Sayfa 737/885 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon
Arama sonucu : 7078 madde; 5,889 - 5,896 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    bu kanal İstanbullu 5 sene içinde yapacaklarını düşünüyorum
    yine yap-işlet şeklinde olur, iran savaşından sonra bu inancım 2 kat arttı
    bu projeden en çok payı BOBET alır diye tahmin ediyorum
    2 yılldır biri BOBET i bezdire bezdire topluyor
    ne zaman gider bilemem 18-19 arası ben denk getirirsem az az alım yapıyorum
    dibe vurmuş bana göre kelepir hisse denk gelirse alıp unutuyorum
    borsada ciddi risk var, ne olacağını bilmek imkansız, o yüzden %5 bilemedin %10 nakit kaydırmak lazım
    tüm parasını borsaya sokan ya çok cahil ya çok aç gözlü ya parayı batırmak için dünyaya gelmiş kerizdir
    altın-Euro-dolar-PPF-az hisse
    ytd diyede yazayım
    Kimsenin çok dikkat etmediği bir husus var kanal İstanbul için iki kanal var biri hep konuşuluyor diğeri sarostan marmara denizine iniyor.Bu kanal da olmalı o zaman ama ustaca gizleniyor .Bu durum nasıl olacak bilmiyorum.

.....

Bütün parasını tekstil den kazanmış olan bütün parasını tekstile sokabilir , bütün parasını yemek işinden kazanan oraya bütün parası + borçla girer
    dışardan para getiren her zaman daha az cesur olur , her iş batabilir aslında dünya tamamen kaygan bir zemindir , bu nedenle ben insanlara paralarını nereye yatırmak isterlerse oraya yatirsinlar derim . Sonuçta kaybetmeyi göze almak üzere.

En iyisini herkes kendi bilir ...

.....

Türkiye'nin F-35 e geri alınması için görüşme başlamış neden acaba kendi uçağını yapmasın diye mi yoksa verdikleri uçakların rotalarını kendileri belirlemek için mi ?

Tabii biz de hemen bizim değerimiz nihayet anlaşıldı felan deyip dalalim ...
    Hatta peşin odedigimizin üzerine biraz daha peşinat verelim ki garanti olsun .

2. Sarı gacı kritik yol ayrımında kötü yolumu yoksa güzel yolumu tercih edecek. Ben güzel yoldan tarafım.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Sarı gacı kritik yol ayrımında kötü yolumu yoksa güzel yolumu tercih edecek. Ben güzel yoldan tarafım.
    Euro’nun (Camdaki kız) kafasını eskiden hep cama kıstırıyorlardı. Cemil-İffet styl.
    Şimdi yapsınlar da göreyim. Yardırdı gidiyor.

4. Bugün akülü tekerlekli sandalyenin bakımını yaptırdım engelli kaldırım girişlerine hep araç park etmiş polise resmini verdim yazmadı cezayı. Bende bundan sonra karar aldım engelli girişine park edenlerin aynasını sileceğini kuıacağım. Bu sıcakta kaldırımdan inecek yer bulamadım. Akü biterse yolda kalırım geri dönersem.

Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    bu kanal İstanbullu 5 sene içinde yapacaklarını düşünüyorum
    yine yap-işlet şeklinde olur, iran savaşından sonra bu inancım 2 kat arttı

Tamam da neyi işletecekler, Möntrö boğazlar sözleşmesi olduğu müddetçe kimseyi oradan ücretli geçmeye zorlayamazsınız, Möntrönün savaş harici diğer maddeleri ıvır zıvırdır yani boğazlar ticari gemiler için yol geçen hanıdır.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,567
    dolar hariç topiğimizde herşey konuşuluyor, hissedende bahsedildiğine göre bende ADESE mi öne süreyim, tabii al sat filan demedik ama imzamız olarak kayda geçti

7.  Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    dolar hariç topiğimizde herşey konuşuluyor, hissedende bahsedildiğine göre bende ADESE mi öne süreyim, tabii al sat filan demedik ama imzamız olarak kayda geçti
    neden adese ?

8. Bu arada akaryakıt indirimleri başladı diye sevinmeyin.
    Yarından geçerli
    Motorinde 1.14 zamcik bekleniyor.

Sayfa 737/885 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •