Benim hayatým tamamen drama güldüðüme bakmayýn.filmi çevrilse imdb top 5 e girer.en çok gülenler en çok acýyý çekendir derlerBu son anlattýðiniz beni üzdü gerçekten zira bu yaþta anladýðým iyi bir aile hayatýnýzýn olmasý pek çok paradan vs daha iyi , umarým þansýnýz döner .
Bu konuda .
Sizden bir þey rica ediyorum ASELSAN benzeri bir fikriniz olursa özelden veya genel burada paylaþmanýz nasýl uygun görürseniz.
Ayrýca okumamaniz kendi kararýnýz mý yoksa bir zorunluluk mu oldu bilemiyorum ama ülke adýna þanssýzlýk zira her alaný acayip hýrslý okumuþ cahiller doldurup milleti mavh ediyorlar. Cumhuriyet bu yetenekleri yakalayip yetistirmeli idi sen okumalýsýn diye ailenin bile önüne geçmeli .
Maalesef ben de yanlýþ yonlendirildim ve aslýnda hiç yönlendirme olmadý babam rahmetli olmadan itiraf gibi konuþtu benim hiç katkým yok sende ne yaptiysan kendin yaptýn diye .
Oluyor yapacak bir þey yok þimdi bir prof arkadaþým var KonyaTV de haftalýk program yapýyor tarihçi asker arkadaþým o da aileden sýfýr ile Ürdün de master , Chicago üniversitesi nde doktora yaptý .Aile sadece bir kap yemek koyduysa önüne odur.
Son birkaç aydýr þiþecam topluyorum çünkü fiyatý mantýk dýþý geliyor ;) vadem 2027. tabi ki yatýrým tavsiyesi deðil.
hisse.net kurulduðundan beri Türkiye'nin en büyük ve ücretsiz borsa sitesi olmuþtur ve olmaya devam edecektir.

Yer Ýmleri