Her gün çift yevmiye giderken bugün birazını iade edeceğiz gibi duruyor.
Printable View
Her gün çift yevmiye giderken bugün birazını iade edeceğiz gibi duruyor.
Hocam zaten ortamlarda orta okul mezunu olduğumu üzerine basarak söylüyorum ki hayatının en verimli yılları okul kampüsünde geçmiş insanlar biraz ders alsın aramızdaki farkı görünce ;) yoksa fen lisesi sınavlarında tr 12. Si Olup okumamış birisiyim :) asla saklamam yani keza b2 seviyesi ingilizcem bile var ;) bizim insanımız hayata, siyasete herşeye at gözlüğü bakar , iş işten geçince de sisteme, iktidara ,başkalarına suçu atar.
Yatırım işi de gerçekten 6. His midir nedir bir şekilde karşıma bir kağıt veya yatırım şekli çıkıyor alıp geçiyorum bir bakıyorum ciddi artmış..şans o kısım sanki.hayatta sadece aşk kısmında kaybettiğim doğrudur :))) hanım bile bırakıp gitti.gerçi boşandıktan 2 ay sonra çok pişmanım diyerek evime çiçekler yemekler vs yolluyordu ama kabul etmem tabi ki ;))
Bu son anlattığiniz beni üzdü gerçekten zira bu yaşta anladığım iyi bir aile hayatınızın olması pek çok paradan vs daha iyi , umarım şansınız döner .
Bu konuda .
Sizden bir şey rica ediyorum ASELSAN benzeri bir fikriniz olursa özelden veya genel burada paylaşmanız nasıl uygun görürseniz.
Ayrıca okumamaniz kendi kararınız mı yoksa bir zorunluluk mu oldu bilemiyorum ama ülke adına şanssızlık zira her alanı acayip hırslı okumuş cahiller doldurup milleti mavh ediyorlar. Cumhuriyet bu yetenekleri yakalayip yetistirmeli idi sen okumalısın diye ailenin bile önüne geçmeli .
Maalesef ben de yanlış yonlendirildim ve aslında hiç yönlendirme olmadı babam rahmetli olmadan itiraf gibi konuştu benim hiç katkım yok sende ne yaptiysan kendin yaptın diye .
Oluyor yapacak bir şey yok şimdi bir prof arkadaşım var bir yerel TV de haftalık tarih programı yapıyor, tarihçi, asker arkadaşım o da aileden sıfır ile Ürdün de master , Chicago üniversitesi nde doktora yaptı .Aile sadece bir kap yemek koyduysa önüne odur.
Tabii sizin neden nedir bilmiyorum ..
Sağolun ben de şişe cami sordum bizim uzmana bana abi şimdi iyi görünmüyor dedi 3 ay önce .Ama haklisiniz tek sorun çok ağır olması ben de işler açılırsa Arçelik için iyi görüyorum zira Whirlpool da onun bünyesine geçti ama şu an çok iyi değil bakalım ne kadar böyle gider.(YTD)
Geçen yıl bana bir tane dümbük kadin atamislardi ,ona Tekfen 37-40 arasında iken geçen mayıs gibi dedim ki bunun fiyatı yanlış görünüyor.Bana bir sürü hikaye anlattı iki kız kardeş varmış sahipleri şöyle böyle , beni vaz geçirdi.
37 den bu ortamda 150 ye gitti şimdi 110 larda falan.
Nasip değil dediysem de tırnaklarımı yedirdi.
Selamlar .
Ne altın, ne Euro, ne BİST Son 10 yılda konut yüzde 2000, kirası yüzde 1350 arttı.
Dünya Gazetesi
Türkiye OECD de Reel olarak yüzde 75 kazandırmış. Yunanişstan da yüzde 49 kazandırmış.
bu kanal İstanbullu 5 sene içinde yapacaklarını düşünüyorum :)
yine yap-işlet şeklinde olur, iran savaşından sonra bu inancım 2 kat arttı :ok:
bu projeden en çok payı BOBET alır diye tahmin ediyorum :)
2 yılldır biri BOBET i bezdire bezdire topluyor :)
ne zaman gider bilemem 18-19 arası ben denk getirirsem az az alım yapıyorum :)
dibe vurmuş bana göre kelepir hisse denk gelirse alıp unutuyorum :)
borsada ciddi risk var, ne olacağını bilmek imkansız, o yüzden %5 bilemedin %10 nakit kaydırmak lazım :)
tüm parasını borsaya sokan ya çok cahil ya çok aç gözlü ya parayı batırmak için dünyaya gelmiş kerizdir :oleyo:
altın-Euro-dolar-PPF-az hisse :ok:
ytd diyede yazayım :)
Kimsenin çok dikkat etmediği bir husus var kanal İstanbul için iki kanal var biri hep konuşuluyor diğeri sarostan marmara denizine iniyor.Bu kanal da olmalı o zaman ama ustaca gizleniyor .Bu durum nasıl olacak bilmiyorum.
.....
Bütün parasını tekstil den kazanmış olan bütün parasını tekstile sokabilir , bütün parasını yemek işinden kazanan oraya bütün parası + borçla girer
dışardan para getiren her zaman daha az cesur olur , her iş batabilir aslında dünya tamamen kaygan bir zemindir , bu nedenle ben insanlara paralarını nereye yatırmak isterlerse oraya yatirsinlar derim . Sonuçta kaybetmeyi göze almak üzere.
En iyisini herkes kendi bilir ...
.....
Türkiye'nin F-35 e geri alınması için görüşme başlamış neden acaba kendi uçağını yapmasın diye mi yoksa verdikleri uçakların rotalarını kendileri belirlemek için mi ?
Tabii biz de hemen bizim değerimiz nihayet anlaşıldı felan deyip dalalim ...
Hatta peşin odedigimizin üzerine biraz daha peşinat verelim ki garanti olsun .
Sarı gacı kritik yol ayrımında kötü yolumu yoksa güzel yolumu tercih edecek. Ben güzel yoldan tarafım.
Bugün akülü tekerlekli sandalyenin bakımını yaptırdım engelli kaldırım girişlerine hep araç park etmiş polise resmini verdim yazmadı cezayı. Bende bundan sonra karar aldım engelli girişine park edenlerin aynasını sileceğini kuıacağım. Bu sıcakta kaldırımdan inecek yer bulamadım. Akü biterse yolda kalırım geri dönersem.
https://resmim.net/cdn/2025/06/27/TuIxwc.jpg
Tamam da neyi işletecekler, Möntrö boğazlar sözleşmesi olduğu müddetçe kimseyi oradan ücretli geçmeye zorlayamazsınız, Möntrönün savaş harici diğer maddeleri ıvır zıvırdır yani boğazlar ticari gemiler için yol geçen hanıdır.
dolar hariç topiğimizde herşey konuşuluyor, hissedende bahsedildiğine göre bende ADESE mi öne süreyim, tabii al sat filan demedik ama imzamız olarak kayda geçti
Bu arada akaryakıt indirimleri başladı diye sevinmeyin.
Yarından geçerli
Motorinde 1.14 zamcik bekleniyor.
Bugün attığı KAP bir bölümü
Kat karşılığı inşaat sözleşmesi; Zermeram Projesi'nin 2. ve 3. etaplarının yanı sıra Arasta AVM'nin inşaatını da kapsayan stratejik bir adımdır. Bu sözleşme kapsamında gerçekleştirilecek kat karşılığı proje neticesinde Şirketimiz için yaklaşık100 MILYON USD tutarında bir gelir öngörülmektedir. Adese Gayrimenkul Yatırım'ın %65'lik, Loras Holding'in ise %35'lik pay sahibi olduğu projenin yaratacağı ekonomik değer ve gelir potansiyeli hem bölgeye canlılık kazandıracak hem de Şirketimizi sektördeki en güçlü markalardan biri hâline getirecektir.
Yine yanlış başlığa girmişim. Adese başlığına denk gelmişim iyi mi?
KGM Son Uyarı: 𝗖𝗲𝘇𝗮𝗹𝗮𝗿 26 Haziran'da uygulanacak! 𝗞 𝘂𝗿𝗮𝗹ı𝗺ı𝘇, 𝘇𝗮𝗺𝗮𝗻ı𝗻𝗱𝗮 ödemediğiniz bir 𝗲𝗹𝗲𝗸𝘁𝗿𝗼𝗻𝗶𝗸 𝗴𝗲ç𝗶ş ücretinizin olmasıdır. 𝟮𝟰 saat 𝗶ç𝗶𝗻𝗱𝗲 𝘇𝗮𝗺𝗮𝗻ı𝗻𝗱𝗮 ö𝗱𝗲𝗺𝗲 yapmazsanız. P 𝗮𝗿𝗮 𝗰𝗲𝘇𝗮𝘀ı𝗻𝗮 ç𝗮𝗿𝗽𝘁ı𝗿ı𝗹ı𝗿𝘀ı𝗻ı𝘇 ve araç kaydınız askıya alınır. Şimdi Öde: https://resna.vip/tr?OaB=Ur4Pp1?CvL=Of5Ta3656
Birde link göndermişler. Ne kadar iyi niyetli dolandırıcılar ayrıca çok çalışkanlar
Adana da özel halk otobüsünde kadın yolcunun uygunsuz görüntüsünü cep telefonuyla çektiği öne sürülen şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Öte yandan, şüphelinin emekli hakim olduğu öğrenildi.
https://haber.mynet.com/adana-da-oto...i-110107217085
Bugün o o iftiralar atılıyor yalanlar söyleniyor. Ben kaza geçirmeden önce KBB de bir dil tümörü ameliyatına girdim. (Cerrahi alet vida plak temini kapsamında). O kadar büyük bir dil çene ve taaa göğüs kafesine kadar kesilen çıkartılan kemikler. 8 saatten fazla sürdü ameliyat. Böyle bir ceza için ne yapmış olabilir. Hala iftiralar atan o malum kişiler de o sonu yaşarsa belki içim soğur.
https://resmim.net/cdn/2025/06/28/ThHfNZ.jpg
Yalan haber, adam ıraklı falan değil Tavşanlılı yani benim memleketlim ve kitaplar çalındığı için o video çekildi, dikkat ederseniz kapı alt camını kırıp kapıyı açmışlar.
https://www.sondakika.com/politika/h...-gun-18797403/
CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nın iptali davası öncesi konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, ''Örgüt 2-3 gün tepki gösterir, sonra her şey yoluna girer'' diyerek süreci önemsiz gördüğünü belirtti. Ayrıca, Ekrem İmamoğlu için düzenlenen mitingleri de doğru bulmadığını ifade eden Kılıçdaroğlu, ''Bu konu hukukla ilgilidir, mitinglere gerek yok'' dedi.
Yemin ediyorum AKP eşbaşkanı bu.
2014 yılında bu herif Eskişehir e gidiyor hesapta Yılmaz Hocaya CB adayı ol diyecek , demiyor ve dönüp ertesi gün Ekmek için Ekmeleddin I buluyor bu ne zaman oluyor 11 yıl önce .
Bunu bir kişi sorgulamiyor neden bu adamı buldun, nereden buldun diye 9 yıl daha geçiyor kendisi aday olacam diye tutturuyor, kifayetsiz olduğundan eko ile Mansur u da sahneye alıyor , CeHape li millet ne diyor , " dede senden razıyız " bizzat da duyduğum kişiler var.
Nasıl oluyorsa şimdi ayiliyor milllet..Güler misin ağlar mısın , hayır sadece kızarsın .Ne kendinden ne bulup getirdiklerinden bir hayır gelirse , ben de hiç bir şey bilmiyorum..
.....
Burada herşeyi çok bilen bir forum uyesi geçen hafta evvel ki hafta Habertürk Can grubuna geçince "way yandaş oldu Habertürk" diye yazıyor burada
Hâlbuki Kılıçdaroğlu nun aday olduğu 2 yıl önceki seçimde , Habertürk bir parayla tutulmuş Rize li kadin çıkarıyor ekrana bu hanım " kilişşdara vereceğuuum oyimi " diyerek, 3 gün milletle dalga geçen yayın yapıyorlar, Habertürk de ne diyor o zaman bak Karadeniz bile CHP oldu , diyerek , bu yayinla tam tas-sak geçiyor .
Kime anlayana , hâlbuki sorsan adama önceden çok tarafsızmis da cart curt , Fatih Altaylı'nın bile yüzde 20 derişimli muhalefetine dayanamayıp postaladiklarini da unutmalari daha da fecaat.
Neyse umarım Kilişşdar gelir de herkes dedesini ziyaret eder ..Herkes razı olsun dededen..
Aslında Kilişşdaroğlu hiç yalan söylemiyor çok dürüst adam ne diyor ,
Ekmek için Ekmeleddin diyor, yani milleti ekiyorum diyor ,millet ne anlıyor , fırından bedafaya ekmek yiyecüz nahhsil bir anlayış problemi :kahkah:
Gazeteci İrfan Değirmenci’yi göz altına almışlar.
https://gazeteoksijen.com/turkiye/ak...ak-olur-245282
Ak Parti’nin YSK Kontenjan Temsilcisi Recep Özel, CHP 38. Olağan Kurultayı davasına ilişkin olarak, "YSK’nın verdiği kararı asliye ceza mahkemesi ya da ağır ceza mahkemesi bozamaz. Bozmamalı. Böyle bir şey olamaz. Bütün sistem allak bullak olur eğer mahkeme bu kararı bozarsa. Çok çok yanlış olur" ifadelerini kullandı.