Sayfa 737/996 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,889 - 5,896 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1. Bu başlığın havasından suyundan mıdır bilmem. Zaten ergen gelip ergen gideceklere bir lafım yok. Ama aklı başında bildiklerimiz de bile kimya bozuluyor. Saçma sapan, atmasyon, tutmasyon yorumlar yapılıyor. Sanırım kaldıraç aklı mantığı kaldırıp, hayal dünyasından yazdırıyor.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Bu piyasa şuan da short yerine elde ki malı iz süren ile taşımanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum...
    Nöbette olmasam güncel paylaşım atarım..
    Dip not az sayıda uzağa alınan kontrat ta oransal olarak daha çok kazanılır..
    Tecrübe ile sabittir..
    Yıl başında 12. Ay vade petkim kardemir almış ilk tepkilere satmıştım.. Çok pişmanım uzak vade viop iyidir yeter ki teminat ayarla..
    Ve bence short kovalayan adam sonraki vade de pozisyon alsa daha mantıklı..

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bim ocak alanlar 2 tl temettü ile yamuldu.
    aralıktan 50-60 guruş ilerdeydi fiyatı şuan 50-60 guruş geride.
    pay vadeli ayrı ve biraz da mantıksız bi dünya gibi geldi bana, özelliklen uzun vadesi.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Dün boşu boşu sortlari kapatmıştık aynı yerden açtık

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    selec diye bi hisse var ne demek ??

selec ilaç dağıtım tekeli, bu aşıları kim dağıtacak, taşıyacak, depolayacak ?
    çoktan 50-60 lira olması gereken 15-16 liralarda, çok bulaşan oldu, onları dökmek için brüt takasa aldırdılar, şimdi herkes kendi parasıynan oynamaya başladı tahtada, iyi oldu
    Mevcut aşıların dağıtımını bu firma mı yapıyordu ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

5. 155.xxx ekran görüntüsü aldim bir daha görmek nasip olmasin

6.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bu başlığın havasından suyundan mıdır bilmem. Zaten ergen gelip ergen gideceklere bir lafım yok. Ama aklı başında bildiklerimiz de bile kimya bozuluyor. Saçma sapan, atmasyon, tutmasyon yorumlar yapılıyor. Sanırım kaldıraç aklı mantığı kaldırıp, hayal dünyasından yazdırıyor.
    Bankalarda tavan olan yok mu
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

9.69 garanti değerinin bende büyük hatıraları ve hatrı var....

eminim ayhan başkanda da vardır
    yatirim tavsiyesi değildir... sadece tekniksel olarak paylasimdir,hayal urunudur diyebiliriz..hayelsiz yasanmiyor Allahim hayellerimizi ve umitlerimiz kaybettirmesin....amin....

8. halkbank tavana mı gıdıyor ne...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 737/996 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •