şu an için long yönlü olan piyasada short niye açayım...
şubat, nisan kontratları için olabilir belki,
orada oynaklık fazla ama garantisi daha fazla bence...
Printable View
dün gece vadeli yalandan yukarı atak yaptı diye borsa şöyle artı açılır böyle kopar gider diye yazmıştı arkadaşlar..... görüldüğü gibi hiç bir yere gitmiyor..... sizi dinleyip panikle alım satım yapanın vay halineeee :kahkah:
Kavalayı da serbest kalır
Ralli mod on
Bu başlığın havasından suyundan mıdır bilmem. Zaten ergen gelip ergen gideceklere bir lafım yok. Ama aklı başında bildiklerimiz de bile kimya bozuluyor. Saçma sapan, atmasyon, tutmasyon yorumlar yapılıyor. Sanırım kaldıraç aklı mantığı kaldırıp, hayal dünyasından yazdırıyor.
Dün boşu boşu sortlari kapatmıştık aynı yerden açtık
155.xxx ekran görüntüsü aldim bir daha görmek nasip olmasin
halkbank tavana mı gıdıyor ne...
9.69 garanti değerinin bende büyük hatıraları ve hatrı var....
eminim ayhan başkanda da vardır:)
Günaydın herkese,
Gördünüzmü,ÖKÜZBAŞLI ANTİLOP nasılda üreme dönemi mutluluk figürleri yapıyor...:)
o yüzden hatırlatmıştım 2018 i...
bizim insan balık hafızalı... :)
https://i.hizliresim.com/hFeZkP.png
Vur vur inlesin.. 🆘
https://i2.milimaj.com/i/milliyet/75...22ac982561.jpg
ağaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
uzun zamandır aşağıdaki isimlere bakmamıştım... bayağı bir yeni isim var..... hoş geldiniz arkadaşlar....
hisse senedinde tecrübeniz yoksa kesinlikle viop a bulaşmayın.... adamı yerler burada :hi:
pala yoruldu gibi , mb açıklamalarını ve faiz arttırımını bekliyor yeni jeton için sanırım...
Bankaların mobil anlık borsa veri bilgisi parasız mı oldu..
Yoksa hep mi parasız idi?
Garanti nin e treader ina para vermeden anlık veri izliyorum ?
amma halkbank çı varmış:) çok insanın parası çöp oldu, inşallah çıksın biraz da o garipler de sevinsin.
bu arada, burada yazıp çizenler zaten kaşar da...sessiz çoğunluktan etkilenenler vardır, biraz daha üsrütuplu yazın diyeceğim de...kime anlatıyorum, burası atıp tutma mekanı olmuş zaten.
154200 den longlayan 3000 point alabilecek mi?
merak içindeyim
bugün de kamu bankaları ve bimaşla tuttuyorlar, cephane bitiyor yavaştan
Borsa ıcın en olumsuz durum ardı ardına gelmeye baslayan halka arz haberlerı, sımdı de Domınos Pızza yazmıs Gokhan Uskuay... Bu planlanan arzların yarısı bıle gelse 2021'den sonra 2-3 sene borsadan hayır gelmez... Baska problem gormuyorum ama bu kadar arzın gelmesı lıkıdıteyı ceker, yukselısı sınırlar...
Ben bir banka 2 aracı kurumla çalışıyorum .
Garanti de geçen cuma hesaplarıma müdahale olunca bloke geldi hesaplara 4 günde çözemediler .Dün hisse ve nakiti Vakıfbankka virmanlattım .Canlı izleme bedeva orada işlemlerinize göre güzel olanaklar sunuldu bana , garanti de herşey para idi.
Domino's Pizza halka arzı değerlendirmeye aldı
DP Eurasıa NV, yönetim kurulunun aldığı kararda şirketin Borsa İstanbul'da da işlem görmesini veya Türkiye'deki işlerini yürüten iştirakinin Borsa İstanbul'da halka arzını gözden geçirmek için değerlendirme yapmaya karar verildiği açıklandı.
Türkiye dışında Azerbaycan, Gürcistan ve Rusya'nın da içinde bulunduğu DP Eurasia'da 10 aylık dönemde Türkiye'de yüzde 23,3 oranında büyüme yakalarken toplam satışlarını 853.1 milyon liraya yükselti. Büyüme planlarında 2021 yılı için önceliği Doğu Anadolu Bölgesi'ne veren Domino's, Bitlis, Bingöl, Tunceli, Ardahan ve Muş'ta şube açmayı hedefliyor.
İlginç..
Garanti nin e trader ini alim dedim aralık başı..
45 tl mi ne tek kademe derinlik anlık fiyat..
Ben ödedim sanıyorum..
Şİmdi geriye doğru baktım..yoo para kesmemiş..
Deniz yatırım ın mobil uygulamasını yükledim..Orada da fiyatlar anlık..
Ykbnk de arkadaşım yazdı şimdi..Orada da anlık fiyatlar mobil e eklenmiş..
Anlık paralı idi benim bildiğim..
Güzel olmuş tabi ama..Bu ülkede her güzel şeyden şüphe eder hale getirdiler bizi..
Borsa da tepe göründü mü acaba..:oleyo:
Ordan iki orta DominoS bol malzemos söyle yavrum.. 🍕
MU$ $ube en uygun taze güzel yapıyo, hızlı paket servisi de..
Borsalar gevşemeden bari hadi biraz acele et )..
2 gram lönk.
950 den