TÜRKİYE'ye zaman kaybettiriliyor.
Kasıtlı TÜRKİYEM içi boşaltılıyor.
NET
YSK kararları mahkemeye gidemez NOKTA.
Neysa ANAYASAYI takmıyanlardan ne beklenirki.
Printable View
2 ay önce 4418 tl aldığım altınları bugün 4218 TL'den mecburen bozduruyorum savaş dönemi dedik olmadı yapacak bir şey yok
Teyakkuz
@teyakkuzhaber
·
2d
CHP Kurultayı davasının şikayetçisi Lütfü Savaş ve mağduru Kemal Kılıçdaroğlu duruşma salonuna gelmedi.
Dava 8 eylule ertelendi
CHP Kurultayı davası 8 Eylül'e ertelendi - Halk TV
30.06.2025 11:28:33 CHP Kurultayı davası 8 Eylül'e ertelendi - Halk TV
30.06.2025 11:15:06 (CHP Kurultayı davası) CHP Avukatlarının talebi olan feri müdahale kabul edildi, CHP PM üyeleri davaya katılacak-Halk TV
30.06.2025 10:07:19 CHP Kurultayı davası başladı - Halk TV
https://i.hizliresim.com/ch6b46k.png
https://i.hizliresim.com/5he6ga1.png
Fiyat önden gider haberler takip eder. Dava olacak borsa çökecek bankacılık endeksi yüzde 30 düşecek tabana oturacağız diyenleri sahneye alalım.
Dava ertelendi, günlerdir endeks dip yapıp yukarı gitmek istiyor diye yazıp durdum.Temmuz vade Hazirandan daha yukarıda kapanacaktır.
Ryil tim Ağustos vade 11518 den ilk kene şortları giydik, hayırlı uğurlu olsun
Sürekli Siyaset üzerine piyasa ile ilgili yanlış strateji kuruyorsun. Bir dost. Bu kafayı değiştirin sonra çok üzülürsünüz. Piyasa denen şey sizin düşündüğünüz gibi çalışmaz. Hatta topicteki genel kanı da bu ve bence yanlış. Ben burada siyaset üzerine yazı yazmak için bulunmuyorum.
Pit & Mathias tebrik ediyorum. Bana göre short olup aradaki dalgalanmaları da iyi değerlendiren arkadaşlar var onları da tebrik etmek lazım.Hatta bu arkadaşlar bence daha zor bir iş yapıyor.
ben uzun vade grafiğimin dediğini söylüyorum, ama o grafiği viop için kullanmam. o graf benim bes hesabı için.
viop için 15 dk ve saatlik grafik kullanırım,şuan ikisinde de sat sinyali yok. sat sinyali gelirse de ekran başından ayrılma durumum olacaksa toplantı vb nedeni ile pozisyon açmam.
1 haftadır belliydi zaten davanın erteleneceği borsa fiyatlamıştı , hala bedava para dağıtmaya devam ediyolar , senelerdir söylerim dünyada böyle borsa yok , iyi haberler beşyüz kere fiyatlanıyo kötü haber bir kere fiyatlanıyo...
shorttan para kazanabilen arkadaşları bende tebrik ediyorum, gerçekten zor bir iş.
öte yandan tam da sizin dediğiniz gibi siyasete fazla kafayı taksak hiçbir zaman pozisyon alamayız. o nedenle özellikle viopcular için teknik dışında yol haritası yok. o şöyle olur, bu öyle olur vs tahmin yapmaya çalışırken piyasa fırsatları kaçar...
Zdx&Lunar Soul, pit, Mathias abeyler haklısınız bist tekniği yukarı gitmek istiyorum diye bağırıyor. fakat yurtdışının %3-5 yukarı potansiyeline karşı %30-50 aşağı potansiyeli bistte yukarı hareketleri sınırlıyor maalesef. Bakalım yurtdışı düşüşlerinde nasıl davranacaklar.
Var olmaz olur mu? Ben kimseden haber alarak yazmıyorum. Seninde yazılarını okuyorum cidden sen kıymetli bir arkadaşsın ondan dayanamadım artık senden alıntı yaptım yazdım nazım geçer diye. Hasbel kader buradaki siyaset okuması son 1-1,5 yıl piyasada olanları ön görmeye yardım etmiş olabilir. Ama herşeyin bir sonu var. Burada bazı arkadaşlar bu sonsuz sürecekmiş gibi varsayıyor hep belki de canları öyle istiyor. Ama bundan sonrası öyle olmayabilir. İşlerin rast gitsin.
herkes yine bilmiş paraya çeviremediğin öngörünün piyasada anlamı yoktur bu teknik içinde geçerli.:)
soralım varmı cumadan long olan :)
Dr. Barış Esen
@barisesen
·
1d
Risk primi düştü, Türkiye'nin CDS'i 300 puan altına geriledi.
Cumaya kadar piyasa şort ağırlıklı trade ediyordu INSIDER olarak.
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
DarkWeb Haber
@darkwebhaber
Rasim Ozan Kütahyalı: 30 Haziran'da mutlak butlan kararı çıkmayacaktır. Eylül-Ekim ayına duruşma ertelenecektir.
Özgür Özel bu arayı iyi kullanırsa CHP'nin başında kalabileceğini düşünüyorum.
bu vatandaşın Twetene kadar cuma yükselişi bu yüzden oldu zaten iş ceza vermek değil iş ekonomik durumu ve ülkenin içinde bulunduğu zorluklar konuşulması imamoğlu süreci ile başlayan hikayenin chp kurultayını monte ederek itibarsızlaştırma ve gündem dönüştürmeye yönelik bir hareket oluşturma eğilimine döndü .Bu vatandaş yine bildi kararın ne çıkacağını bu yzden cuma INSIDER takip eden pozisyon aldı .
3 günde de bunun düzeltmesini yapar iblis..
Chp kurultayının ertelenmesiyle sanki şirket kârları 3 e katlancakmış bilançolar uçacakmış gibi bir fiyatlama var , inanılmaz bir borsa abi...
Çünkü bu piyasa senin piyasan değil çok normal. Sen ortalamada stilin piyasanın üstünde getiri elde ediyor mu buna bak önemli olan bu.
Siz dirençten dönmesine oynuyorsunuz. halbuki büyük paralar dirençlerin kırılması üzerine alınan pozisyonlardan kazanılır. Dirençte satarak 50 kere para kazanırsın direnç kırılarak bir sefer. Ama % leri çok farklı olur.
Elimdeki kcholü verdim, mal masat kalmadı bende