vavvv
dowda patlıyor.
ayni şenlik oradada var...
vavvv
dowda patlıyor.
ayni şenlik oradada var...
Bu piyasa şuan da short yerine elde ki malı iz süren ile taşımanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum...
Nöbette olmasam güncel paylaşım atarım..
Dip not az sayıda uzağa alınan kontrat ta oransal olarak daha çok kazanılır..
Tecrübe ile sabittir..
Yıl başında 12. Ay vade petkim kardemir almış ilk tepkilere satmıştım.. Çok pişmanım uzak vade viop iyidir yeter ki teminat ayarla..
Ve bence short kovalayan adam sonraki vade de pozisyon alsa daha mantıklı.. SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Viop grafikte iyi sonuçlar vermiyor indiler sayın Koç aman dikkat...
Hacim bir şey diyemem ama. SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eksi rezerv muhabbetinden de 8 den bir şekilde herkesi trene bindirip dümdüz edecekler hayırlısı hissiyatı midemde sancılanıyor nası bi dünya bu ya.. bilmiyoruz tabi..
ilkokul evden eğitim alan bebe bile eksi rezerv diyor böyle bi şekil şükül yok bilmiyorum aklımızı aldılar..
adios..
önümüzde eksi rezerv dış borç yükü caatsa AB yaptırımları riski vardı şimdi ne AB yaptırımı kaldı ne caatsa ne cari açık ne de kur riski enflasyon yüksekse kolayı var arttırırız faizi çekeriz sıcak parayı ithale devam ederiz alan razı satan razı borsa tavan herkesler mutlu
Batık ayıyım poz açacak halim yok
Yer İmleri