Sayfa 737/1001 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,889 - 5,896 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. vakıf, halk, halka açık değilse de ziraat.. bunlar sürpriz yumurta, içinden ne çıkacak son yıllarda kımlere ne kadar peşkeş kredi verildi hangi batığa ne karşılık ayrıldı belli değil... halkın başında ayrıca dava problemi de var... özeller daha ihtiyatlı gidiyor, en azından gerçek batıklara karşılık ayırıyorlar... o yüzden halkla vakıfın kısa vadede özellerin performansını yakalamaları zor gibi duruyor...

garantisi, akbankı, yapı kredisi vs vs daha 1 pd/dd bile göremediler... oralara bir gelsinler hele, bunlara da çok ucuz kaldı diye dönüp giren olur elbet...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

2.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Endeksin bu seviyesinde Thy , halk ve vakıf alçak sürünmede...

THY oyuna en son girecek kanımca...

Halk ve vakıf yakındır...

3.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku

VAKBN günlük grafik...

Herkes VAKBN gidecek diyor, iyi de ne zaman ???

Hıh işte o zaman epey bir yaklaşmış görünüyor...
    2017 yılına kadar, 1 Vakbn + 1 İsctr = 1 Halkb idi, nereden nereye.
    Bazen yıllarca bekletirler sis kalkana kadar, kendilerini acıtmayan, şirkete zaman kazandıran fiyatlarda. Vakti geldi mi kuş olur uçar gider iki, üç ay'da. Öyle kısa sürede kapatır ki eksiğini, son yüzde ellisinde tek bir canlı kalmaz üzerinde, sürücüsünden başka. Madem kimse kalmadı, bir yüzde elli de köpüğü için yapayım da keyfim yerine gelsin der ve onu da yapar, hatta daha fazlasını.
    Yeter ki vakit tamam olsun.!

Esen kalın

4.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    THY oyuna en son girecek kanımca...

Halk ve vakıf yakındır...
    Hulku sürek mi oyuna, çok geride kaldı yarın bi omuz atayım mı ona
    Hamdım Piştim Yandım

pandemideki dususte kasayi iyi doldurmuslar istedikleri rakamlar gelmedende satisa falan gecmez bunlar sirayla x30 hisselerini tavan yapiyorlar sonra donup biraz duzelince tekrar aliyorlar..yan hisselerdeki fiyatlar asiri pahali gun ici dusenlere bakiyorum cok sinirli dusmede dusmuyorlar millette iyi para varmis alan satmiyor speklerde donup tekrar alip biraz daha yukari gidiyor..dun hisselere baktim yan tahtalara alacak hisse bulamadim hepsi asiri pahali millet korkusuzca aliyo satiyo

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hulku sürek mi oyuna, çok geride kaldı yarın bi omuz atayım mı ona

Hulk sürülmüş gibi zaten oyuna, 6,60' a kadar önü açık...

Ama illa ben de bir omuz atacam dersen bi 100 kontrat şortlayabilirsin...

7. bugün 17 bin kontratlık pozisyon artışı olmuş, 4 günde 67 bin oldu artış, seyis üstadın dediği gibi masadaki pot hızla büyüyor

bu arada hisse vadelilerde dönen hacim, endeks vadelinin üstünde, bugün özellikle ekgyo tahtasında büyük hacim dönmüş ve 670 bin kontrat poz açılmış, 67 milyon lota karşılık gelen.. endeks vadeliler toplamında açık pozisyon değişimi : 529 mn TL, yani endeks vadelilerdeki APD'nin 3 katı kadar.. oyun büyüyor, tabela yükseliyor, şu an için tipik bir ocak yükselişi.. ama vites yukarı atabilir her an

8.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Hulk sürülmüş gibi zaten oyuna, 6,60' a kadar önü açık...

Ama illa ben de bir omuz atacam dersen bi 100 kontrat şortlayabilirsin...
    Hisse asla şortlamam, yarımkebce alırım spottan yatarım malak gibi,
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 737/1001 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •