:he:
Benim toto yemiyor artık gremi
Tamam yarın yolluyorum kargoyla,
Totosu yiyen matodor bizonun buynuzuna krem sürermiş, sür baba sür
Printable View
2.1 cent bile olamadık daha...
hala tepe diyorlar...
5 cent görmüş zamanında... düşün yani... 5 nere 2.1 nere....
neyse, bir 3 centi görelim de hayırlısıyla.. ötesine sonra bakarız...
Uzunca bir süredir ortalıkta olmayan tayfa çok şubeliler ile ilgilenmeye başladı. Eylül ayından beri toplanan mala yeni fiyat vermek için mi geldiler yoksa oyunu seyretmek ve mevduattan nasiplenmek için mi, siz karar verin. Şayet oyuna para basarlarsa pot çok yükselir, bildiğimizin, uzun süredir alışageldiğimizin çok ötesinde fiyatlama olur. Gelen tayfa masayı, yaz sonundan bu yana malı toplayanlar ise gelenleri seyretmekle meşgul.
Şu nokta çok önemli: "Aralarında anlaşmışlar ve oyuna para basmaya karar vermişlerse (özellikle mali sektörde) olay çok farklı bir boyuta geçer".
Yok, sadece seyirlik uğramışlarsa; 2013 den bu yana süregelen bildiğimiz, alıştırıldığımız şekille devam ederiz.
Biz ne yapıyoruz: Maliyetlerimizi kalkan yaptık kartopunu büyütmeye devam ediyoruz.
Esen kalın.
https://i.hizliresim.com/zSz9QI.png
VAKBN günlük grafik...
Herkes VAKBN gidecek diyor, iyi de ne zaman ???
Hıh işte o zaman epey bir yaklaşmış görünüyor...
Şart: 5.00 seviyesinin yüksek hacimle geçilmesi...
Zırvalarsa yarın yine şarjör boşaltırız..
Free trade..
Citi'nin organizasyonun 13-14 Ocak tarihlerinde Londra'da
Citi Türk Konferansı'na katılan şirketler
Akbank, Anadolu Efes, Arçelik, Coca-Cola İçecek, Erdemir, Ford Otosan, Garanti Bankası, Koç Holding, Mavi, Pegasus Havayolları, Sabancı Holding, TAV Holding, Tofaş, Tüpraş, Türk Hava Yolları, Ülker, Yapı Kredi Bankası.
vakıf, halk, halka açık değilse de ziraat.. bunlar sürpriz yumurta, içinden ne çıkacak son yıllarda kımlere ne kadar peşkeş kredi verildi hangi batığa ne karşılık ayrıldı belli değil... halkın başında ayrıca dava problemi de var... özeller daha ihtiyatlı gidiyor, en azından gerçek batıklara karşılık ayırıyorlar... o yüzden halkla vakıfın kısa vadede özellerin performansını yakalamaları zor gibi duruyor...
garantisi, akbankı, yapı kredisi vs vs daha 1 pd/dd bile göremediler... oralara bir gelsinler hele, bunlara da çok ucuz kaldı diye dönüp giren olur elbet...
2017 yılına kadar, 1 Vakbn + 1 İsctr = 1 Halkb idi, nereden nereye.
Bazen yıllarca bekletirler sis kalkana kadar, kendilerini acıtmayan, şirkete zaman kazandıran fiyatlarda. Vakti geldi mi kuş olur uçar gider iki, üç ay'da. Öyle kısa sürede kapatır ki eksiğini, son yüzde ellisinde tek bir canlı kalmaz üzerinde, sürücüsünden başka. Madem kimse kalmadı, bir yüzde elli de köpüğü için yapayım da keyfim yerine gelsin der ve onu da yapar, hatta daha fazlasını.
Yeter ki vakit tamam olsun.!
Esen kalın
pandemideki dususte kasayi iyi doldurmuslar istedikleri rakamlar gelmedende satisa falan gecmez bunlar sirayla x30 hisselerini tavan yapiyorlar sonra donup biraz duzelince tekrar aliyorlar..yan hisselerdeki fiyatlar asiri pahali gun ici dusenlere bakiyorum cok sinirli dusmede dusmuyorlar millette iyi para varmis alan satmiyor speklerde donup tekrar alip biraz daha yukari gidiyor..dun hisselere baktim yan tahtalara alacak hisse bulamadim hepsi asiri pahali millet korkusuzca aliyo satiyo
bugün 17 bin kontratlık pozisyon artışı olmuş, 4 günde 67 bin oldu artış, seyis üstadın dediği gibi masadaki pot hızla büyüyor
bu arada hisse vadelilerde dönen hacim, endeks vadelinin üstünde, bugün özellikle ekgyo tahtasında büyük hacim dönmüş ve 670 bin kontrat poz açılmış, 67 milyon lota karşılık gelen.. endeks vadeliler toplamında açık pozisyon değişimi : 529 mn TL, yani endeks vadelilerdeki APD'nin 3 katı kadar.. oyun büyüyor, tabela yükseliyor, şu an için tipik bir ocak yükselişi.. ama vites yukarı atabilir her an
https://i.hizliresim.com/s53BxT.png
Noel baba acaba eski blackjack resmî olan kişi mi tarzı benzettim de
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
30 şubat vade günlük
cci uyumsuz
rsi 87.5 oluyor.
volatilite artıyor.(tükenme dönemi)
işin sonu geliyor.
https://i.hizliresim.com/g24kLh.png
Bırak şu işleri okumayı bilmiyorsun özellikle cci yıSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4.83 haftalık bakarsanız dediğimi daha iyi anlarsınız..
Akbank ypkredi ve bu..
Haftalık düşen üstünde destek yapıp yeni kanal yeni yol..ben derim bering boğazı siz dersiniz Cebelitarık...
Yeni dünya yeni umutlar..
Xbank yabana çok atan var burda..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu RSI ne oluyor bir türlü anlayamadım. soracağım soramıyorumda arabanın hararet göstergesi gibi bir şeyi? ee.. gerektiğinde suyunu tamalayıp, gerektiğinde suyunu eeksiltemezlermi? cahil olmakta ne kötü bir şey. sanki dünyanın en akıllısı benmişim gibi hala rakamlarla boğuşuyorum. bide MACD, diyorlar o ne ise.. bide, bide, daha bir sürü bide varda öğreneyim diyene kadar ömrü tamamlarız herhalde
Sayın bedo aşı uygulaması gecikmesi ve olası pandemiye cok etki edememesi..tek hikaye bu kaldı..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sacma sapan komik işler. Bunlara bakıp istikrarlı para kazanan bir kişi çıksın dişimi kıracağım.
Zaten görüyoruz paçavra oldu analizler de yapanlar da dipte daha dip tepede daha tepe diyorlardı, son çıkışta da alayı shortta kaldı al sana teknik analiz.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dolar
haftalık
rsi 87.5 oldu dediğimde
olsun dolar 15 olacak diyorlardı.
alın size 15
https://i.hizliresim.com/3RV9q2.png
Cok iyi tespit..qnbfb hissesine bakınız.. süren sürdü yukarı..
Ne temel ne teknikle.aynisni kalkınma da yaptılar..daha somra finans filo da burda çoğu kişi tanık olmadı bu hareketlere varsa yoksa ederi ney sorusu sorarlar..
Olay Katarlılar adına pürüzsüzSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynı şey yükselecek diyenler için de geçerli,aslında bir trend var
yükselişteyse kısaca adamlar maldaysa tobosu da flaması da
tutuyor,buna karşılık destek kırılıyor yükselen takoz kırılıyor vs.ama
beklendiği gibi olmuyor,sadece tuzak olarak kalıyor,
trend düşüş yönüne döndüğünde de
düşecek diyenlerin analizleri tutacak kırılması gereken takoz kırılacak
ikili tepe obo vs...
Çok basit, bunların burada yazdıklarını kodladım sistem yaptım backtestte en iyisi 2 senede batıyor. Rsi 80 diye sat da bir gör bakalım dünya kaç bucak.
Zaten samimiyetle inanıp bunları yazanlar kendileri de dönem dönem batıyor.
Ya madem batıyoruz bari başka bir şey deneyelim diyen henüz başlıkta çıkmadı dört gözle beklemedeyiz:) SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam aman bak aman..rsi en b*ktan indikatör dür ve çok yanlış bakılır.. özellikle değerlere ve uyumsuzluklar adı altında beklentilerde genelde hüsran..
Rsi puanına özetle o zaman ki haber ne ise onun yarattığı işlem hacmi standart sapma ve oluşturduğu fiyat yüksekliği ile bakmalı..yani rsi hisse hikayesi o anlık ne ise ona şekil veremeyen ve yanıltan bir indikatör dür özellikle boğa piyasasında..ve sert ayı piyasasında..
Burda anlamayan adamlar yazıyor işte uyumsuzluklar vs diyeSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence çok yanlış düşünüyorsunSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Finansal enstrümanlar tahmin edilemez. Tek yönlü ( dolar uçacak- düşecek borsa uçacak- düşecek) tüm yazılar saçmalık, yazanların da alayı şarlatandır bana göre. Hiç bir enstrumanda tek yönlü olunmaz, komik yani. Trend yönünde işlem her zaman avantajlidir haklısınız.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tam olarak öyle değil abi.. bugün bunun dip notu paylaşıldı.. neymiş tepede tobo aranmazmış..
İyi de ben 15 dakikalık grafikte yatay piyasa da V formasyonu ve tobo .. aşılamazsa ikili tepe gösterdim..sadece bu net görülen 3 formasyon peki ne demek ...
1 aşağı yönlü ama tam oluşmamış diger ikisi tam oluşmu.sonuc stop koyar girersin..ya da pişmesini bekler girerein..
Bur da görüyorum ciddi anlamda indikatör okumayı bile formasyonlara göre strateji belirleyemeyen adamalr var ve kazandığını iddia ediyor ve hatta kazandık diyorlar her iki yöne..
108 den beridir mal tutan ben formasyon trend ve sistem ekmeği yedim..
Yanlış düşünüyorsunuz...
Adam burda uyumsuzluk deyip yorum beceremiyor...
Sonra teknik bir işe yaramıyor deniliyor...
İyi de o adak bilmiyorSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzun vade analiz yapan da mı şarlatan hocam mesela deniz kiraz şarlatan mı ya da sindomad fuzzy falan verge falanSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
makara yapmış gibi olayayımda gerçekten hiç anlamadığımdan dolayı mantığını anlamak için bi göz gezdireyim demiştim. doğruyu söylemek gerekirse öğrenip istifade etmek gibi bir niyetim hiç olmadı. çünkü yıllarca bu rakamlar üzerine verdiğim emeği bi dakkada çöpe atmayı hiç düşünmedim. ha bide üssel ortalama deniyor. neymiş diye google baktım zamanında bir oyuncunun kendi anlayışına göre tesbit ettiği bir yöntem olduğunu anladım.
indikatörlerde sorun
sampling peryot olması.
peryotsuz bir indikatör yaparsanız belki farklı olur.
yıllardır bunu düşünürüm.bazı çalışmalarım oldu ,ama tam formülünü bulamadım..
sinyaller peryotlarla sınırlı.
14 peryotta uyumsuzluk veren bir indikatör 20 veya 25 peyotta vermiyor.yada 40
bu yüzden yanılgılar oluşuyor.
Teknik işe yaramıyor demiyorum, indikator dediğin fiyat ve en babası fiyat + hacim in fonksiyonudur. Bunlari istediğin kadar kurcala bi b.k çıkmaz diyorum. Uyumsuzluk yazıyordu mesela sn. Koc, 123 binde. Al sana uyumsuzluk 30 bin aldı üstüne.
Lineer, tek indikator veya onu kesince al bunu deyince ver tarzı analizler kaybetmeye mahkumdur diyorum.
Eger kantitatif bir sisteminiz varsa yazın, kodlaması benden, bakalım kaç senede batacak?
Bu şekilde teknik analiz yapacağına ver palaya iban dan gonder kafan rahat etsin diyorum.
Siz başka şey yapıyorsunuz veya başka türlü kullanıyorsanız bilemem. Ben sadece fiyat, hacim ve bollinher ile 1 dakikalikta senede 70 bin puan alırım istikrarlı olarak 10 sene diyorum, bakalım alabilecek miyim:)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aklında olsun algo ya kafa yoran bir insam olarak diyorum algotrade bos iş ama hic bir algomda ne momentum ne de rsi olmadı...ve fena degiller ama.islemleri manuel yaparım uyarım ruhsuszum..zaten rsi ile başladı isen o iş bitmiş..bar içinde günlük barda mesela aldırmayan sistem çöptür..
Algo işi robot işi net anlamda boş iş onun yerine kendi sistemini kur swing trade et pişmesini ve olgunlaşmasını bekle backtestini yap bekle..en iyisi budurSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.