş. Tek şansın çift depe 135875
Azcık jetonlayın bu fırsat kaçmaz bence. Öncekini kaçırdın bu kez kaçırma bence.[emoji173]
Psikolojik YAS süreci 1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Originally Posted by tarkank helal olsun reis set çektin endexin önuneama tikkat et kurban bayramı yaklaşıyor Eski ayulardan kim kaldı dayu
Originally Posted by *Bozkurt Eski ayulardan kim kaldı dayu güccük mü güccük bir ayı olarak mücadeleye bende devam ediyorum
Forum Rules
Yer İmleri