Sayfa 739/1001 İlkİlk ... 239639689729737738739740741749789839 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,905 - 5,912 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. Sayın bedo aşı uygulaması gecikmesi ve olası pandemiye cok etki edememesi..tek hikaye bu kaldı..
     Alıntı Originally Posted by bedo Yazıyı Oku
    düzeltme için abd deki olaylar tam sırasıydı ...... adamlar sallamadı bile.... bilemiyorum bu düzeltme için nasıl olay çıkar karşımıza..
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Sacma sapan komik işler. Bunlara bakıp istikrarlı para kazanan bir kişi çıksın dişimi kıracağım.

Zaten görüyoruz paçavra oldu analizler de yapanlar da dipte daha dip tepede daha tepe diyorlardı, son çıkışta da alayı shortta kaldı al sana teknik analiz.
     Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    bu RSI ne oluyor bir türlü anlayamadım. soracağım soramıyorumda arabanın hararet göstergesi gibi bir şeyi? ee.. gerektiğinde suyunu tamalayıp, gerektiğinde suyunu eeksiltemezlermi? cahil olmakta ne kötü bir şey. sanki dünyanın en akıllısı benmişim gibi hala rakamlarla boğuşuyorum. bide MACD, diyorlar o ne ise.. bide, bide, daha bir sürü bide varda öğreneyim diyene kadar ömrü tamamlarız herhalde
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Sacma sapan komik işler. Bunlara bakıp istikrarlı para kazanan bir kişi çıksın dişimi kıracağım.

Zaten görüyoruz paçavra oldu analizler de yapanlar da dipte daha dip tepede daha tepe diyorlardı, son çıkışta da alayı shortta kaldı al sana teknik analiz.

ne bileyim merak ettim işte. çünkü ustasıda çırağıda aynı şeyi anlatıyor. vardır elbette bir kerameti diye düşünmüştüm
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

dolar

haftalık
    rsi 87.5 oldu dediğimde
    olsun dolar 15 olacak diyorlardı.
    alın size 15

5. Cok iyi tespit..qnbfb hissesine bakınız.. süren sürdü yukarı..
    Ne temel ne teknikle.aynisni kalkınma da yaptılar..daha somra finans filo da burda çoğu kişi tanık olmadı bu hareketlere varsa yoksa ederi ney sorusu sorarlar..
    Olay Katarlılar adına pürüzsüz
     Alıntı Originally Posted by halis Yazıyı Oku
    emlak gyo tavan yapan her seyi yapar veya bist30 hisselerini satani aliyor adamlar yabanciis suymus buymus fark etmiyor o kadar parayida borsaya bosuna sokmamistir bu katarlilar daha yukselmeyen cok bist 30 hissesi var buda gidecek yolun cok oldugu anlamina gelir...gecen ay hisse vadelilerde ve endekste hsbc ve hisse vadelilerde zarar yazdirdilar..katarlilar ne grafige bakiyo ne destekmis kostekmis diyo nede dow dax bakiyo 10 yilda bi gelen ralliyi sonuna kadar milim kalana kadar devam ettirir bunlar..

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Sacma sapan komik işler. Bunlara bakıp istikrarlı para kazanan bir kişi çıksın dişimi kıracağım.

Aynı şey yükselecek diyenler için de geçerli,aslında bir trend var
    yükselişteyse kısaca adamlar maldaysa tobosu da flaması da
    tutuyor,buna karşılık destek kırılıyor yükselen takoz kırılıyor vs.ama
    beklendiği gibi olmuyor,sadece tuzak olarak kalıyor,
    trend düşüş yönüne döndüğünde de
    düşecek diyenlerin analizleri tutacak kırılması gereken takoz kırılacak
    ikili tepe obo vs...
    Yatırım tavsiyesi değildir...

7. Çok basit, bunların burada yazdıklarını kodladım sistem yaptım backtestte en iyisi 2 senede batıyor. Rsi 80 diye sat da bir gör bakalım dünya kaç bucak.

Zaten samimiyetle inanıp bunları yazanlar kendileri de dönem dönem batıyor.

Ya madem batıyoruz bari başka bir şey deneyelim diyen henüz başlıkta çıkmadı dört gözle beklemedeyiz
    ne bileyim merak ettim işte. çünkü ustasıda çırağıda aynı şeyi anlatıyor. vardır elbette bir kerameti diye düşünmüştüm

8. Hocam aman bak aman..rsi en b*ktan indikatör dür ve çok yanlış bakılır.. özellikle değerlere ve uyumsuzluklar adı altında beklentilerde genelde hüsran..
    Rsi puanına özetle o zaman ki haber ne ise onun yarattığı işlem hacmi standart sapma ve oluşturduğu fiyat yüksekliği ile bakmalı..yani rsi hisse hikayesi o anlık ne ise ona şekil veremeyen ve yanıltan bir indikatör dür özellikle boğa piyasasında..ve sert ayı piyasasında..
    Burda anlamayan adamlar yazıyor işte uyumsuzluklar vs diye
    bu RSI ne oluyor bir türlü anlayamadım. soracağım soramıyorumda arabanın hararet göstergesi gibi bir şeyi? ee.. gerektiğinde suyunu tamalayıp, gerektiğinde suyunu eeksiltemezlermi? cahil olmakta ne kötü bir şey. sanki dünyanın en akıllısı benmişim gibi hala rakamlarla boğuşuyorum. bide MACD, diyorlar o ne ise.. bide, bide, daha bir sürü bide varda öğreneyim diyene kadar ömrü tamamlarız herhalde

Sayfa 739/1001 İlkİlk ... 239639689729737738739740741749789839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •