Sayfa 736/996 İlkİlk ... 236636686726734735736737738746786836 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,881 - 5,888 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Bu piyasa şuan da short yerine elde ki malı iz süren ile taşımanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum...
    Nöbette olmasam güncel paylaşım atarım..
    Dip not az sayıda uzağa alınan kontrat ta oransal olarak daha çok kazanılır..
    Tecrübe ile sabittir..
    Yıl başında 12. Ay vade petkim kardemir almış ilk tepkilere satmıştım.. Çok pişmanım uzak vade viop iyidir yeter ki teminat ayarla..
    Ve bence short kovalayan adam sonraki vade de pozisyon alsa daha mantıklı..

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    şu an için long yönlü olan piyasada short niye açayım...
    şubat, nisan kontratları için olabilir belki,
    orada oynaklık fazla ama garantisi daha fazla bence...

2.  Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    eksi rezerv muhabbetinden de 8 den bir şekilde herkesi trene bindirip dümdüz edecekler hayırlısı hissiyatı midemde sancılanıyor nası bi dünya bu ya.. bilmiyoruz tabi..

ilkokul evden eğitim alan bebe bile eksi rezerv diyor böyle bi şekil şükül yok bilmiyorum aklımızı aldılar..

adios..
    neyle.?
    2001 sonrası gibi olması için; 3 bin adet milli servetin satılmaya hazır olması lazım ki babalar gibi satıp dolara çevirsinler. ha belki marabaları sararlar. kelle başı bin dolar ederiz.

3.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    önümüzde eksi rezerv dış borç yükü caatsa AB yaptırımları riski vardı şimdi ne AB yaptırımı kaldı ne caatsa ne cari açık ne de kur riski enflasyon yüksekse kolayı var arttırırız faizi çekeriz sıcak parayı ithale devam ederiz alan razı satan razı borsa tavan herkesler mutlu
    aylardır diyoz zaten Metin bey.
    ekonomi iyi kötü, bahane,
    bol para (dolar) şahane...

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    He yaw yimağa dalmışık yine, saniyeler ile 1555,Xx kaçırdık..
    Sağlık olsun naBalım artık..
    1556-7-8 biraz satış emirlerimiz daha açılışla beraber sizlerle değerli Bist yatırımcılArı.. ✔

5.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    aylardır diyoz zaten Metin bey.
    ekonomi iyi kötü, bahane,
    bol para (dolar) şahane...
    öpe öpe öğretti pala ne güzel çek şeyi 8,50 ye bozdur yatır yüksek faize borsaya indir şeyi aşa 2 sene yatay gezdir sonra yavaş yavaş al rızkını uza yavaştan bakınız rahip vakası sonra 2 sene sonra damat vakası pala bulmuş yolunu
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    1556-7-8 biraz satış emirlerimiz daha açılışla beraber sizlerle değerli Bist yatırımcılArı.. ✔
    Epey yakaladık zırwasından yine..

7. dün gece vadeli yalandan yukarı atak yaptı diye borsa şöyle artı açılır böyle kopar gider diye yazmıştı arkadaşlar..... görüldüğü gibi hiç bir yere gitmiyor..... sizi dinleyip panikle alım satım yapanın vay halineeee

8. Kavalayı da serbest kalır
    Ralli mod on

Sayfa 736/996 İlkİlk ... 236636686726734735736737738746786836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •