Sayfa 739/749 İlkİlk ... 239639689729737738739740741 ... SonSon
Arama sonucu : 5987 madde; 5,905 - 5,912 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Yine yanlış başlığa girmişim. Adese başlığına denk gelmişim iyi mi?
    Muz fiyatlarından daha iyi değil mi.

2.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Ucuz kalmıştı.
    Ednan içeri bi ziyaret etti.Etkisi oldu mu bilmem?
    Abi viob da aktrol adamı ciddiye almazsan sevinirim ben muhatap olmuyorum onunla.

3.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    KGM Son Uyarı: 𝗖𝗲𝘇𝗮𝗹𝗮𝗿 26 Haziran'da uygulanacak! 𝗞 𝘂𝗿𝗮𝗹ı𝗺ı𝘇, 𝘇𝗮𝗺𝗮𝗻ı𝗻𝗱𝗮 ödemediğiniz bir 𝗲𝗹𝗲𝗸𝘁𝗿𝗼𝗻𝗶𝗸 𝗴𝗲ç𝗶ş ücretinizin olmasıdır. 𝟮𝟰 saat 𝗶ç𝗶𝗻𝗱𝗲 𝘇𝗮𝗺𝗮𝗻ı𝗻𝗱𝗮 ö𝗱𝗲𝗺𝗲 yapmazsanız. P 𝗮𝗿𝗮 𝗰𝗲𝘇𝗮𝘀ı𝗻𝗮 ç𝗮𝗿𝗽𝘁ı𝗿ı𝗹ı𝗿𝘀ı𝗻ı𝘇 ve araç kaydınız askıya alınır. Şimdi Öde: https://resna.vip/tr?OaB=Ur4Pp1?CvL=Of5Ta3656
    Birde link göndermişler. Ne kadar iyi niyetli dolandırıcılar ayrıca çok çalışkanlar
    Linke tıkladim açılan sayfaya uyduruk bir telefon numarası yazdım 73.13 lira borcum çıktı hemen ode butonu var ona basmadim

Sayfayı çok güzel yapmışlar on numara beş yıldız aynı karayolları

4.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Linke tıkladim açılan sayfaya uyduruk bir telefon numarası yazdım 73.13 lira borcum çıktı hemen ode butonu var ona basmadim

Sayfayı çok güzel yapmışlar on numara beş yıldız aynı karayolları
    Borç fazla çıkmıyor millet aman ödeyim desin kart bilgilerini ele geçireyim düşüncesi. Çalışkan ve vicdanlı dolandırıcılar.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi viob da aktrol adamı ciddiye almazsan sevinirim ben muhatap olmuyorum onunla.

Dikkat ederim Sayın Ayasofya.

6.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Dikkat ederim Sayın Ayasofya.
    Sizi az çok buradan tanıyorum. Onu muhatap aldığınız da kendini adam zannediyor. Bunlar yalak yandaşı yalakda bişi kalmayınca sesleri kısılır.

7. Bugün o o iftiralar atılıyor yalanlar söyleniyor. Ben kaza geçirmeden önce KBB de bir dil tümörü ameliyatına girdim. (Cerrahi alet vida plak temini kapsamında). O kadar büyük bir dil çene ve taaa göğüs kafesine kadar kesilen çıkartılan kemikler. 8 saatten fazla sürdü ameliyat. Böyle bir ceza için ne yapmış olabilir. Hala iftiralar atan o malum kişiler de o sonu yaşarsa belki içim soğur.

Yalan haber, adam ıraklı falan değil Tavşanlılı yani benim memleketlim ve kitaplar çalındığı için o video çekildi, dikkat ederseniz kapı alt camını kırıp kapıyı açmışlar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 739/749 İlkİlk ... 239639689729737738739740741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •