Artan

203,50 10 18:10
2,75 10 18:10
14,74 10 18:10
8,80 10 18:10
2.321,00 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

5,13 -10 18:10
8,67 -9.97 18:10
108,90 -9.55 18:10
3,64 -7.38 18:10
134,40 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.062.594.753,00 18:10
7.179.216.574,00 18:10
6.524.217.020,05 18:10
6.316.388.859,62 18:10
5.581.825.986,86 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8001 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XXIX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Sacma sapan komik işler. Bunlara bakıp istikrarlı para kazanan bir kişi çıksın dişimi kıracağım.

Zaten görüyoruz paçavra oldu analizler de yapanlar da dipte daha dip tepede daha tepe diyorlardı, son çıkışta da alayı shortta kaldı al sana teknik analiz.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ne bileyim merak ettim işte. çünkü ustasıda çırağıda aynı şeyi anlatıyor. vardır elbette bir kerameti diye düşünmüştüm
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

2. Çok basit, bunların burada yazdıklarını kodladım sistem yaptım backtestte en iyisi 2 senede batıyor. Rsi 80 diye sat da bir gör bakalım dünya kaç bucak.

Zaten samimiyetle inanıp bunları yazanlar kendileri de dönem dönem batıyor.

Ya madem batıyoruz bari başka bir şey deneyelim diyen henüz başlıkta çıkmadı dört gözle beklemedeyiz
     Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    ne bileyim merak ettim işte. çünkü ustasıda çırağıda aynı şeyi anlatıyor. vardır elbette bir kerameti diye düşünmüştüm

Çok basit, bunların burada yazdıklarını kodladım sistem yaptım backtestte en iyisi 2 senede batıyor. Rsi 80 diye sat da bir gör bakalım dünya kaç bucak.

Ya madem batıyoruz bari başka bir şey deneyelim diyen henüz başlıkta çıkmadı dört gözle beklemedeyiz

makara yapmış gibi olayayımda gerçekten hiç anlamadığımdan dolayı mantığını anlamak için bi göz gezdireyim demiştim. doğruyu söylemek gerekirse öğrenip istifade etmek gibi bir niyetim hiç olmadı. çünkü yıllarca bu rakamlar üzerine verdiğim emeği bi dakkada çöpe atmayı hiç düşünmedim. ha bide üssel ortalama deniyor. neymiş diye google baktım zamanında bir oyuncunun kendi anlayışına göre tesbit ettiği bir yöntem olduğunu anladım.
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

4. Aklında olsun algo ya kafa yoran bir insam olarak diyorum algotrade bos iş ama hic bir algomda ne momentum ne de rsi olmadı...ve fena degiller ama.islemleri manuel yaparım uyarım ruhsuszum..zaten rsi ile başladı isen o iş bitmiş..bar içinde günlük barda mesela aldırmayan sistem çöptür..
    Algo işi robot işi net anlamda boş iş onun yerine kendi sistemini kur swing trade et pişmesini ve olgunlaşmasını bekle backtestini yap bekle..en iyisi budur
    Çok basit, bunların burada yazdıklarını kodladım sistem yaptım backtestte en iyisi 2 senede batıyor. Rsi 80 diye sat da bir gör bakalım dünya kaç bucak.

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •